give avisen, Give Avis

Give Avis Ugeavisen er én af lokalsamfundets vitale informationskilder og en vigtig del af sammenhængskraften. Det er i ugeavisen, du finder et udpluk af de vigtigste lokale nyheder, ugens bedste tilbud, inspiration til shopping turen, en løsning på, hvem der skal ordne den utætte vandhane eller en idé til, hvad du skal torsdag aften.

give avisen, GRATIS GOLF I GIVE

Give Golfklub byder for tredje år i træk sine gæster på en gratis runde sommergolf i hele uge 30. Sidste år var der rigtig mange besøgende i Give, så der er med at være klar ved tasterne, når tilmeldingen åbnes. Give Golfklub gentager succesén fra de forgangne tre år og indbyder til gratis sommergolf.

E-avisen 180720. Frygt for kræft har i årevis fået læger til at tøve med at give hormoner mod gener i overgangsalderen og kvinder til at takke nej. Den frygt bygger på forældet viden, siger forskere.

E-avisen 5. april Intensivlæger: Covid-19 er værre og mere uforudsigelig end frygtet. Bedøvede patienter ligger i ugevis i respirator, mens covid-19 spreder voldsom infektion i lungerne.

Whistleblowere skal turde give sig til kende – regeringen indfører ny ordning. Senest den 1. november skal der være indført whistleblowerordninger på hele statens område.

jem & fix er dit lokale lavpris byggemarked i Give, og du finder os på adressen Ryttervangen 2, 7323 Give. Vi har åbent alle ugens dage.

Om os. Tilbudsugen.dk er en gratis forbrugerservice, hvor du kan læse alle ugens tilbudsaviser online. Her kan du både bladre i den enkelte tilbudsavis, søge efter tilbud på specifikke varer, lave din egen indkøbsseddel og oprette din egen tilbudsagent.

Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

En avis til mennesker, der allerede kender nyhederne, og som gerne vil have flere perspektiver på de ting, der sker, og høre de forskellige synspunkter.

give avisen, Fiskekalender

Her i fiskekalenderen får du et godt overblik over i hvornår og i hvilke måneder du kan fange de forskellige fiskearter. Fiskekalenderen er vejledende og blot for at give en indikation om hvornår fiskeriet kan være tiltagende og aftagende. Januar Torsk Sild Bækørred Ålekvabbe Februar Torsk Bækørred Ålekvabbe Marts Torsk

PDF-fil

NærBrand avisen 2014 Skadeanmeldelser i Topdanmark Ny rejseforsikring i 2014 Fra den 1. august 2014 dækker det gule sygesikringskort ikke længere i udlandet. I stedet kan du benytte det blå EU-sygesikringskort, som giver dig dækning på samme betingelser som borgerne i det europæiske land, du

Forsiden af avisen vil derfor være anderledes end fx kultursektionen. Det er typisk for avis- og magasindesign, at der er flere indgange til en artikel. Trykte avissider og websites er designede til at give læserne forskellige indgange til den samme artikel.

Nibe Avis – den lokale puls. Som lokalt nyhedsmedie holder vi nærområdet i og omkring Nibe opdateret med nyt fra erhverv, detailhandel, kultur og politik.

Vollsmose Avisen forsøger at give et overblik over bydelens tilbud under de nye corona-regler. Tekst: Signe Lene Christiansen Undervisning foregår online, arbejdet bliver klaret hjemmefra,

Opgraderet satellitnavigation kan give din mobil 20 centimeters nøjagtighed. PLUS. Illustration: ESA. Få adgang til PLUS-indhold og e-avisen. Læs videre med et digitalt abonnement på Ingeniøren PLUS. De første 30 dage er gratis. IDA-medlemmer har gratis adgang.

Give Avisen Så kom vi i Give avisen med vores bog. Jim Hoff var så sød at interviewe os. Super flot med en hel side. Det varmer vores hjerter.

Ifølge svinerådgiver Helle Hellemann er årsagen til jernmangel hos nyfødte pattegrise deres hurtige tilvækst med stigning i blodvolumen og antallet af røde blodlegemer. Hvis pattegrisene ikke får tilskud af jern, vil det kunne give en tendens til ringere tilvækst og øget dødelighed.