Home Erhverv København

Erhvervsmægler Erhverv København – Salg & udlejning af

danbolig Erhverv København er et erhvervscenter med mange alsidige og kompetente medarbejdere, beliggende i hjertet af København. Geografisk dækker vi Storkøbenhavn, og vi arbejder tæt sammen med de øvrige erhvervscentre i danbolig om landsdækkende salgs- og vurderingsopgaver for en lang række af vores kunder.

Andelsbutik (erhverv) til salg - Kontorlokaler i København Ø til salg

KLC Erhverv København – Home | Facebook

KLC Erhverv København – Industriholmen 15, 2650 Hvidovre Municipality – Rated 5 based on 3 Reviews “Super hele vejen”

Andelsbutik (erhverv) til salg - Kontorlokaler i København Ø til salg

Home har solgt erhvervskæde til franchisetagere – Erhverv

»Vi sælger Home Erhverv-kæden, fordi vi vil fokusere endnu mere på de 167 boligforretninger, der er inde i en god udvikling med stigende markedsandele«. To velkendte profiler. Henrik Svane har været indehaver af Home Erhverv Fyn, med base i Odense, og Home Erhverv Jylland Syd, der har base i Kolding, siden 2015.

Erhverv - Rohlén Indretning

Home Erhverv rykker ind på projektmarkedet i København

 ·

Fra den 1. juli er bliver erhvervsmægler Mikkel Søby ny franchisetager i Home Erhverv København, fremgår det af en pressemeddelelse. I forbindelse med ejerskiftet udvider Home Erhverv København sit fokus og går efter en tættere tilknytning mellem erhvervscentret og det voksende storkøbenhavnske projektmarked, lyder det.

Stor sushi-restaurant åbner i Hjørring | Nordjyske.dk

home Erhverv – Erhvervscenter Nordsjælland | LinkedIn

Learn about home Erhverv – Erhvervscenter Nordsjælland. Join LinkedIn today for free. See who you know at home Erhverv – Erhvervscenter Nordsjælland, leverage your professional network, and get

Leje - Detail/Butik - 3000 Helsingør - Bjergegade 31B, stue., Kongensgade 6B - home Erhverv

Home Senior Erhverv Hovedstaden

Senior Erhverv Hovedstaden – er en del af det landsdækkende jobsøgningsnetværk Senior Erhverv Danmark med 22 afdelinger over hele landet. Senior Erhverv Hovedstaden har til huse i det centrale København i Løngangstræde 37 B. 1468 København K. Som medlem er der mulighed for at deltage i foreningens mange aktiviteter sammen

Altanrenovering på Nørrebro i København.

Mikkel Søby bliver ny indehaver af Home Erhverv København

Fra den 1. juli 2018 er det erhvervsmægler Mikkel Søby, der står i spidsen for Home Erhverv København. Han overtager efter Claus Obel Skovgaard, der stopper den 30. juni efter godt 4 år som indehaver for at lave et karriereskifte – dog stadig inden for ejendomsbranchen.

Andelsbutik (erhverv) til salg - Kontorlokaler i København Ø til salg

Orla Mortensgaard udlejningschef i Home Erhverv København

Orla Mortensgaard er startet i Home Erhvervscenter København som udlejningschef den 1. februar 2009. Orla Mortensgaard er oprindeligt uddannet som arkitekt på Kunstakademiets Arkitektskole i København, men har igennem sin erhvervskarriere først og fremmest arbejdet med køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme over hele landet samt udvikling af ejendomsprojekter.

Erhverv - Rohlén Indretning

CPH ERHVERV

Seneste emner 15 København K, CityLejemål Lyse og indbydende kontorer i hjertet af Køb Kr 1.250 pr. m² Særdeles lyse og indbydende kontorer i et af Københavns mest prominente kvarter. I en meget flot ældre ejend [Se mere] Særdeles lyse og indbydende kontorer i et af Københavns mest prominente kvarter. I en meget flot ældre ejend [Se mere] 211 m2fuld info Klaus Hougaard Christensen

Erhverv - Alument.dk

Erhvervsmægler København – EDC erhvervsmæglere i København

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech København. EDC Erhverv i København har hovedkontor i det flotte Bremerholm 29 i hjertet af København K. Vores forskellige teams med i alt 36 erhvervsmæglere har kompetencer inden for alle segmenter på erhvervsejendomsmarkedet.

Gulve i København - Gulvservice til erhverv - Hau Gulve A/S

Blandet bolig- og erhvervsejendomme til salg i København

Se alle blandet bolig- og erhvervsejendomme til salg i København fra EDC’s Erhvervsmæglere på listen nedenfor. Under listen kan du klikke på enhver anden kommune for at se ledige blandet bolig- og erhvervsejendomme til salg hos EDC Erhverv. Få nye blandet bolig- og erhvervsejendomme til salg i København på e-mail:

Homes And Housing - lejlighed-hellerup-beliggenhed-leje-udlejning-københavn-erhverv-2plan

danbolig Erhverv København & Roskilde, Østerfælled Torv 10

Velkommen til den officielle Facbook-side for danbolig Erhverv København. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 3283 0610. danbolig Erhverv København har hovedkontor på Østerfælled Torv 10 i hjertet af København Ø. Her har vi samlet et nøje udvalgt erhvervsteam, hvis kompetencer og professionalisme er med til at sikre en høj kundetilfredshed, når bl.a. investorer

Altanrenovering på Nørrebro i København.

Erhvervsmæglere på Ejendomstorvet

Erhvervsmæglere på Ejendomstorvet. Erhvervsmæglerne er lokale med stor ekspertise og professionel viden om netop dét område, du ønsker at finde erhvervslejemål eller ejendomme i.

Estate Media – Aberdeen sælger Købmagergade 3 til AWDK

Home Erhverv solgt til 2 erhvervsprofiler i egne rækker

Dec 10, 2018 · Home A/S, der står bag boligkæden Home og erhvervskæden Home Erhverv, sælger erhvervsdelen til 2 nuværende franchisetagere. Home A/S sælger nu sin erhvervskæde Home Erhverv fra mæglervirksomheden. Købere er Mikkel Søby og Henrik Svane, som begge har været franchisetagere i Home Erhverv i en årrække.

Erhverv - Rohlén Indretning

Projekter Erhverv – Flise bent A/S

Entreprenør København - Private og erhverv | Green Solution

Salg - Detail/Butik - 2100 København Ø - Østerbrogade 139-141, st. - home Erhverv

Erhverv - CorpusDevelopment

Erhverv - Rohlén Indretning

DN ERHVERV ApS | Ny Adelgade 4, Kbh. K

Erhverv - CorpusDevelopment

Nybolig Erhverv - Home | Facebook

Projekter Erhverv – Flise bent A/S

Aarhus København-rejsen sker med bus

Erhverv: 2-vær. lejlighed til leje i København S

Flyttehjælp | Super Clean Service

2.270 kvm kirke udlejes i det centrale København - København - Indland

København er Nordens it-midtpunkt | Alt om DATA, Datatid TechLife