Hvad Er Mellemøsten

Hanne Foigel: Hvad er der egentlig galt med Mellemøsten

Hvad gik der galt? Meningerne om uroen i Mellemøsten er mange, og det kan være svært at se en løsning på problemerne. I foredraget på Sønderborg Folkeuniversitet vil mellemøstkorrespondent, Hanne Foighel, give sit bud på, hvad der er op og ned i den komplekse region.

Organisationer vrages til dansk indsats i Mellemøsten - Altinget - Alt om politik

Mellemøsten | DIIS

Navnet Mellemøsten (The Middle East) er egentlig en gammel britisk term fra ca. 1850 brugt af diplomater og koloniadministratorer i det britiske Indien kontor om området, der lå mellem Imperiets kontor i Cairo og Indien, nærmere bestemt mellem ’Arabien’, hvilket især var Egypten og det, der i fransk sammenhæng kaldes Levanten (i dag Syrien, Libanon, Palæstina etc.) og Indien.

Det er tid til forhandling i Mellemøsten - Kommentarer | www.b.dk

Hvad er der galt i Mellemøsten? – Viborg Netavis

Viborg Folkeuniversitet har inviteret journalist Hanne Foighel til at gøre os klogere på, hvad der er op og ned i Mellemøsten. Det sker mandag den 19. marts klokken 19 i Sognegården ved Viborg Domkirke. Hver gang vi hører om Mellemøsten, handler det om krig, borgerkrig, uroligheder, oprør mm. Den konstante uro tillægges ofte, at stormagterne […]

Kristinas Adventure: Hvad er mellemøsten uden et bryllup?

Hvad synes danske bøsser om bøsser fra mellemøsten?

Hejsa, At dømme efter hvad folk skriver på steder som Boyfriend.dk og Grindr, er der desværre en hel del racisme blandt danske bøsser. Meget af det bunder måske i en mere eller mindre berettiget opfattelse af, at fyre med mellemøstlig baggrund kommer med en hel del issues, som det måske ikke er alle, der har overskud til at forholde sig til.

Helle Malmvig: Hvad der venter Trump i Mellemøsten « RÆSON

Hvad nu, Egypten? – au.dk

– Mellemøsten er ikke det samme i dag, som det var for en måned siden. Vi ved, der er forandringer, men vi ved endnu ikke til hvad, siger han. Optimister sammenligner de egyptiske demonstranter på Tahrir-pladsen med de folkemasser, der i 1989 væltede Berlinmuren med en demokratisering af Østeuropa som resultat.

Tony Blair: Derfor er Mellemøsten vigtig (Bloomberg-talen) | myIslam.dk

Hvad er terrorisme | Terrorrisme

Men er alle religiøse terrororganisationer så muslimer? overhovedet ikke, i løbet af 1900-tallet har der været andre eksempler på terroristgrupper med andre religiøs baggrund end muslimsk. Siden 1990’erne er der sket en række terrorangreb udført af muslimer men, det er ikke grund for at det kun er muslimer der er terrorister.

Thomas Lie Eriksen: Hvad er egentlig idéen i at isolere Rusland? « RÆSON

Hvad skete der egentligt i Mellemøsten? | Israel-Info

Følgende er hvad palæstinensiske børn undervises i, og hvad anti-israelske politikere tror på er rigtigt: ‘Palæstinas 1948-krig endte med en katastrofe, aldrig før set i verdenshistorien, da zionistiske bander stjal Palæstina, og fordrev dets befolkning fra byer, fra landsbyer, fra …

Den Korte Avis | Medierne kalder dem flygtninge – men de fleste er noget helt andet

Seniorhøjskole – kursus – Hvad er meningen – Rude Strand

Hvad man får ud af det, afhænger af, hvad man har kommet i det”. Sådan formulerer den amerikanske sanger og satiriker Tom Lehrer det. Og hvis det er rigtigt, så tilbyder dette kursus på Rude Strand Højskole en uges inspirerende samspil med en række mennesker, som virkelig har fyldt noget i røret.

DEDI og DAI bragte Mellemøsten til Folkemødet - DAPP

historie.gyldendal.dk | 1. Hvad er den kolde krig?

Danskere i Mellemøsten. Skal Danmark gå i krig? Den kolde krig. 1. Hvad er den kolde krig? 2. Den kolde krig i Europa og Asien. 3. Frygten for en 3. verdenskrig. 4. Sådan levede vi med den kolde krig. 5. Den kolde krigs afslutning. Grundloven – før og nu. En dag i historien. Fortid – Nutid – Fremtid.

Det arabiske forår kan gøre Tyrkiet til stormagt « RÆSON

Epidemi: Hvad er det og skal vi frygte nye epidemier

Hvad er en epidemi? Epidemi er defineret som en ophobet forekomst af en smitsom sygdom i en befolkningsgruppe, der spreder sig inden for et bestemt tidsrum og i et bestemt område. Smittekilde, inkubationstid, hvor længe man er sygdomsramt og befolkningens almene modstandskraft er afgørende for resultatet af epidemien.

Det amerikanske valg er også afgørende for Mellemøsten - politiken.dk

Den Korte Avis | Hvad skal der til, for at

Og det rejser spørgsmålet: Hvad skal der til for at palæstinensernes situation kunne bliv bedret og konflikten i Mellemøsten kunne blive dette evige problem kvit? Palæstinenserne er ofre for myten om Palæstina, myten om PLO som deres legitime repræsentant, og myten om deres retskrav på tilbagevenden som næres af FN og Den Arabiske Liga.

Når kristne også hjælper ikke-kristne i Mellemøsten - Udfordringen

Hvad vi står for | WSP

Derfor er det vigtigt, at vi forbliver nysgerrige og hele tiden stræber efter at skabe innovative løsninger, som imødekommer fremtidens udfordringer. Vi arbejder lokalt, men tænker internationalt.

En hilsen fra kirkerne i Mellemøsten | interchurch.dk

Hvad er der galt med Mellemøsten? – fuko.dk

Hvad er der galt med Mellemøsten? – en gennemgang af de sidste 100 års konflikter, krige og fredsforsøg – med særlig vægt på den seneste udvikling. Hver gang vi hører om Mellemøsten, handler det om krig, borgerkrig, uroligheder, oprør mm.

Revolution eller reform - hvad er vejen frem for Mellemøsten? | Globalnyt

Muslim og homoseksuel – og hvad så ? – POV

Man kan ikke skjule, hvem man er. Når jeg får stillet spørgsmålet om, hvorvidt jeg er muslim, kan jeg kun svare ja. Og jeg er også homoseksuel. Men lad mig tage jer med til sommeren 1983 i en smuk kirke på Fyn, hvor det hele begyndte. Dette er min, Michael Sinan Aslanes’ fortælling. ”Se, mormor…

Jihadister der sendte krigere til Mellemøsten er anholdt i Bosnien | Udland | DR

Jøder og kristne har det svært i Mellemøsten - Religion.dk

På besøg i Vollsmose: - Det er næsten som Mellemøsten | Odense | fyens.dk

Spændende krimiserie om efterretningsagent i Mellemøsten

Skal man forstå konflikterne i Mellemøsten, skal man forstå den kolde krig mellem Iran og Saudi ...

Steffen Jensen - Virtual Reality – Medierne og Mellemøsten

Malmø hyldes af The Guardian: – Det er som at være i Mellemøsten – Document

historie.gyldendal.dk | Danskere i Mellemøsten

Holger K. Nielsen: “Mellemøsten er ustabilt som aldrig før, og terrorismen er der stadigvæk ...

Danske maritime muligheder i Dubai og Mellemøsten - Søfart

Hvorfor er Mellemøsten i opløsning? | Ny viden 24|7

Det moderne Mellemøsten

Ægte pistacie - Wikipedia, den frie encyklopædi

Overblik: Konflikten i Mellemøsten