glad forløb, Forside

Glad står for godt liv med Artrose i Danmark Har du smerter/slidgigt i hofter og eller knæ, så er GLA:D måske noget for dig. GLA:D er et træningsforløb over 8 uger, suppleret med teoriundervisning. Et forløb består af 3 ting: – Teoriundervisning 3x ca. en 1 time

glad forløb, Slidgigt i hofte og knæ

Mange mennesker oplever smerter i hofte og knæ på grund af slidgigt. Men med den rette træning kan smerterne mindskes, og på den måde kan man undgå en operation. GLA:D, som står for Godt Liv med Artrose i Danmark, er et uddannelses- og træningsforløb til dig, der har ledsmerter i hofte og knæ. På forløbet lærer du bl.a., hvordan du håndterer en hverdag med knæ- og/eller

PDF-fil

RØDDER FORLØB 10 DØDEN INTRODUKTION MATERIALER TIL FORLØB 1 1. Adam Oehlenschläger: ”Lær mig, O skov, at visne glad” (1813) og Per Vers: ”Lær mig, O skov, at visne glad” (2014) 2. Tove Ditlevsen: ”Til mit døde barn” (1937) H. C. Andersen: ”Det døende barn” (1827) Käthe Kollwitz: ”Mor med døende barn”, radering

Sådan arbejder vi i et individuelt Sense forløb. Som Mentor i Mad & Psyke er min fornemmeste opgave at vejlede, inspirere og støtte dig i den proces, som du skal igennem, for at du når dine mål og indfrier dine drømme. Vi starter med en grundig introduktion til Sense og med at kortlægge dit udgangspunkt, dine drømme og dine mål.

Så starter vi et nyt GLAD-forløb, til dig med slidgigt i hofte eller knæ! Tilmelding foregår til Charlotte på tlf. 25 23 00 54 eller mail:

Hos Hvidovre Fysioterapi og Rygskole er der også mulighed for at deltage i et GLA: D-forløb for ryggen. Dette forløb henvender sig i lighed med Rygskolen til patienter med lænderygbesvær.Forløbet er udviklet af forskere fra Syddansk Universitet og er inspireret af det allerede kendte GLA: D forløb for patienter med knæ- og hofteartrose.

Vi tilbyder et GLA:D-forløb hvor du får et individuelt sammensat træningsprogram med holdtræning 2 gange ugentligt suppleret med undervisning i artrose (slidgigt). Et GLA:D forløb varer 6-8 uger. For at komme i gang kontakt vores sekretær Heidi på tlf. 74 42 80 40 mellem kl. 8.00 – 10.00 eller på mail [email protected]

Læs resten af det store interview med Anne Glad i denne uges ALT for damerne, hvor den 46-årige livsstilsekspert blandt andet fortæller, hvorfor hendes graviditet var en fantastisk oplevelse, hvordan hendes bryllupsdag forløb, og hvorfor hun ikke drømmer om en stor villa i Nordsjælland.

Går du og er lidt i tvivl om det, der træning er noget for dig? Måske har du nogen overbevisninger der skal udfordres lidt: – Hvad tænker de andre ikke om mig?

glad forløb, Anne Glad: ”Jeg er Kajs mor, men først og fremmest Kims …

Læs resten af det store interview med Anne Glad i denne uges ALT for damerne, hvor den 46-årige livsstilsekspert blandt andet fortæller, hvorfor hendes graviditet var en fantastisk oplevelse, hvordan hendes bryllupsdag forløb, og hvorfor hun ikke drømmer om en stor villa i Nordsjælland.

Går du og er lidt i tvivl om det, der træning er noget for dig? Måske har du nogen overbevisninger der skal udfordres lidt: – Hvad tænker de andre ikke om mig?

Materialet “Syng dig glad” giver lærere og elever en nem og praktisk måde at arbejde med sang på. – sammensætte enkle forløb med musik, billeder, bevægelse og dramatisering i fællesskab med andre – arrangere musikalske forløb sammen med andre. Musikforståelse

Zidane: ”Jeg er glad for kampens forløb” Skrevet af Paulo Chichon. Udgivet i Nyheder, søndag, 8. april 2018 20:20 Zinedine Zidane mødte pressen efter 1-1 resultatet i El Derbi Madrileño. Madridista.dk bringer dig her et udpluk af den franske træners udtalelser.

Glad Fagskole er en del af Glad Fonden, som startede som et mediehus på Vesterbro i 1999. I 2007 åbnede vi dørene for vores STU med kreative fag, for at give unge med funktionsnedsættelser muligheden for at tage en uddannelse inden for disse forskellige fag.

GLAD træning for knæ og hofte kører over 8-9 uger. Et GLAD forløb indeholder en individuel undersøgelse, introduktion til træning, før og efter test, 2 foredrag og 8 ugers træning, gerne 2 gange om ugen. NYHED: Puls Styrke om mandagen

KRÆFTOVERLEVER er et transformerende forløb skabt til dig, der har gennemlevet en kræftsygdom, og ikke rigtig ved hvad du kan, skal og har lyst til nu. Måske har sygdommen sat så eftertrykkelige spor, at du bare må tage hele dit liv op til revision.

Opstart på et GLA:D ® Ryg forløb Efter kurset har klinikere adgang til alt materiale, som skal bruges til patientuddannelse (2 x slideshow samt forslag til tekst), til træning (øvelsesprogrammer til patienter med øvelser og forslag til pro- og regrediering), patientinformationsfolder, folder til samarbejdspartnere, posters, adgang til database for at registrere tests, målsætninger, mm.