hvad nummer har politiet, Politiet gør alt, hvad de kan for at afvæbne …

Bornholms Tidende skriver, at politiet gør, hvad de kan, for at afvæbne de tiltagende spekulationer om, at drabet på en 28-årig mand i Nordskoven var racistisk motiveret. Chefanklager Benthe Pedersen Lund bekræfter overfor avisen, at politiet kender til et motiv, der ikke har noget med de involveredes hudfarve at gøre: »Som vi ser det, er det et helt andet motiv.

hvad nummer har politiet, Når politiet går amok i Minneapolis, er vi alle …

I Frankrig er politiet uhørt brutalt, og der har været en del drab på mennesker med ‘anden etnisk baggrund’, som ikke tilnærmelsesvis er blevet adresseret på retfærdig vis. Det samme gør sig gældende i fx Australien, hvor racisme og vilkårlige overgreb og fængslinger af den oprindelige befolkning har stået på lige siden de første kolonisatorer kom til denne verdensdel.

Avisen har også kendskab til, efterforskningen af en eller flere mulige med-gerningsmænd har ført til flere navne, som politiet har tjekket nærmere. Tom Hagen nægter sig skyldig, og han og Anne-Elisabeths Hagens tre børn tror heller ikke, at deres far er noget at gøre med deres mors forsvinden.

For svært at klage over politiet i Danmark. I mere end 10 år har Amnesty arbejdet for at sikre en uafhængig og effektiv klageadgang, hvis borgere får behov for at klage over politiet i Danmark. I dag koncentrerer arbejdet sig om at få en mærkning af betjentes uniformer, så klager ikke henlægges, fordi betjente ikke kan identificeres.

Jeg har nu set talrige eksempler på at politiet beder om ID uden at man har gjort noget, men der siger de jo så bare at de har mistanke om at man vil lave et eller andet gejl, og derfor må man ikke nægte at vise det. Men jeg er sikker på at Nekker kan gøre os klogere på hele situationen.

TV2 fortalte i går aftes i “Station 2”, at i sexsagen fra Tønder, har politiet undersøgt samtlige personer, som har besøgt det pågældende hus. De har fundet frem til dem ud fra oplysninger om hvilke mobiltelefoner, der har opholdt sig i huset. Det afslører jo med al ønskelig tydelighed, at mobiltelefoner kan spores, både i tid og position.

Det viser en ny analyse, som Spar Nord har lavet med tal fra Danmarks Statistik. Den viser, at antallet af familier med to biler er steget med knap 49 pct. siden 2007, hvor statistikken strækker sig tilbage til. Det svarer til, at næsten 15 pct. af alle familier har bil nummer to i dag mod 11 pct. i 2007.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis dit Apple Watch mistes eller bliver stjålet, eller hvis din Mac mistes eller bliver stjålet. Få hjælp, hvis du har mistet dine AirPods. Slå

Har du været så uheldig at få din cykel stjålet, så skal du hurtigst muligt anmelde det til politiet. Dette kan du gøre på din lokale politistation (som du kan finde i App’en), eller du kan gøre det online via dette link .

hvad nummer har politiet, Sådan gør du, hvis din iPhone, iPad eller iPod touch …

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis dit Apple Watch mistes eller bliver stjålet, eller hvis din Mac mistes eller bliver stjålet. Få hjælp, hvis du har mistet dine AirPods. Slå

Jeg har fået et nyt mobilnummer – hvad gør jeg? Hvis der er et forkert mobilnummer registeret på kortet, kan du i stedet bruge NemID. Hvis NemID ikke fungerer for dig, hvis du fx er under 15 år, så kontakt din bank – så hjælper de dig videre.

Jeg har lige skiftet nummerpladeholder, og da der ikke fulgte låsebolte med til den nye holder, så rystede de af under kørsel, og nummerpladen faldt af. Spørgsmålet er så hvad jeg gør nu? Jeg har ringet til politiet og meldt dem stjålet, som jeg har læst at jeg skal på skats hjemmeside, og fik samme besked da jeg kontaktede politiet.

Alligevel er der ikke mange, der har gjort sig tanker om, hvad de skal gøre, hvis telefonen er dag er væk. I første omgang er det selvfølgelig ærgerligt at skulle til at bøvle med forsikring og undvære telefon i en periode, men endnu værre er risikoen for misbrug.

Hvad kan du gøre, hvis dit CPR-nummer bliver misbrugt? Anmeld misbruget til politiet. – Der skal rigtig meget til, før du kan få et nyt CPR-nummer. Det er ikke kun, hvis man har mistet sit sygesikringskort, men det kræver, at nogen har overtaget din identitet,

Er du i gang med et bilkøb, hvor bilen er afmeldt, og ikke har nogen nummerplade – så kan du stadig få alle de vigtige oplysninger med Tjekbil. Du kan nemlig slå stelnummmeret op og få de samme oplysninger som med en nummerplade. DK’s bedste nummerpladetjek giver dig svar på 10 sekunder.

Hemmeligt nummer – hvad vil det sige at have det? Et hemmeligt nummer er knap så hemmeligt som det umiddelbart lyder. Har du hemmeligt nummer, så betyder det, at dit navn ikke bliver oplyst, når nogen spørger på dit nummer. Dvs. vil du tjekke et telefonnummer, der viser sig at være hemmeligt, så kan du ikke få abonnentens navn oplyst.

Efter drabet på George Floyd kalder demonstranter på vidtrækkende reformer af det amerikanske politi i form af bl.a. færre ressourcer og opgaver. Det helt store spørgsmål er dog, om det vil virke. Ifølge DIIS-forsker Peter Albrecht bør man se mod det globale syd for at