jespers planteskole åbningstider, Forside

Du er altid velkommen til at komme og suge indtryk til dig. Eller søge inspiration, få gode råd eller du kan bare glæde dine øjne med lidt grønne planter og dejlige farver. Du kan altid skrive til [email protected], hvis du har brug for et tilbud eller på anden måde har

jespers planteskole åbningstider, Flemmings Planteskole

En hyggelig planteskole på Sydsjælland. Et besøg på Flemmings Planteskole og Havecenter er meget mere end et kig ind på et plantecenter. Alene beliggenheden med skov og sø som nærmeste naboer gør besøget til en unik oplevelse.

Kontaktinformation p Jespers Planteskole Holstebro, telefonnummer, adresse, se information for Aarestrup Planteskole. 7470 Karup. 40 70 17 90. Trehje Flis. 1-2-Tr Skov og Haveservice, Jesper Lund. 7500 Holstebro. 23 39 29 64 A. B. Skovservice 357 Svar: 21750 Visninger: jespers planteskole 7500 holstebro Seneste indlg af nem mad til venindeaften HansH 2.

Nye åbningstider. Hverdage 9.00-17.00. Lørdage 10.00 – 16.00. Søndage 10.00 – 16.00. Helligdage 10.00 – 16.00. Havecenteret. Havecenteret Created and hosted by DanaWeb A/S. Denne hjemmeside bruger cookies På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne

Besøg dit lokale Plantorama center i Egå. Stort udvalg til have, bolig og dyr. 11 lokale centre. Stort udvalg af planter. Masser af havetilbehør. Altid gode tilbud.

Planteskole med alt til have, bolig og dyr. Planteskole med dyrecenter og boligafdeling. Plantorama har havecentre og dyrecentre i hele landet, hvor du finder alt indenfor have, bolig og dyr. Find dit nærmeste Plantoramacenter og se det store udvalg i dag.

SÅ HAR VI ÅBENT Vi er igen klar med normale åbningstider og til at tage i mod jer med gode tilbud og masser af kvalitetsplanter til dine haveprojekter. ÅBNINGSTIDER Mandag-fredag: 9.00-17.30

Blomster levering – blomster samme dag online, skabt af eksperter, som leveres af din lokale blomsterhandler.

Hos Duelunds Planteskole forhandler vi et stort udvalg af alt fra havefrø til bunddækkeplanter og hækplanter online. Køb billige planter med 1-2 dages levering til døren!

jespers planteskole åbningstider, Produktion af skovplanter, læhegnsplanter, hækplanter …

Holm’s Planteskole er beliggende i Østervrå, Nordjylland. Hos Holm’s Planteskole fokuserer vi på produktion af planter til skov-, hæk-, læ- og landskab. Vi tilbyder et bredt udvalg af arter og provenienser. Vi har en bred egenproduktion af barrodsplanter såsom normannsgran, spirea, bøgehæk og ligusterhæk.

Besøg dit lokale Plantorama center i Egå. Stort udvalg til have, bolig og dyr. 11 lokale centre. Stort udvalg af planter. Masser af havetilbehør. Altid gode tilbud.

Saunte Planter og Blomster er en planteskole og havecenter i Nordsjælland. Vi er medlem af Home & Garden, som er en frivillig kæde.

Blomstergården – Hjerndrupvej 10 6070 Christiansfeld Tlf. 7456 1511 Mail: [email protected] Web: www.blomstergaarden-christiansfeld.dk Åbningstider: Januar

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse.

H erborg Planteskole blev startet i 1973 af de nuværende ejere Inga og Bent Pedersen.. Planteskolen startede med overvejende produktion, men har gennem årerne udviklet sig til en detail planteskole, hvor der dog stadig produceres til planteskolen eget forbrug.

Du finder Bo Grønt butikker 9 forskellige steder på tværs af landet – og dermed også et kæmpe udvalg i kvalitetsplanter, haveartikler og indretning til dit hjem og din have. Du får altid gode ideer hos Bo Grønt – uanset om du er på udkig efter noget til dig selv eller til en gave. Kontakt

Besøg vores planteskole i Ølsted eller vores Havecenter i Ølstykke, og se vores store udvalg. Har du nogle spørgsmål, brug for vejledning eller hjælp til bestillingen, så kontakt os på telefon 47 17 46 19, Børge mobil 23 27 19 46 eller Charlotte mobil 40 58 20 19. Se også alle vores gode tilbud på Balles Planteskole facebookside her.