internationale cykelløb 2017, Randers: Internationalt cykelløb skydes i gang med rabat …

På lørdag kommer hele Randers Midtby på to hjul, når en lang række butikker giver procenter til alle, der cykler på indkøb. Samme dag skydes det internationale cykelløb Randers Bike Week i gang, og Randers Cityforening forventer derfor masser af cykelshoppende kunder. For at få rabat i butikkerne skal cyklister have et cykelpas. Det henter []

internationale cykelløb 2017, ULTRATEAM

Til sommer skal Peter køre verdens hårdeste cykelløb; Red Bull Trans-Siberian Extreme 2017, 24 dage, 14 etaper, 9.200 km på russisk landevej. Turen går fra Moskva og ender i Vladivostok og får Tour de France til at ligne et juniorræs.

PDF-fil

flere danske og internationale cykelløb, og flere eksperter spåede at Andreas om nogle år ville være klar til at deltage i Touren. Men sådan skulle det så ikke gå. Derfor besluttede Andreas far Mikkel at cykle sin egen Tour de Andreas. Han ville simpelthen cykle fra København til Frankrig til ære for Andreas.

Det internationale cykelløb, GP Viborg, bliver ikke gentaget i 2018. Økonomien spænder ben.

Cykelløb i Hadsten, en stolt tradition på to hjul Cykelløbet i Hadsten er et high-end professionelt invitations gadecykelløb. Det afvikles hver år i ugen efter Tour de France. På startlisten findes den samlede danske elite flankeret af internationale stjerne fra den aktuelle verdensscene. I 2017 afvikles løbet torsdag den 27. juli.

Horsens: Søren Vig har arrangeret det internationale cykelløb “Grand Prix Horsens Posten” i tre år i Horsens og omegn. Løbet er lavet i samarbejde med Danmarks ældste cykelløb Fyen Rundt. Der køres lørdag på Fyen og søndag i Horsens, og det er planlagt igen til 16. og 17. juni 2018.

I årets udgave af Tour de France skal de 198 cykelryttere i løbet af 21 dage bestige 23 bjerge og kæmpe sig igennem 3.540 km. Det kræver en kraftpræstation, og det kræver en ordentlig portion mad! For at kunne slæbe sig selv op ad bjerg efter bjerg og kilometer efter kilometer, så indtager cykelrytterne svimlende 8000 kalorier hver eneste dag Tour de France står på – altså samlet

Den Internationale Cykelunion udskyder perioden for suspenderede cykelløb til 1. juni. 1. april 2020, 20.24 Danske Jakob Fuglsang vandt Critérium du Dauphiné i fjor ligesom i 2017.

Alle professionelle cykelløb var i forvejen aflyst indtil maj, og med den forlængede periode, så betyder det, at World Tour-løbet Critérium du Dauphiné ikke kan afvikles som planlagt. Etapeløbet var sat til at starte 31. maj, men da bliver det ikke til et gensyn med løbet, som danske Jakob Fuglsang har vundet to gange med sine sejre i 2017 og 2019.

internationale cykelløb 2017, Morsø Cykelklub

August 2017 – Mors, Topnyheder Lions Club Morsø, Lions Club Salling/Mors Pinen & Plagen, Jesperhus og Morsø Cykelklub lægger op til en rigtig familiefest, når de nye mountainbike-spor ved Jesperhus officielt skal indvies på søndag.

Uenighed med UCI om en reform af den internationale cykelkalender har fået ASO til at trække sig i 2017 Arrangøren af verdens største cykelløb Tour de France, ASO, trækker sig fra World Tour

Årets Cykelrytter 2017: Jakob Fuglsang. Sidste år vandt han OL-sølv efter et af de mest dramatiske og spændende cykelløb i nyere tid vandt OL-sølv, Og sejren i Critérium du Dauphiné i juni var udslagsgivende i et år med rekordmange internationale medaljer og store danske præstationer

22 jun. 2017 kl. 21:36 /ritzau/ Annonce. Deltagerantallet i de allerstørste cykelløb bliver fra 2018 reduceret med op til 22 ryttere i et forsøg på at forbedre sikkerheden. Det oplyser Den Internationale Cykelunion (UCI) torsdag ifølge flere cykelmedier.

Dennis Ritter begynder som nyhedsvært på TV 2 NEWS 24. oktober, efter at han har kommenteret VM-cykling tidligere i oktober. Også i 2017 vil han – foruden på NEWS – være at finde i kommentatorboksen, når TV 2 sender fra de store, internationale cykelløb.

Den Internationale Cykelunion udskyder perioden for suspenderede cykelløb til 1. juni. 1. april 2020, 20.24 Danske Jakob Fuglsang vandt Critérium du Dauphiné i fjor ligesom i 2017.

Etapeløbet Post Nord Danmark Rundt spærrer udvalgte veje i Østjylland på fredag og lørdag, når cykelrytterne kører de sidste to etaper i det internationale cykelløb. Fredag den 15. september køres 4. etape i Randers med den konsekvens, at Randersbro spærres fra klokken 14.00 – 18.00.

Med en bane med de rette internationale dimensioner vil det være muligt også at afholde det internationale Formel-1 løb for el-racerbiler i København. Dette vil kunne promovere København som en fremsynet miljømetropol og promovere København på linje med internationale cykelløb, maraton- og