halv pris restaurant københavn, Børn spiser til halv pris

Halv pris betyder, at børn under 12 år spiser buffet fra søndag – torsdag til 99,00 kr. og fredag, lørdag og helligdage til 114,00 kr. Se mere her. Vi har også et specielt børnetilbud til dem, som elsker softice.

halv pris restaurant københavn, All2day

Slip for dagens tilbud fra Take Offer, Sweetdeal, Downtown, SPOTdeal, Bylocals, Myprice, Deal.dk, Tipster, Just-Half-Price, R2N.dk, Risskov Bilferie, Manillo.dk

Parkeringsselskabet APCOA PARKING har besluttet at sænke p-afgifterne på udvalgte p-pladser i København. Det gør de for at hjælpe de hårdtprøvede caféer, restauranter og butikker i hovedstaden, som har været økonomisk ramt af coronakrisen efter at have været lukket i to måneder.

Restaurant Hellerup – Tag på Restaurant i Hellerup til halv pris; Restaurant København – Lækker Restaurant i København; Restaurant tilbud – Få de bedste restaurant tilbud her; Restauranter Århus – Oplev de bedste restauranter Århus. Ris a la mande; Romantisk brunch

Sublim restaurant serverer gourmetmenu til halv pris Frederiksminde Hotel leverer en helstøbt gastronomisk oplevelse. Restaurantanmeldelser 2. jul. 2011 kl. 14.51

Hos TilbudIByen.dk finder du altid gode tilbud på restaurant, frisør, massage og ophold i København. Tilbuddene varer kun i perioder så bestil allerede i dag.

Det foregår på den måde, at firmaerne dagligt tilbyder gavekort diverse oplevelser, der er sat ned til halv pris. Jeg selv har flere gange været på restaurant til enten aftensmad eller brunch, fået ansigtsbehandlinger, fået lave negle, været til fotograf og shoppet smykker på nettet – alt sammen til halv pris af, hvad en normal middag/behandling/session ville have kostet.

Dom Perignon årgangschampagnen er uden tvivl den mest berømte af alle Cuvée de Prestige champagner. Dom Perignon Vintage er huset Möet & Chandons flagskib og fremstilles i dag – afhængig af årgangen – på 60% Chardonnay druer og 40% Pinot Noir druer.

Italiensk restaurant i hjertet af København Er du på udkig efter en autentisk italiensk restaurant i København? Restaurant L’Imperatore finder du på Olufsvej på Østerbro. Vi tilbyder dig et lille stykke af Italien, hvor råvarerne altid er friske og maden altid velsmagende.

halv pris restaurant københavn, 5 running sushi

Running sushi er et sikkert hit hos de mindste. Konceptet med små tallerkener på et rullende bånd er sjovt for børn – og så kan de vælge lige dét, de har lyst til! Vi har derfor samlet 5 x running sushi-restauranter i København til jer lige her.

Restaurant l’Alsace holder bordet i 20 min., så kontakt dem, hvis De/I bliver forsinket. Én unik kode gælder for én frokost på Restaurant l’Alsace til 2 personer. Frokosten byder på: Bouillabaisse 2 og en halv fl. hvidvin Der kan maks. købes og bookes til 6 personer.

Bistro Avenue relanceres som Co-ma Bistro og åbner med halv pris på menukortet ibkl. drikkevarer i weekenden d. 1. og 2. marts

Priserne ligger på 70-200 kr., og retterne kan tillige fås i forretsstørrelse til reduceret pris. Mere gennemført velsmagende trattoriamad fås næppe i København. Vinkortet er fabelagtigt, næsten alt fås glasvis, og Damianos hjerte banker ikke kun for Italien – det

August 2019: Vi elsker brunch! Københavnerne valfarter til deres yndlings-brunchsted, hvor de skal have ladet batterierne op. Marchal Nimb Toldboden Møller – Kaffe og køkken DAC& Cafe MASH Bredgade Kalaset Sult Bankeråt Pixie 1. Her skal du tage hen: Hvis du vil opleve en yderst overdådig brunch, som du med garanti ikke har prøvet det før.

Reservér bord på Iceberg Cafe i København. Find restaurant anmeldelser, menu, pris og åbningstider for Iceberg Cafe på TheFork.

Lej en bolig centralt i København, på toppen af BLOX. Her kan du bo med udsigt til Københavns havn i en af de 22 nye lejeboliger. Boligerne er placeret på 4. og 5. etage og er mellem 120 og 200 m2. Alle lejligheder har en stor tagterrasse og depotrum i kælderen tilknyttet.

Ayuttaya, Thai Restaurant Se menukort og åbningstider. Bestil Takeaway til afhentning eller bord. Bestil direkte fra Ayuttaya, Thai Restaurant København og spar penge. Griffenfeldsgade 39 København