hønefoss, Hønefoss – Store norske leksikon

Hønefoss, tettsted og administrasjonssenter i Ringerike kommune, Buskerud, 60 km nordvest for Oslo. Hønefoss ligger nord for Tyrifjorden, der Ådalselva (Begna) danner Hønefossen og forener seg med Randselva til Storelva. Bebyggelsen ligger hovedsakelig på sandsletter og terrasser omkring elvene. Bysenteret ligger på landtungen mellom Ådalselva i nord og Storelva i øst og sør.

hønefoss, Vejret Hønefoss

Altid dugfrisk time-for-time-vejrudsigt for vejret i Hønefoss i dag og de kommende dage. Prognoserne opdateres flere gange om dagen, så du altid får den mest præcise vejrudsigt for din by.

Hønefoss kino er et 3-sals kinosenter midt i Hønefoss sentrum i det nybygde Sentrumskvartalet med to etasjer for bilparkering i kjelleren. Kinosenteret har 434 seter fordelt på tre moderne saler med meget høy komfort og alt av det publikum krever av moderne lyd og bilde.

Hønefoss Sparebank – Søndre Torv 3, 3510 Hønefoss, Norway – Bedømt 5 baseret på 16 anmeldelser “En hyggelig bank med god service.”

Hønefoss oversættelse i ordbogen engelsk – dansk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog.

Hønefoss er en trivelig by i Ringerike som deles i to av elva Begna og Hønefossen, som kan beskues fra bybrua. Byen ble grunnlagt på nordsiden av Hønefossen og elven, men grunnet moderne utvikling og bybranner på Nordsiden, har Sørsiden blitt mer og mer utviklet. Søndre Torv på sørsiden av elven Begna regnes i dag som byens sentrum.

Tippen Galaxy Grill, Hønefoss, Norway. 347 likes. Åpningstider. Søndag 11:30 til 23:00 Mandag-Torsdag 11:00 til 23:00 Fredag og Lørdag 11:00 til 03:30

Honefoss Tourism: Tripadvisor has 1,676 reviews of Honefoss Hotels, Attractions, and Restaurants making it your best Honefoss resource.

Vi er et av distriktets eldste begravelsesbyrå. Siden 1975 har vi vært der for å hjelpe når dødsfall har rammet. Vår erfaring er din trygghet.

hønefoss, Hønefoss BK 2 live resultater, program og resultat …

Hønefoss BK 2 live resultater (og gratis video streaming på nettet), program og resultat fra alle Fodbold turneringer som Hønefoss BK 2 har spillet.

Hønefoss Bil AS Dronning Åstas gate 18, 3511 Hønefoss. Kontakt oss. Ønsker du informasjon om noe som Hønefoss Bil kan stå til tjeneste med? Ring oss gjerne eller skriv noen ord på en e-post om ditt ærend samt ditt navn, adresse, telefonnummer, gjerne både fasttelefon og

Store hotellrabatter i Hønefoss i Norge på nettet. Bra tilgjengelighet og gode priser. Les hotellanmeldelser og velg det beste hotelltilbudet for ditt opphold.

Kirkens Bymisjon i Hønefoss, Kafé. 1,731 likes · 316 talking about this · 221 were here. Velkommen til en raus og hyggelig kafé på Søndre torv. Fristende kaker fra eget konditori, ferske bakevarer

Storelva er en elvestrekning i Drammensvassdraget som dannes der Ådalselva (del av Begna) og Randselva renner sammen, like nedenfor Hønefossen i Hønefoss, i Ringerike kommune.Elvestrekningen har i hovedtrekk et meandrerende løp og er en av de mest vannrike i Norge.Den drenerer til Tyrifjorden gjennom kulturlandskapet på Ringerike. Elveosen er et klassisk ferskvannsdelta som ender nord i

Fontenehuset Hønefoss kan tilby en arbeidsplass, hvor du er ønsket, verdifull og får brukt dine resurser. Kan jeg bli medlem? Les mer om tilbudet. Friskt fokus. Hos oss har vi ikke fokus på sykdom – men på dine egenskaper og muligheter.

Hovedside / Om Statens vegvesen / Kontakt oss / Finn trafikkstasjon / Hønefoss trafikkstasjon. Trafikkstasjonene våre er bare åpne for deg som har bestilt time. Bestill time for fornyelse og innbytte av førerkort, teoriprøve, registrering av kjøretøy og skilt.

Hønefoss. Viktig informasjon. Hvis du skal på et skattekontor, må du bestille time på forhånd. Det er bare hvis du skal bekrefte farskap at du må møte opp hos oss. Husk å bestille time. For alle andre henvendelser er chat, telefon 800 80 000 og Facebook den raskeste måten å få tak i oss på.