hvor ligger fuerteventura, Rejser til Jandía på Fuerteventura med Spies

Jandía ligger placeret ved en af de bedste strande på Fuerteventura. Her rejser både børnefamilier, par og ikke mindst windsurfere til, da verdensmesterskabet i windsurfing afholdes årligt på denne stand i august måned. Jandías centrum ligger langs en gade, der løber mellem stranden og hotelområdet.

hvor ligger fuerteventura, Hvad skal man se i Caleta de Fuste

Med placering på østkysten af Fuerteventura, er Caleta de Fuste ét af de bedste holiday resorts på De Kanariske Øer. Se kort over Fuerteventura med afstandsangivelser. Afstand til Fuerteventura Airport – FUE er kun ca. 10 min. i bil (8 km).

Den ligger lige vest for Marokko og er kendt for sine smukke strande og de fremragende surfingmuligheder. Besøg byen Corralejo, hvor der er en naturpark og imponerende sandmiler. Fuerteventura kaldes også “øen med evigt forår” på grund af det altid behagelige klima.

Playitas på Fuerteventura bryster sig af at være et sportsresort, hvor mulighederne for træning og fysisk aktivitet er uendelige. Vi har testet det udsagn.

Fuerteventura Rejs til Fuerteventura fra Hamborg Lufthavn. Her er en af verdens skønneste strande. Gå en tur hånd i hånd langs den romantiske, lange kystlinje, hvor laguner og klitter ligger på en perlesnor. Måske er I heldige at holde ferie på netop det tidspunkt, hvor det årlige mesterskab i windsurfing bliver afholdt.

Eventyr ligger i sjælen på Fuerteventura, og når du er på ferie, kan du udnytte det maksimalt! Hvis du ikke ved, hvor du skal begynde, så spørg i receptionen på dit hotel eller all inclusive-resort. De ønsker, at du skal have den bedste ferie! Hoteller

Fuerteventura byr på milelange, hvite sandstrender, hyggelige småbyer, spektakulær natur og for deg som vil bli lære øya bedre å kjenne er det severdigheter og museer. Treningshotellet Playitas Resort ligger her og passer perfekt for den som vil ha sol og bad, men gjerne trene litt også.

Campingpladsen, hvor du også kan leje private hytter, ligger ud til Atlanterhavet nord for Bordeaux. I 1953 blev den internationale naturist bevægelse grundlagt her. Cap d’Agde, en lille by udenfor Montpellier, er et tilløbsstykke for naturister fra hele verden. Området er nærmest en hel by i sig selv, og der er indhegning hele vejen rundt.

På Fuerteventura er vintermånederne lune med mellem 21 og 26 grader, og om sommeren ligger temperaturerne på lige omkring 30 grader. Samtidig gør kombinationen af mere end 3000 årlige solskinstimer og mere end 150 km sandstrande øen til det perfekte rejsemål for alle, som drømmer om en ferie med masser af varme og afslappende dage på stranden.

hvor ligger fuerteventura, Fuerteventura

Fuerteventura lufthavn er beliggende fem kilometer fra centrum af øens hovedstad Puerto del Rosario. Med bil. Lufthavnen ligger på FV-1, og man kommer dertil via afkørslen markeret med et skilt, hvor der står “aeropuerto”. I bus. Rute 3 kører jævnligt mellem Puerto del Rosario, lufthavnen og Caleta de Fuste.

Hvor er Fuerteventura Lufthavn? Beliggende tæt på øens hovedstad, Puerto del Rosario, Fuerteventuras lufthavn, kendt som Puerto de Rosaio Lufthavn, servicerer cirka fem millioner passagerer hvert år. Lufthavnen ligger i øens El Matorral region, og alle øens feriesteder kan nemt nås med Fuerteventura lufthavnstransport.

Fuerteventura er ingen undtagelse – måske snarere tværtimod. Det er i hvert fald den ø, som har sat sig bedst i min hukommelse, fordi den skiller sig mere ud end de andre, og det glæder jeg mig til at fortælle dig om her, for hvis du søger nogle af Europas smukkeste, bredeste og længste strande, så er det Fuerteventura, du skal have et særligt godt øje til.

En bystrand på Fuerteventura, hvor man kan dyrke nudisme Esquinzo Hondo-stranden ligger ved bydelen Esquinzo Hondo, nord for det store turiststed Morro Jable. Det er en cirka tre kilometer lang strand, som til dels er en bystrand, og den er inddelt i forskellige zoner, hvor man finder fred og ro, selvom den ligger i et område med mange turister. Stranden, som ligger på sydkysten af

Fra toppen er der en enormt smuk udsigt ud over hele den nordlige del af Fuerteventura, og på de meget klare dage kan man se helt over til Lanzarote, som ligger 90 km væk. Når jeg er i gang med de store træningsmængder, cykler jeg ruten et par gange om ugen.

Fuerteventura: Øen, hvor det altid er forår. Det er ikke uden grund, at min kollega Marie efter sin rundrejse på øerne erklærede, at Fuerteventura faktisk er hendes foretrukne Kanarieø. Øen, der ligger ca. 100 km. fra Afrikas kyst, byder på et mildt og solrigt klima året rundt.

Færger til Fuerteventura . Fuerteventura er omkring 1600 kvadratkilometer i størrelse, hvilket gør den til den næststørste ø i De Kanariske Øer. Øen, som er den mest østlige af gruppen og ligger bare 90 km fra Marokko, tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

På Fuerteventura er vintermånederne lune med mellem 21 og 26 grader, og om sommeren ligger temperaturerne på lige omkring 30 grader. Samtidig gør kombinationen af mere end 3000 årlige solskinstimer og mere end 150 km sandstrande øen til det perfekte rejsemål for alle, som drømmer om en ferie med masser af varme og afslappende dage på stranden.