hoevding airbag, Detektor: Carls cykelairbag udløste aldrig. ‘Verdens …

Hvis du også har oplevet, at din Hövding-airbag ikke virker, vil vi meget gerne høre din historie. Skriv en mail til [email protected] – Jeg tror, Hövding kan være en sikker hjelm, når den virker, men hvis den kun virker i visse situationer, så er den ikke mere sikker.

hoevding airbag, ofte stillet spørgsmål til Hövding

Når du overvejer om du skal have en Hövding airbag cykelhjelm så kan du her få svar på alle dine spørsgmål til Hövding 2.0. Vi har samlet en faq liste til Hövding 2.0

B.T. kunne torsdag fortælle, at salget af den innovative airbag-cykelhjelm fra Hövding er eksploderet det seneste år. Cykelhjelmen placeres som en krave rundt om halsen, og hvis du er ved at styrte på din cykel, forvandles den på et splitsekund til en stor oppustelig hjelm, der beskytter dit hoved.

Hövding er bedst kendt som en airbag-hjelm. Den sidder om din hals som et almindeligt stykke tøj, og så puster den sig op hvis du falder. Sikkert og smart.

Den patenterede airbag-teknologi puster sig op på 0,1 sekund og er fuldt oppustet, inden cyklisten slår hovedet i en ulykke . Oplad batteriet. Hövdings batteri lades hurtigt op med USB-C medfølgende kabel. Et fuldt ladet batteri holder i cirka 15 timer ved aktiv cykling.

Høvding airbag 3.0 – nu endnu mere sikker! Baseret på analyser af over 3000 individuelle cykelulykker. Ergonomisk korrekt. One-size idet størrelsen kan justeres individuelt. Batteritid til 15 timers aktiv cykling. Airbaggen bruger kun batteri, når den er aktiveret.

Hövding 2.0 er en airbag til cyklister som erstatning for din cykelhjelm. Den puster sig op på 0,1 sekund og er 8 gange mere sikker end en traditionel cykelhjelm. Indbygget i Høvding er der masser af smart teknologi, som registrer kollisioner, fald og lignende, hvorefter den puster sig op helt automatisk.

Airbag cykelhjelmen fås i One size, som dækker hoved-størrelse 52 til 59 cm.. dette justeres med Boa spændet.. I 2012 gennemførte det svenske forsikringsselskab Folksam en test af 13 forskellige cykelhjelme på det svenske marked, og det viste sig, at høvding airbag havde en mere end 3 gange beder støddæmpning end alle de andre cykelhjelme.

Derudover vælger vi – mod Hövdings anvisninger – at stige af cyklen med en aktiveret airbag for at samle handsker op fra jorden og låse cyklen. Det er måske noget, som den travle københavner kan relatere til. Sidst både spurter, springer og kravler vi med den på. Hvordan det går, kan du se i videoen herunder.

hoevding airbag, Høvding Cykelhjelm Airbag

Køb Din Nye Hövding Airbag 2.0 tilbud Hos CBS-Online.dk. ALTID GRATIS FRAGT Få Leveret Allerede i Morgen Hövding Leverer Cykelhjelme i Absolut Højeste Kvalitet. Hövding Airbag – 8 X Mere Sikker end Traditionelle Cykelhjelme. Billige Online Priser på ALLE vores Varer!

Hövding er en diskret krave, cyklisten bærer om sin hals. Kraven indeholder en sammenfoldet airbag, som udløses på 0,1 sekund, når den er involveret i en ulykke. I en stor test af cykelhjelme

Verdens sikreste cykelhjelm er ikke en hjelm. Hövding 3 er en airbag til cyklister. Den bæres omkring halsen i form af en krave. I tilfælde af en ulykke pustes airbaggen op og former sig omkring hoved og nakke som en beskyttende hætte.

Hövding (schwedisch für ‚Häuptling‘) ist der weltweit erste Airbag für Radfahrer.Das u. a. als „Airbag-Helm“ oder „unsichtbarer Helm“ rezipierte Schutzsystem wird als Kragen um den Hals getragen. Sensorgesteuert soll ein Sturz des Trägers erkannt und der Airbag innerhalb einer Zehntelsekunde aufgeblasen werden, der beim Aufprall als eine Art luftgefüllter Fahrradhelm den Kopf

Hövding is an airbag bicycle helmet. After seven years of research, development and testing, the Hövding was launched in November 2011. Hövding was initially created invented by Anna Haupt and Terese Alstin in Malmö, Sweden in 2005 as a master thesis for the founders’ Master of Industrial Design at the Faculty of Engineering at Lund University in Sweden.

hÖvding airbag cykelhjelm Nu kan du købe den revolutionerende cykelhjelm Hövding, der er udviklet i Sverige, hos Recykel. Hövding cykelhjelmen er en airbag for cyklister, og yder med sin gennemtestede og CE-godkendte funktionalitet mere end 8 gange mere effektiv beskyttelse end traditionelle cykelhjelme.

Jämför priser på Hövding 2.0. Hitta deals från 3 butiker och läs omdömen på Prisjakt.

Bereits ab 289,95 € Große Shopvielfalt Testberichte & Meinungen | Jetzt Hövding Airbag 3.0 günstig kaufen bei idealo.de