jeg kan ikke tabe mig, P

Jeg kæmper sådan med at holde vægten nede – den eneste gang jeg har tabt mig, var 8 kg, hvor jeg arbejdede et sted med dårligt arbejdsmiljø så jeg kastede alt min mad op (derfor virker det som om jeg skal over i ekstremerne for at tabe mig, og det kan jeg ikke helt forstå kan være rigtig når man hører alle andre snakke om yoyo-vægt og så smider de lige 10 kg sådan nemt, men at

jeg kan ikke tabe mig, Curra · me

JEG KAN IKKE TABE MIG, LIGE MEGET HVAD JEG GØR. Chloe, jeg kan ikke tabe mig lige meget hvad jeg gør! Jo du kan.. Vægttab handler altid om indtagelse af mad og hvilken, dit insulinniveau og blodsukkerstatus igennem din dag. Dertil er det også en god idé at se på fedt- og kulhydratomsætning i

Hvorfor har jeg svært ved at tabe mig? Det er frustrerende, når du lægger alle dine bestræbelser i at prøve de bedste måder at tabe sig på, herunder træning og slankekure, og i slutningen af dagen afspejler det sig ikke positivt på din kropsvægt.

Hejsa:) Jeg er en pige på 13 år.. Jeg skal tabe mig, fordi jeg har konfirmation om 7 måneder. Jeg er cirka 1,70 og vejer 75 kilo. Målet er at tabe 10-15 kilo. Jeg kan ikke dyrke motion da jeg har en sculiose i ryggen der gør at jeg får ondt hvis jeg overansrtenger den. []

Jeg kan ikke tabe mig Lars Jeg spise sundt og ikke for meget, jeg går til motionløb, svømning og i motionscenter. Desforuden cykler jeg 15 km på arbejde hver dag. Problemet er at jeg stadigvæk vejer 20 kg for meget. Forøvrigt har jeg ikke rørt søde sager i 2 år nu. Hva gør jeg Det tror jeg nu godt du kan

Nogle reagerer ved ikke at kunne tabe sig. Så så længe din cyklus ikke er tilbage til det den var før, du taber håret, har ømme led eller har fået andre gener, så er din forbrænding ikke optimal. Jeg tabte mig ikke så meget som et gram, fra september til december (fødte 22 august).

Jeg har igennem forløbet fået en stor selvindsigt som gør, at jeg er parat til at behandle mig selv og min krop med respekt. Jeg startede for at tabe mig, men endte med, at blive et nyt og gladere menneske. Jeg tabte mig lidt, men fandt ud af, at et varigt vægttab ikke kunne lade sig gøre, før jeg fandt ind til mit HVORFOR – som

Hej. jeg er 165cm høj og vejer 63kg!! jeg er bare så fucking klam og fed og vil gerne være tynd og smuk! -jeg ville bare høre om der er nogen der kan hjælpe mig, for jeg hader virkelig livet! jeg sys jeg er RIGTIG FED, og vil virkelig gerne tabe mig jeg har prøvet anoreksi i ca. 2 dage, og det var virkelig let for mig at undgå mad, men min lære og min mor opdagede mig og jeg blev

Jeg er en pige på 15 år, som rigtig gerne vil tabe mig nogle kilo. Det sidste par år har jeg prøvet rigtig meget, men det er ikke lykkes. Jeg synes selv jeg spiser rimeligt sundt, med kun usunde ting i weekenderne eller ved særlige lejligheder. Jeg elsker at dyrke motion og

jeg kan ikke tabe mig, Kan ikke tabe mig

Nogle reagerer ved ikke at kunne tabe sig. Så så længe din cyklus ikke er tilbage til det den var før, du taber håret, har ømme led eller har fået andre gener, så er din forbrænding ikke optimal. Jeg tabte mig ikke så meget som et gram, fra september til december (fødte 22 august).

Chloe, jeg kan ikke tabe mig lige meget hvad jeg gør! Jo du kan.. Vægttab handler altid om indtagelse af mad og hvilken, dit insulinniveau og blodsukkerstatus igennem din dag. Dertil er det også en god idé at se på fedt- og kulhydratomsætning i din krop. – HINT: altsammen noget vi sammen får styr på, på hormonboost Læs mere >>

Klik for at vise1:04

– Jeg håbede, at jeg ikke ville tabe mig, men jeg har tabt mig lidt. Jeg har nok en høj forbrænding, og når man så danser og danser, så ryger der altså lidt af, tilføjede hun.

Forfatter: Line Frandsen

‘Jeg kan ikke tabe mig, fordi jeg ikke kan træne’ Birgitte Nymann guider dig og giver dig tips og tricks til en sundere hverdag på vores 8-ugers onlineforløb. Læs mere på www.vaegtkonsulenterne.dk

‘Jeg kan ikke tabe mig, fordi jeg ikke kan træne’ Birgitte Nymann guider dig og giver dig tips og tricks til en sundere hverdag på vores 8-ugers

Engang kunne jeg fint tabe mig på 1200 om dagen. Men her – selv efter 4 mdr hvor jeg har spist hvad jeg ville, og taget 3 kg på igen._. – kan jeg ikke tabe mig på den kur igen. Jeg spiste sidste gang i Søndags, hvor jeg fik et stykke rugbrød, en lille sandwich, og senere en toast, men alligevel have jeg taget 400 g på, den næste morgen-.-

Jeg er bare så irriteret på min vægt for tiden. Jeg kan tabe mig den ene uge, men så ryger det på igen, i den næste uge, og sådan bliver det ved. Jeg vil bare gerne tabe de sidste 5 kg (har allerede tabt 10 kg), men det tyder ikke på, at jeg gør det rigtige. Jeg ville høre om der er andre der er

Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies