gsh bornholm, GSH Hotel Rønne

GSH Hotel Rønne er et lækkert 4-stjernet hotel i Rønne. Værelserne er store, lyse og komfortable med bad/douche, wc, radio, telefon, køleskab og føntørrer. Alle værelser har balkon. Gratis wifi. Efter en omfattende renovering/ nybygning blev Hotel Green Solution House – i daglige tale Hotel GSH – indviet i 2015 af Kronprins Frederik.

gsh bornholm, Besparelser og bæredygtighed på Bornholm

Et skift fra gas i flasker til gastank gav Hotel GSH, Green Solution House på Bornholm en årlig besparelse samtidig med, at hotellet sparer miljøet for 12 ton CO 2 hvert år via Kosan BioMix 100.. Som det eneste hotel i verden er Hotel Green Solution House i Rønne på Bornholm bygget med udgangspunkt i tre forskellige bæredygtighedsprincipper.

Kontaktinformation på Hotel GSH, Green Solution House Rønne, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Hotel GSH og Restaurant GSH er en del af Green Solution House. Et bæredygtigt hotel, som fokuserer på økologi og lokale råvarer. Hotel GSH har 64 værelser Hotel GSH og Restaurant GSH er en del af Green Solution House. Et bæredygtigt hotel, som fokuserer på økologi og lokale råvarer. Hotel GSH har 64 værelser og 28 lejligheder, som er renoveret med

Hotel GSH – Green Solution House på Strandvejen i Rønne – åbnede i 2015 med en ambition om at gøre Bornholm til det oplagte valg for konferencer og møder.Og den ambition er man godt i gang med at føre ud i livet.Hotellets egen opgørelse over antal møde- og konferencedeltagere i 2017 viser, at der i det forgangne år er tjekket i alt 8.878 møde- og konferencedeltagere ind på hotellet

Hotel GSH is rated "Fabulous" by our guests. Take a look through our photo library, read reviews from real guests and book now with our Price Guarantee. We’ll even let you know about secret offers and sales when you sign up to our emails.

VELKOMMEN TIL BORNHOLMS KUNSTMUSEUMS HJEMMESIDE Vi tilbyder en sanselig, tankevækkende totaloplevelse. Skarp arkitektur, hypnotisk natur, masser af KUNST

SØNDAG PÅ BORNHOLM Book vores søndagsophold med 3 retters menu. Vi har givet dig 20 % rabat 29. marts 2019 – 11:10; GOURMETOPHOLD Tid til forkælelse? Book et Gourmet ophold 3 dage / 2 nætter 15. april 2018 – 11:11; 2020 BOBLE BRUNCH bliv forkælet hver søndag 2. marts 2015 – 13:29; MINIFERIE Find roen på Bornholm, book vores Miniferieophold med 4 dage / 3 nætter.

PDF-fil

Natur Bornholm Ø. Sømarken V. Sømarken Tejn Du kan tage cyklen med alle BAT’s busser på Bornholm. Der kan være max 5 almindelige/el-cykler med i hver bus og en cykelbillet koster 24 kroner og kan købes i bussen. Hvis du vil være sikker på, der er plads til din cykel i bus-sen kan du reservere plads og betale for cykelbilletten på

gsh bornholm, Symaskine service på BORNHOLM

Bor du på Bornholm og mangler du en ny symaskine eller skal din symaskine have et service tjek.? Så kig ind på Hotel GSH i Rønne, Strandvejen 79 i uge 21. Mandag d 20/5 fra kl 12-18 Tirsdag d 21/5. fra kl 14-18 Onsdag d. 22 fra kl 14-18 På Hotel GSH i Rønne laver vi en udstilling med nye symaskiner og opretter et service værksted.

Søg og sammenlign 63 hoteller på Bornholm for at finde gode hotel tilbud med momondo. Find de bedste priser på luksus-, budget- og boutique hoteller på Bornholm.

Hotel GSH indgår kinesisk turismesamarbejde AF REDAKTIONEN / Onsdag 28-6-17 – 10:19. RØNNE – Hotel GSH i Rønne har indgået en utraditionel udveksling af tjenester med det formål at trække flere kinesiske erhvervsturister til Bornholm.

Italien – Bornholm – Økologi Hos Restaurant GSH kan du nyde det traditionelle italienske køkken. Vi har i samarbejde med den kendte italienske restaurant Ché Fè skabt et menukort med de bedste økologiske og bæredygtige råvarer fra Italien og Bornholm.

Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Ronne, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. Vores gæster fremhæver især restauranten i deres anmeldelser. De populære seværdigheder Forsvarsmuseet og Bornholms Museum ligger i nærheden. Find verificerede gæsteanmeldelser for Hotel GSH samt opdaterede priser og tilgængelighed – book nu.

Myte nr. 2: Bornholm er langt væk Nej, med Øresundsbroen og hurtigfærgen er Bornholm tæt på dig. Det tager ex under 3 timer fra, at du står på Rådhuspladsen i København til, at du kan stikke tæerne i det varme sand på stranden ved Hotel GSH. Myte nr. 3: Bornholm er besværlig Nej, det er nemt at bestille din ferie på Bornholm.

Annoncer med Bosch Gsh på DBA. Stort udvalg af Bosch Gsh til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg

Rejsen til Bornholm Bornholm er en ø uden fast forbindelse til fastlandet. Øen kan nås med direkte færge fra Køge til Bornholms største by, Rønne. Turen tager 5½ time. Bornholm kan også nås via Ystad i Sverige, hvorfra en direkte færge sejler til Rønne på 1 time og 20 minutter. På begge færger kan medbringes egen bil.