hjarbæk fjord, I Hjarbæk kan I leje et dejligt sommerhus i Limfjordslandet

Hjarbæk Fjord er både vildtreservat og fuglebeskyttelsesområde. I den naturskønne skov, Hald Ege, lige syd for Viborg, venter dejlige naturoplevelser langs de mange vandrestier. Aktivitet. Kun få km fra Hjarbæk ligger det smukke Hjarbæk Fjord Golf Center, hvor golfspillere kan slå sig løs.

hjarbæk fjord, Sommerhuse Hjarbæk

Selve Hjarbæk ligger i bunden af Hjarbæk Fjord. Her får du naturen helt ind under huden. Området er udpeget som vildtreservat, og med lidt held kan du se både oddere, isfugle og sæler. Lej en kano på Hjarbæk Camping og tag på oplevelse i naturen.

Skønt beliggende ved Hjarbæk Fjord. Vi var der til et arrangement, hvor der var tid til en lille gåtur på havnen. Selve maden var god, vellavet og flot anrettet. Betjening lidt uregelmæssig, men serviceminded, så alt i alt en god aften.

Golfskole Hjarbæk Fjord. Kunne du tænke dig at bruge tre dage i Golfens tegn? Det eneste du skal tænke på i disse tre dage er Golf, Golf og atter Golf Alt andet er arrangeret for dig. Perfekt måde at starte sæsonen på, eller hvis du vil slippe af med nogle dårlige vaner.

Han mener, at Hjarbæk Fjord er et eksempel på, at det ikke er nogen god idè at genoprette naturen ved at lukke saltvand ind i en. ferskvandssø. Den 1. april 1991 begyndte saltvandet igen at løbe gennem sluserne ved Virksunddæmningen og ind i Hjarbæk Fjord. Efter 25 år som ferskvandssø blev Hjarbæk Fjord atter en del af Limfjorden.

Hjarbæk Fjord et fantastisk sted at sejle i kajak og stå på SUB, som man kan leje hos fra 2019. Desuden er vi tæt på Viborg med gode indkøbsmuligheder samt kulturelle oplevelser som Viborg Domkirke, Mønsted Kalkgruber, Dollerup Bakker, De Fem Haller, Papmuseet og Verdenskortet.

8,8/10(86)

Hjarbæk Fjord har i dag tilløb af de fire åer Fiskbæk Å, Jordbro Å, Skals Å og Simested Å. Livet omkring Hjarbæk Fjord har været præget af de særlige betingelser, naturen har budt fjordlandets befolkning, især med henblik på fiskeri, tangproduktion, mergel og færgefart. Hjarbæk i dag Hjarbæk er i dag en lille hyggelig havneby

Hjarbæk Fjord Golfcenter, Skals, Denmark. 1110 Synes godt om · 126 taler om dette · 3204 har været her. 27 Huller venter den som som lyster at udfordre sig selv på både det sportslige og det rent

Hjarbæk Fjord er vildtreservat og desuden EF-fuglebeskyttelsesområde. Motorsejlads med højere hastighed end 8 knob og brætsejlads er forbudt. Faciliteter: Overnatning: Hjarbæk Bed & Breakfast, Hjarbækvej 8, tlf. 86 60 31 41, www.hjarbaek.com (GPS: 56.530014°, 9.320132°) Naturlejrplads i Taarup (GPS: 56.534700°, 9.284848°)

hjarbæk fjord, Sommerhusudlejning i Hjarbæk / Hjarbæk Fjord

Her ser du vores sommerhuse i Hjarbæk / Hjarbæk Fjord – lej privat (billigt) eller hos bureauerne (hurtig online booking).

Bygevejr på Hjarbæk Fjord. Tekst: Ole Dahlgreen. Jeg er med i en nystartet havkajakklub, der ligger i Virksund ved dæmningen, der skiller Hjarbæk Fjord fra Lovns Bredning. For dem dette ikke siger noget, så ligger det imellem Himmerland og Nordfjends. Det er der nok heller ikke er så mange, der kender.

Hjarbæk Fjord Camping er en campingplads i Løgstrup, Midtjylland, beliggende ved havet. Denne terrassecampingplads har pladser der er afmærkede, uden skygge og pladser med en smule skygge.Hjarbæk Fjord Camping ligger tæt ved en sandstrand og en stenstrand. Det er muligt at leje campingvogne, hytter og bungalows.

Leder du efter et hotel nær Hjarbæk Fjord Golfklub i Viborg? Find hoteller der lever op til dine drømme på Expedia.dk. Her kan du sammenligne priser og læse gæsteanmeldelser på

Hjarbæk Fjord er en gren af Limfjorden syd for Louns Bredning.Den ligger cirka 10 km nord for Viborg og 20 km øst for Skive.Den ligger i Viborg Amt og grænser til Viborg Kommune, Skive Kommune, Tjele Kommune og Møldrup Kommune.. Det er en lavvandet fjord med en stor vandgennemstømning, idet fire åer løber ud i den.

22. juli kl. 17:00 Koncert i Viborg Domkirke J.S. Bach: Brandenburgkoncerter nr. 3 og 6 J.S. Bach: Violinkoncert i E-dur J.S. Bach: Klaverkoncert i d-mol Vaughn Williams: Fantasi over tema af Tallis 23. juli koncert kl 16 i Taarup Kirke W.A. Mozart: Sinfonia Concertante L.

Ved Hjarbæk Fjord finder I dette højt beliggende fantastiske feriehus, med udsigt til åbne arealer. Feriehuset er super lækkert indrettet, og med de store vinduer i stuen, giver det et fantastisk lys. Køkkenet og spisekrog er i et, så det er muligt at lave mad og samtale med de andre. Der er et dejligt bryggers samt store værelser.

På Hjarbæk Fjord Camping får du 10% rabat på dine overnatninger som medlem af Ældre Sagen. Nyd ferien ved Hjarbæk Fjord – Viborgs eneste havn, læs mere her.