guldlagkage, Guldkage…

Forrige weekend, da jeg var hjemme, fandt jeg nogle opskrifter fra barndommens land. Begge mine forældre bagte – og blandt favoritterne var en chokolade randkage fra Gluten Flour. Denne kage

guldlagkage, J:\Opskrifter og madplaner\Opskrifter til hjemmeside …

Guldlagkage. Portion 8 personer. Ingredienser: Bunden: 100 g smør. 100 g sukker. 4 æggeblommer. 165 g mel. 1½ tsk Bagepulver. 4 spsk mælk (jeg tror jeg brugte ca. 1 dl) Marengsmasse: 4 æggehvider. 200 g sukker. Fyld: 2 1/2 piskefløde. Hakket mørk chokolade. Fremgangsmåde: Rør smørret blødt og rør det sammen med sukkeret. Rør

Så blev endnu et år passeret og der skulle bages til arbejdet. Som barn husker jeg min mor bagte guldlagkage (også kaldet guldkage). Dengang med fyld af jordbærmarmelade og flødeskum. Jeg havde ikke lige noget jordbærmarmelade stående, så valgte at lave den med fyld af flødeskum og iblandet mintchokolade og lidt ekstra mørk chokolade.

3 plader med creme imellem Total ingredienser til kagebunde og creme:300 gr marcipan480 gr æggehvider450 gr sukker400 gr flormelis250 gr smør150 gr nougat1 tsk. vanilje Kagebunde:300 gr. marcipan180 gr æggehviderRøres

Visit the post for more. Ravfood Sund og lækker mad hos familien Rav i ♥ af Odense – det meste er low carb og noget er med sukker ♥

Bestyrelsen for Ådum Husholdningsforening havde bagt og fordelt opgaverne mellem sig. Der var 28 forskellige slags at vælge af, blandt andet nougathorn, frugttærte, guldlagkage, appelsinkage, svesketærte, kniplingskager og kræmmerhuse med flødeskum, rugbrødslagkage, medaljer og gode råd.

Guldlagkage (6-8 pers) 4 æg – delt i blommer og hvider 70 gr. sukker 70 gr. margarine/smør 110 gr. mel 1 tsk. bagepulver 160 gr. sukker 2½ dl. piskefløde 400 gr. friske jordbær

Guldlagkage med kompot af årstidens frugt . Aftenbuffet Aftenbuffet a kr. 320,- Valnøddemarineret røget laks med salat, krydderurter og syrnet fløde. Fiskesouffle med purløgssauce, squash og tomat. Røget Kongeå kyllingebryst på marinerede porrer med persilleolie.

Guldlagkage. 70 g melis. 75 g margarine. 1 æg. 3 æggeblommer. 1 kop mel. 2 tsk bagepulver. Sukker og margarine piskes sammen, æg, æggeblommer, mel og bagepulver piskes i.

guldlagkage, Vind det smukkeste lagkagefad

Jeg ville klart servere en guldlagkage på den, med abrikos marmelade og flødeskum i – mums siger jeg bare! Svar. Jette nielsen siger: 7. juni 2016 kl. 19:17 Jeg vil meget gerne vinde fadet og bruge det til blandt andet en amerikansk lagkage som jeg har bagt i årevis.

Bestyrelsen for Ådum Husholdningsforening havde bagt og fordelt opgaverne mellem sig. Der var 28 forskellige slags at vælge af, blandt andet nougathorn, frugttærte, guldlagkage, appelsinkage, svesketærte, kniplingskager og kræmmerhuse med flødeskum, rugbrødslagkage, medaljer og gode råd.

Marengskage . Denne opskrift er fra samme tillæg som ”Brun kage med smørcreme” og blev prøvekørt i samme periode, så den er også en slags sommerkage – for os i hvert fald.

Guldlagkage; Hindbærlagkage; Hjertelagkage med jordbærcreme; Inges moccalagkage; Islandsk Lagkage; Italiensk fødselsdagslagkage; Jordbærlagkage; Jordbærlagkage med flødeostcreme; Jordbær- og abrikoslagkage; Karamellagkage; Kirsebærlagkage fra Holland; Lagkage med appelsin og kiwi; Lagkage med frisk frugt; Lagkage med jordbær og ananas

For et stykke tid siden fik jeg en kage som var lavet som en lagkage med marengsbunde og i mellem en crem med hindbær og en crem med hyldeblomst saft, blandet i flødeskum.. Det eneste problem er at jeg ikke kan finde opskriften på denne kage.. Så er der nogle der kender denne kage, og er villige til at dele den..??

07-09-11 . Glostrup Danmarksmester 2011 Glostrup kronede i dag deres suveræne sæson med guldmedaljer, guldlagkage, mesterskabs banner og champagne.

Ingrids guldlagkage er årets bedste i Vedersø. 2000. 42. Lodseddel gav en rejse til Ragnhild Kristensen, Vedersø. 43. Kommunevalg, den 19. November 1985. Valg reklame fra Venstre i Vedersø. 44. Præsten og grævlingen. Om Pastor Ove Hansens jagt.

Det samme gjorde sig gældende, da jeg fik en opskrift fra Oles familie – på en guldlagkage. Her var det også lidt sparsomt med forklaringerne 🙂 Men så må man jo forsøge sig frem – og glæde sig over, at det ikke er den første kage, man bager 🙂 Rabarberne til den nye kage er blevet hentet.