hue pærer, Philips Hue

Philips Hue Bridge er en super enkelt og elegant bridge, som gør det muligt at kommunikere med dine Philips Hue lamper, Hue pærer og Hue-tilbehør (accessories) Den skal blot have strøm og internet (via kabel), så er det enkelt at opsætte med Philips Hue app.

hue pærer, Philips HUE

Philips HUE pærer lyser op igen, igen og igen. Uanset nuancer og sammensætninger er én ting lysende klar: Med Philips HUE pærer er du sikret lys i helt usandsynligt mange timer. Faktisk 25.000 i én pære. Helt utroligt, men helt sandt.

Philips Hue Pærer Her finder du ekstra pærer til Philips Hue. Alle pærer kan bruges sammen. Det vil sige at du kan bruge f.eks. en Philips Hue White & Color Ambiance og en Philips Hue

Installation i hjemmet. Der er to måder, at komme i gang med philips hue. Enten kan du købe et starter kit, som indeholder 3 pærer plus en bridge.Den anden mulighed er en seperat bridge, og supplere med de pærer du gerne vil. Der skal altid en bridge til, at sætte det hele op. Ellers er det fire simple steps, der skal tages og så kan du ellers komme i gang med alle dine lys fantasier:

hue-ificér dit hjem med en kombination af Philips hue-lyskilder . Vælg Philips Hue-pærer efter eget valg, og forbind dem til din Philips Hue bridge. En Philips Hue bridge er kraftfuld nok til at kunne håndtere op til 50 lys, så hue-ificér hele huset!

Philips Hue pærer Philips Hue LED pære med E14, E27 og GU10 fatning. Pærene fåes i White, White Ambiance og en Color udgave, der kan lyse i mere end 16 mio. forskellige farver.

Philips HUE eller Osram Lightify? Du behøver ikke længere at vælge. Philips Hue Broen kan arbejde med de smarte pærer fra begge belysnings producenter. Den seneste opgradering af Philips HUE bro er gået et skridt tilbage. Det lyder som et paradoks, men det er en meget vigtig forbedring for forbrugerne.

Philips Hue serien er det nye inden for intelligent lys i hjemmet – med Hue kan lyset betjenes lyset via en App på din telefon eller tablet uanset om du er iPhone eller Android bruger. De intelligente pærer fra Philips styrers via en Philips Hue Bridge som kan fjernstyres trådløst i hele dit hjem.

Pærer fra Philips gør dit hjem til et lysere sted. omfattende sortiment af lyskilder, elpærer og lamper i høj kvalitet. Læs mere, og køb online!

hue pærer, Philips HUE

Philips HUE pærer lyser op igen, igen og igen. Uanset nuancer og sammensætninger er én ting lysende klar: Med Philips HUE pærer er du sikret lys i helt usandsynligt mange timer. Faktisk 25.000 i én pære. Helt utroligt, men helt sandt.

Philips Hue Tilbehør Her finder du alt i Philips Hue tilbehør. Vi har de forskellige fjernbetjeninger der kan anvendes til Philips Hue og du kan også købe Philips Hue Bridgen løs, hvis du nu har nogle pærer i forvejen, og gerne vil kunne styre dem vi telefon eller tablet.

Hue Starter kit bestående af 3x E27 Hue White pærer (9,5W LED, 2700K blød hvid, levetid 25.000 timer, 806 lumens), Hue Bridge 2.1 samt Dimming Switch, Pærer kan styres via Bluetooth App eller Hue Wireless Dimmer, for fuld funktionalitet kræves en Hue Bridge(medfølger), styres via din smart-enhed, understøtter Apple HomeKit

Intelligente, trådløst styrede lys-pærer er blandt de nemmeste og hurtigste måder at gøre dit hjem “smartere” og mere forbundet på. Philips har mere eller mindre siddet på markedet for forbundne pærer med sine Hue-systemer, men Ikea er klar til at banke ind på markedet med sine nye og billigere forbundne pærer, der har fået det passende navn “Trådfri”.

Med smart LED pærer kan du nemt skabe en personlig og trådløs belysning som passer til dig og dit hjem. Hos Smart.dk finder du et bredt udvalg af smart pærer fra producenter såsom LIFX og Philips Hue.

Pærer fra Philips gør dit hjem til et lysere sted. omfattende sortiment af lyskilder, elpærer og lamper i høj kvalitet. Læs mere, og køb online!

Philips Hue – Legetøj til voksne. Der er altså et utal af muligheder med Philips Hue og Hue Lux – hvidt lys, farvet lys, lysdæmper, automatiske funktioner og alt sammen kan styres fra sofaen, sengen eller den gode lænestol! Hue-serien er det legetøj, man ikke havde som barn, men nu kan tage revanche for.

Nogle pærer kræver en Philips Hue Bridge for at kunne slutte dine Philips Hue-pærer til Google Nest Wifi eller Google Wifi. Bemærk! Den runde Philips Hue Bridge (V1) understøttes ikke længere. Gå til websitet for Philips Hue-support for at få flere oplysninger. Konfigurer dine Philips Hue-pærer og Bridge i Philips Hue-appen. Android/iOS