iphone konkurrence, iPhone 11 Pro – Tekniske specifikationer – Apple (DK)

iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er stænk-, vand- og støv­afvisende. De er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og er IP68-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. 4 meters dybde i op til 30 minutter). Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug.

iphone konkurrence, Dommen er ude: Derfor skal du IKKE købe iPhone 8 …

Netop ved at have lanceret hele tre topmodeller skaber Apple ifølge anmelderne et dilemma for sig selv og kunderne. iPhone 8 og 8 Plus er nemlig i direkte konkurrence med iPhone X. hvor det er

For et uger siden blev BMW, og Mercedes kort efter, udnyttet af skruppelløse bagmænd, der udnytter naive danskere. Nu er turen så kommet til en falsk Apple Danmark side, der ulodder en Iphone 6. “KONKURRENCE! Du har nu mulighed for at vinde en iPhone 6! Vi skal af med vores gamle iPhones fordi vi har bestilt iPhone SE så vi laver en konkurrence

Club Trendy konkurrence – Vind iPhone 4S. Skrevet af Thomas Christensen august 2, 2012. Hvis du er ude efter en konkurrence hvor du kan vinde en iPhone 4S, så er du kommet til det rette sted. Deltag for at vinde en af de bedste og mest utrolige smartphone på markedet.

Elektronikgigant advarer mod falsk iPhone-konkurrence: ‘Vi er vrede og frustrerede’ og at de oftest kommer i forbindelse med nye iPhone-præsentationer, som det også var tilfældet i fredags. Michael Bech oplyser desuden, at man nu på den officielle Facebook-side vil advare kunder mod den falske konkurrence.

Konkurrence: Vind en iPhone 7 med 10 daglige freespins I august 2016 kan du spille på 10 udvalgte spilleautomater på mobilen hos NordicBet Casino, og have chancen for at vinde en iPhone 7. Kunne du tænke dig at få fingrene i en fed iPhone 7, er det nu du skal pudse læsebrillen.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen oplyser på deres hjemmeside, at der sker en handel med Facebook-sider, som for eksempel kan sælges videre, når de opnår 10.000 fans. Kan skade de rigtige brands Jakob Bové er PR Professionel hos Canon.

Det vrimler frem med “smart- phones”, der skal tage kampen op med iPhone.

Men sådan en iPhone er desværre ikke helt billig, så derfor ville det være rigtig fedt hvis vi i en konkurrence kunne vinde den nye Iphone 5. Vind iPhone 5 her. Og det kan du lige her på siden. Tryk på banneret her her til højre, og vind en iPhone.

iphone konkurrence, Vind den nye Iphone 5!!

Min julegave fra mig til en af jer. En helt fantastisk konkurrence til mine dejlige læsere!!! Vind den helt nye Iphone 5 i sort. Vinderen bliver udråbt juleaftens dag:) For at deltage, skal du tage blot skrive i kommentar feltet, hvad du aller mest ønsker dig til jul:) Husk at

Men sådan en iPhone er desværre ikke helt billig, så derfor ville det være rigtig fedt hvis vi i en konkurrence kunne vinde den nye Iphone 5. Vind iPhone 5 her. Og det kan du lige her på siden. Tryk på banneret her her til højre, og vind en iPhone.

Her kan du se et blåt flueben på DR’s profil. Det betyder, at Facebook har bekræftet, at der er tale om en autentisk side. Mercedes Benz Danmark, der har 263 følgere, er ifølge Mercedes en falsk profil med falske konkurrencer, og profilen er ikke bekræftet som autentisk af Facebook.

TDC.dk er hjemmesiden for den TDC, Danmarks største teleselskab med ca. 8,9 millioner kundeforhold inden for telefoni, bredbånd og tv. Nogle gange har TDC konkurrencer online hvor du kan vinde mobiltelefoner eller andre præmier som biografbilletter.

Apples tilsvarende iPhone 11 (128 GB) har trådløs opladning og bedre ydelse, men ringere skærm og kamera og koster 6.800 kroner. OnePlus’ tilsvarende model er 1.500 kroner billigere. Apple og Samsung har fået seriøs konkurrence: Billig telefon indtager toppen af tronen .

Når der er konkurrence på varer / tjenesteydelser, vil dette tvinge alle virksomheder til at få skabt de bedste produkter til den bedste pris – ellers er chancen for de blive udkonkurreret stor. Konkurrenceforhold reguleres igennem lovgivning på området. Der findes flere forskellige former for konkurrence.

I forbindelse med julekalenderen er der desuden en særlig præmie i form af en iPhone 6 med retinaskærm til en værdi af 7.000 kr. Denne lækre tablet er i et funktionelt og smart design, der gør den let anvendelig. Den kan anvendes i skolen, på arbejdet eller som en minicomputer, når du er på farten.

Vind masser af præmier hver uge. Vind penge, rejser eller en ny iPhone. Der er altid store og små gevinster på spil. Se hvilke præmier, du kan vinde lige nu