helsingoer biografen, Helsingør Theater

Efterhånden blev teatret og ikke mindst biografen utidssvarende, og i Helsingør besluttede man at rive bygningen ned for at give plads til en moderne biograf. Heldigvis tilbød man bygningen til Den Gamle By, og her blev den indviet i 1961.

helsingoer biografen, Biografen Espergærde

Biografen var Espergærdes første biograf. Efter moderne forhold var den meget beskeden. Den blev startet af den lokale cykel-handler i Espergærde, Theodor Christensen. Allerede omkring 1907 begyndte Theodor derfor med en omrejsende biograf, der viste levende billeder på de lokaler kroer og i

Biografen Kosmorama lå i Groskenstræde 1-3. Filmene blev i mange år vist i Helsingør Theaters bygning sammesteds. Først da teatret blev revet ned og flyttet til Den gamle By i Århus, blev der i 1957 bygget en “rigtig” biograf.

Diverse information vil findes på skiltning i biografen. Vi glæder os til at se jer igen! Med venlig hilsen, Reprise Teatret Din hyggelige, lokale biograf i Holte. En af Danmarks ældste biografer bygget i 1919 med nutidigt repertoire og teknik. Vi er en Artcinema og medlem at Europa Cinemas. Velkommen i Reprisen! Bestil billetter online her:

Museerne bugner af aktiviteter, film i biografen, teaterforestillinger, kreative aktiviteter på Biblioteket, Toldkammeret og på Kulturværftet. Vi har forsøgt at samlet det hele her på listen. Børnebiblioteket på Kulturværftet www.helsingoer.nu. SØG: Indtast søgeord.

En god tur i biografen med det hele – for dig og en ledsager. I skal bare finde den film, som I har lyst til at se, læne jer tilbage i mørket – og lade jer rive med! Med denne oplevelse får du to biografbilletter og to bio-menuer, så du og en ledsager kan få en hyggelig aften i en af mere end 20 biografer over hele landet.

Siden den 28. maj har biografen haft knap 4000 gæster. Flere genåbninger af kulturtilbud i Rudersdal 9. juni 2020 Det er næsten ikke til at følge med i alle de genåbninger, der for tiden præger samfundet – også på kulturområdet i Rudersdal.

Biografen i København har Danmarks største lærred – og biografen i Aarhus har Jyllands største lærred. Vi er garanter for en kompromisløs biografoplevelse – og investerer derfor mange penge i de rigtige lærreder, den bedste teknik og de bedste stole.

Iben (Danica Curcic), Malene (Amanda Collin), Anne-Lise (Sidse Babett Knudsen) og Camilla (Lene Maria Christensen) er fire kvinder, der arbejder sammen i en hverdag præget af

helsingoer biografen, Baltoppen Bio

Biografen Baltoppen Bio er Ballerups lokale biograf med biografoplevelser i topklasse. Baltoppen Bio har to topmoderne biografsale hvor vi viser såvel de store populære som de smalle udsøgte film. Biografen i Ballerup byder på højkvalitets biograffilm lige her tæt på lokalt i Ballerup med masser af gratis parkeringspladser. Vi glæder os til at se dig i Baltoppen Bio.

Siden den 28. maj har biografen haft knap 4000 gæster. Flere genåbninger af kulturtilbud i Rudersdal 9. juni 2020 Det er næsten ikke til at følge med i alle de genåbninger, der for tiden præger samfundet – også på kulturområdet i Rudersdal.

ORLA FRØSNAPPER Allerød Kommune, Allerød Bio (30. januar 2013 – kl. 9:00) Reserverede pladser: 102 Ledige pladser: 0 (30. januar 2013 – kl. 11:00)

Bilhusene Helsingør Bilhus og Kronborg Auto står overfor en fusion og et generationsskifte, og udvider i den forbindelse med Dacia til samlingen af bilmærker. Direktør i Kronborg Auto, Steen Bertelsen, og direktør for Helsingør Bilhus, Kenneth Brunsholm, blev enige om sammenlægningen under en fælles skitur for to år siden. I slutningen af August 2018, er []

Biograferne I Helsingør Komplementarselskab ApS Direktion og bestyrelse All Right Biografer A/S

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for

Til top Forside Biografer Aktuel i biografen Kommer i biografen. Aktuel på dvd Kommer på dvd Aktuel i tv Trailere Søgning. Alle film Personer Priser Genrer Årstal Lande Selskaber Anmeldere. Forum Forumindlæg Brugere Samlinger Quizzer Foreslå film.

Gratis sommerfilm i biografen! Hver onsdag viser vi en gratis Disney film. 1. Juli – Coco (dansk tale) 8. Juli – Inderst Inde (dansk tale) 15. Juli Guardians of the Galaxy 1 22. Juli Guardians of the Galaxy 2 29. Juli Skønheden og udyret (dansk tale)