Huse Til Salg På Rømø

Stagebjergvej 24, 6792 Rømø – Villa til salg

6-værelses Villa på 323 m² til salg til kr. 6.350.000 på adressen Stagebjergvej 24, 6792 Rømø. Tag et kig på boligens historie og gns. afslag i området. Vi viser dig om du har aftensol, støjniveau i området og risici for vand i kælderen. Læs mere her!

Huse til salg - Find jeres nye indflytningsklare typehuse her

Hus stråtag rømø – huse i Rømø – Mitula Boliger

11 Huse i Rømø fra 450.000 kr.. Find de bedste tilbud for hus stråtag rømø. Midt på rømø i kongsmark sælges flot rækkehus. Rigtig tæt på vandet! Fra terrasser og hus kan. For alle pengene. Kvalitetsbyggeri fra 2006. I røde sten med stråtag. Boligarealet på 117 m2 er indrettet med klinkebelagt. I ko

Nyt hus - huse til salg fra Klimahuse

Hus rim rømø – huse i Rømø – Mitula Boliger

28 Huse i Rømø fra 385.000 kr.. Find de bedste tilbud for hus rim rømø. Åbent hus med tilmeldingskrav 23/2 – klik på billede – \n\nrækkehus i feriecenter rim-rømø med fri adgang til badeland. \nrækkehus i feriecenter rim-rømø med fri adgang til badeland.\n\nhuset. Vedligeholdelsesstand. Feriecenter

Huse til leje

Sommerhus Rømø til salg » Ejendomsmægler Rømø | Se mere

44-års erfaring med en stor ekspertise i salg af sommerhuse på Rømø. Mange nyheder → Og interessante sommerhuse på Rømø fås i øjeblikket Vores 7 medarbejdere er alle motiverede og klar til at finde en god køber til netop dit sommerhus. Vi har mere end 40-års erfaring, med stor ekspertise i salg af sommerhuse på Vestkysten.

Se listen: Her er Danmarks billigste huse – til salg for en slik | BT Danmark - www.bt.dk

Gamle huse på Rømø – Rømø Lokalhistorisk Forening

Til det arbejde drives arkivet af hjælp fra bl.a. medlems-kontingenter samt støtte fra forskellige andre sider. Synes DU også at historien for Rømø er vigtig og at vores forening gør en forskel så støt vores arbejde og dermed lokalhistorien på Rømø, ved at melde dig ind i vores forening og få samtidig adgang til.

Et af Silkeborgs dyreste huse til salg | mja.dk

Helårhuse – Fritidshuse på Omø

Der ud over er følgende huse til salg: Dragesvej 7. Kontakt: 2554 1307. Mail: “> Søvej 15. Huset på Søvej 15 på Omø er opført i 1908 og indeholder en stor stue, et soveværelse på 1. salen, samt et lille værelse til kontor eller legerum på 1. salen, et køkken og et badeværelse. Huset opvarmes ved el og med en brændeovn i stuen.

danbolig huse til salg

Blåklokkevej 12 – feriebolig til salg

Blåklokkevej 12 Her sælges luksus feriebolig beliggende på Enjoy Resort. Resortet er opført i en meget flot arkitektur. Med dets rødbrune teglsten og tagbelægning af strå falder det godt ind i Rømø´s natur.

Huse Til Salg i Tønder Kommune | Nybolig Ejendomsmægler

43 ferielejligheder på Rømø sælges til spotpris | Tønder

RØMØ: 43 af ferielejlighederne på feriecentret Rim Rømø sælges nu til halv pris. Man kan således købe en ferielejlighed på cirka 70 kvadratmeter for 450.000 kroner. – Det er vores vurdering af, hvad prisen kan bære, hvis de skal sælges hurtigt, fortæller EDC-mægler Niels Kofoed, der

Sommerhuse Til Salg på Rømø-6792 | Nybolig Ejendomsmægler

Huse til salg i Tønder Kommune | Estate Ejendomsmægler

Huse til salg i Tønder Kommune . Løgumkloster Bredebro Toender Højer Toftlund Agerskov Branderup J Bevtoft Skærbæk Rømø. Der er 373 Huse til salg i Tønder Kommune. Åbent hus med tilmelding: søn 31/03 kl. 10:00 – 16:00. Brinkvej 9 6261 Bredebro. 151 m 2 6 2.988 m 2 Gem favorit

Huse til salg | Venø

Gulirisvej 53 – feriebolig til salg – enjoyresorts.dk

1. salen indeholder en dejlig opholdsstue med udgang til stor tagterrasse, hvor man rigtigt kan nyde udelivet. Boligen er stilfuldt møbleret – her er der ikke gået på kompromis med noget. Huset udlejes via Enjoy Resorts Rømø og havde en lejeindtægt i 2015 på 56.807 kr. inkl. forbrug. Kontantpris 1.295.000 Ejerudgift pr. md. 3.801

Sommerhus Rømø til leje - Vælg mellem 1.341 sommerhuse - Vælg mellem 1.341 sommerhuse - Feline ...

Ferieboligkollaps på Rømø | TV SYD

Mar 27, 2012 · Rim Rømø Feriecenter består af i alt 207 ferielejligheder og et center med blandt andet to svømmehaller, en café og et motionscenter. De enkelte ferielejligheder ejes af private. Nu bliver 43 af ferielejlighederne solgt til halv pris. Ejere kan ikke sælge Den nuværende pris på 450.000 kroner for en ferielejlighed er på niveau med priserne omkring årtusindskiftet.

Huse til salg i Tønder Kommune | Nybolig Ejendomsmægler

Velkommen til feriecenter Rim Rømø

Velkommen til feriecenter Rim Rømø Hold din fest på Rim Rømø og få en masse aktiviteter med i jeres ophold. Du kan også leje en hel række huse og vores forsamlingshus, når du skal holde en alle tiders fødselsdag, sølvbryllup eller måske en fætter/kusinefest.

Nye huse til salg - Find jeres nye indflytningsklare typehuse her

Ejendomsmægler home | køb & salg af bolig

Sæt din bolig til salg i perioden 4.marts – 17.april og få en gratis markedsføringspakke til en værdi af kr. 4.500,- I den forbindelse samtykker jeg til, at home kan kontakte mig på telefon og pr. mail, hvis der er boliger, som opfylder mine ønsker.

Huse til salg - færdigopførte eurodan-huse til salg

Boliga – Find alle boliger og grunde til salg i Danmark

På Danmarks største uafhængige boligside, Boliga får du en nem og hurtig oversigt over alle boliger og grunde til salg i Danmark. Vi giver dig al relevant boliginformation, så du kan sikre dig den bedste handel. Se bl.a. forventet pris-afslag og risiko for støj og nedbør. Start din boligsøgning hos os i dag!

Nyt hus til salg i Frederiksværk. Nyt hus med masser af udstyr til salg

BoligHit | Sommerhus til salg | 6792 Rømø | Stormstræde 13

Huse til salg på Fanø-6720 | Estate Ejendomsmægler

Nyt hus - huse til salg fra Klimahuse

Huse til salg - KFS Boligbyg

Huse til salg i Tønder Kommune | Nybolig Ejendomsmægler

Huse til salg

Fritidshus til salg i Rømø. 117 m2 Fritidshus sælges i Rømø Havnebyvej Ledig bolig

Lejebolig Rømø: ledige lejligheder til leje. Boligninja.dk

Huse Til Salg på Fanø-6720 | Nybolig Ejendomsmægler

Huse til salg på Fanø-6720 | Nybolig Ejendomsmægler

Campingtur i Danmark – del 2 – Rømø – Campingferie.dk

Huse med energimærke A holder prisen

Sommerhuse og helårshuse til salg - Fritidshuse fra Sonne Huse A/S

Huse til salg i Tønder Kommune | Estate Ejendomsmægler