grenå akvarium, Akvarier & Akvarieborde

For nogle akvarister kan et akvarium ikke blive stort nok, mens andre akvarister ikke kan få det småt nok. Derfor finder du hos os et bredt udvalg af akvarier i forskellige størrelser – vi har alt lige fra akvarier på 360 liter til nano akvarier, som er unikke vandlandskaber i miniformat, der passer til både køkkenet, soveværelset og badeværelset.

grenå akvarium, Dykning Grenå saltvattens akvarium kattegatt

Dykning Grenå saltvattens Akvarium Danmark 2009. This video is unavailable. Watch Queue Queue

Forfatter: C Axwood

DanCenter Husnr. 07938. Beliggenhed: Grenå Strand, Norddjursland, Østjylland, Danmark. For 4 personer. Der er Havudsigt og Gratis internet.

I Grenå håber Kattegatcentret at kunne generobre prisen som Nordens bedste akvarium. Kattegatcentret er nemlig igen blevet nomineret til den fornemme svensk turistpris, Store Barnsemester-prisen. Kattegatcentrets direktør, Bjarne Klausen er stolt over at centret igen er nomineret. Han håber at riugtig mange gæster vil hjælpe centret med at vinde, ved at stemme på turistmagnetten i []

Annoncer med Grenå Sommerhus på DBA. Stort udvalg af Grenå Sommerhus til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg

Akvarium i Danmark åbningstider. Akvarium alle åbningstider, kontakter, anmeldelser

Akvarium?+?tilbeh?r, Firkantet akvarium 60x60x60cm. 180 liter | Køb, salg og leje af nyt og brugt.

Annoncer med Kattegatcentret på DBA. Stort udvalg af Kattegatcentret til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg

I de store saltvandsakvarier kan I opleve over 70 spændende og særprægede fiskearter. Her kommer I rigtig tæt på havets fascinerende virkelighed.

grenå akvarium, Find Kattegatcentret på DBA

Annoncer med Kattegatcentret på DBA. Stort udvalg af Kattegatcentret til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg

Ta’ turen til Grenå og besøg Nordens bedste akvarium, Kattegatcentret. Her kan I stå i hajtunnellen med vand og hajer på alle sider, se stimer af farvestrålende fisk, klappe en krabbe og slå jer løs på den spændende legeplads. I Thorsager er I ikke langt fra Kalø Slotsruin, Djurslands dejligste badestrande og Nationalpark Mols Bjerge.

I sommerhalvåret hjælper vores aktivitetsguide jer gerne med gode råd, vejledning og sjove aktiviteter. Derudover kan I få stor glæde af de mange attraktioner på Djursland og i Grenå by, der ligger tæt på Dronningens Ferieby. I finder eksempelvis attraktioner med rutsjebaner, dyreparker, akvarium, museer og kulturoplevelser.

Oceanariet er Nordeuropas største akvarium. Nordsøen Oceanarium har ikke fine koralrev som Den Blå Planet eller tropiske hajer som Kattegatcenteret i Grenå. Der er fokus på de hjemlige vande ud for den jyske vestkyst, men sæler, rokker, små hajer,

Kør selv til Jylland og oplev Grenå enten på en billig sommerferie eller vinterferie. Kør-selv til Kattegatcentret og nyd en dag fyldt med spændende oplevelser. Centret er et stort dansk akvarium med mere end 250 arter af havdyr – heriblandt sæler, fisk og hajer, der lever i Kattegat, samt mange tropiske fiske- og hajarter.

I Grenå finder I også det store akvarium, Kattegatcentret – en verden af havdyr, hvor der er oplevelser at hente for både store og små! Man kan se træning og fodring af stroe hajer, prøve at dykke med hajer, hvis man er rigtig sej. I kan også se sæler og 250 andre arter fra hele verden.

I byen finnes det også et akvarium som heter Kattegatcentret, de har haier og fokuserer på de nordiske saltvannsfiskene. Byens 5 km lange strand er et stort trekkplaster for turistene, og det er mange vakre hus som du kan leie. Det er fergetjenester til Vargberg i Sverige og øya Anholt.

Kombiner dit besøg i butikken med en weekendtur til København eller se det nye Danmarks Akvarium, Den blå Planet, der ligger bare 500 m herfra. Mange bliver overraskede når de træder ind i vores butik. Vi har hele 1600m2 propfyldt med varer, så der er masser at vælge imellem.