hotel milling, Milling Hotel Søpark

Centralt beliggende i Maribo, med gåafstand til centrum, jernbanestation og domkirken ligger Milling Hotel Søpark. Hotellet ligger i udkanten af Danmarks skønneste naturpark og har en enestående udsigt over Maribo Søernes mangfoldige natur og fugleliv. Oplev eksempelvis naturen på egen hånd langs stierne rundt om søerne eller tag en bådtur med Anemonen og nyde en stille aftenbrise.

hotel milling, Milling Hotel Ansgar, Odense

Milling Hotel Ansgar råder over egen p-plads til gratis parkering samt en lys og venlig morgen-, frokost- og aftenrestaurant, hvor buffeter med forskellige temaer præsenteres hen over ugen. Milling Hotel Ansgar har 74 værelser, som alle selvfølgelig indeholder vor tids standard for komfort med tv, radio, gratis trådløst internet, telefon, brus, toilet, in house video og minibar.

Strategi, vision og branding for Milling Hotels, herunder økonomi & finans. Undervisning på Erhvervsakademi Aarhus i Hotel fag. Bestyrelsesformandskab og bestyrelsesarbejde interne og

Stilling: Koncerndirektør Milling Hotels

Milling Hotel Ansgar har 74 værelser, som alle selvfølgelig indeholder vor tids standard for komfort med tv, radio, gratis trådløst internet, telefon, brus, toilet, in house video og minibar. Slut dagen af med en tur i vores bar med dine kolleger eller gæster.

Milling Hotels er en familieejet hotelkæde, der består af 9 hoteller. Hoteller er kendetegnede ved at være ældre byhoteller i smukke klassiske bygninger. Der lægges stor vægt på gode danske traditioner – lige fra hotellernes indretning, til et dygtigt køkken og den personlige og nærværende service. “Vi har i mange år haft et godt samarbejde []

Milling Hotel Søpark, Maribo, Maribo, Denmark. 3.5K likes. Centralt beliggende i Maribo, med gratis parkering, gåafstand til centrum, stationen og domkirken. Hotellet har en enestående udsigt over

Proff.dk giver dig firmainformation om Milling Hotel Plaza, 26257689. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

Overnatter aldrig igen på Milling Hotel Mini 11 igen. Nyttig. Del. Svar. Zent.Marianne 5 anmeldelser. Konferenceophold i den forløbne weekend – skuffende. Konferenceophold ca. 100 personer. Park Milling Middelfart. Meget skuffende. 4 stjerners konferencehotel – NEJ. Har

Milling Hotel Gestus har i alt 89 værelser, som er fordelt på standard enkelt-, dobbelt- og businessværelser. Alle hotellets værelser blev enten renoveret eller moderniseret i 2016 og fremstår i ny og tidssvarende stil. Restaurant

hotel milling, Milling Hotel Søpark

Milling Hotel Søpark. Milling Hotel Søpark er et 3-stjernet hotel i Maribo centrum tæt på togstationen, gågaden og oplevelsesrige naturområder. Hotellet har 109 lyse værelser, en dejlig restaurant, barområde samt en hyggelig pejsestue. Udsigten og beliggenheden ud til den store Søndersø, giver hotellet sin helt egen atmosfære.

Gavekort på 1250 kr. til Hotel Milling Nu har du mulighed for, at byde på dette gavekort der kan bruges på et af Hotel Millings charmerende hoteller. Milling Hotels er en familieejet hotelkæde, der består af tre hoteller i Odense: Hotel Ansgar, Hotel Plaza, Hotel Windsor samt Hotel Saxildhus i Kolding, Hotel Park i Middelfart og Hotel Søpark i Maribo.

Hotelinformation, priser, billeder og mere information om golfhotel Milling Hotel Søpark i Nordsjælland og København. Vi bruger cookies af hensyn til tekniske og analytiske formål samt marketing, hvilket gør at du kan få den bedste oplevelse ud af vores hjemmeside.

Milling Hotels Går turen til Odense, Aarhus, Aalborg, Kolding, Middelfart eller Maribo, kan du nu booke hotel med 17 % på Milling Hotels. Vi har indgået aftale med hotelkæden Milling Hotels, som altid sikrer dig 17 % rabat på dagsprisen.

Hotel Plaza er en del af Milling Hotels, som er en kæde bestående af 10 hoteller på 6 forskellige destinationer. Hotel Plaza er et 4 stjernet hotel, beliggende centralt i Odense. Vi tilbyder møder, konferencer, fester og a la carte.

Milling Hotel Ansgar råder over egen p-plads til gratis parkering samt en lys og venlig morgen-, frokost- og aftenrestaurant, hvor buffeter med forskellige temaer præsenteres hen over ugen. Milling Hotel Ansgar har 74 værelser, som alle selvfølgelig indeholder vor tids standard for komfort med tv, radio, gratis trådløst internet, telefon, brus, toilet, in house video og minibar.

Hotelejer Jan Milling fylder 50 år. Reception på Hotel Plaza Odense den 5. februar. I 1994 købte Jan Milling sammen med sin kone, Dorte Milling, Hotel Ansgar i Odense. Det var lidt af et sats for ægteparret, der var uddannet som henholdsvis tømrer og pædagog og

Milling Hotel Saxildhus Kolding, Danmark. En bred vifte af overnatningsmuligheder for turister på vores hjemmeside. Med vores priser sparer du penge på mere interessante ting. Du behøver ikke længere at gå til et rejsebureau – vælg og book overnatning på Planet of Hotels.