job fjordline, Jakob Just – Navigatør – Fjordline

Se Jakob Justs profil på LinkedIn – verdens største faglige netværk. Jakob har 6 job på sin profil. Se hele profilen på LinkedIn, og få indblik i Jakobs netværk og job hos tilsvarende virksomheder.

Stilling: Fjordline

job fjordline, Hårdtprøvede Fjord Line får ny direktør

Fjordline presset. Fjord Line har i 2014 været hårdt presset, og det har ført til indsprøjtning af ny kapital og en ny bankaftale. “2014 har budt på større udfordringer, end vi havde regnet med ved årets indgang.

Fjord Line – et grønt og visionært rederi Fjord Line er et færgerederi med grønne ambitioner. Ofir.dk er en jobportal, hvor jobsøgende er på udkig efter ledige job og virksomheder er på udkig efter nye medarbejdere – og sådan har det været siden 1996, hvor Ofir.dk var den første jobportal i Danmark.

Kan du lede diverse restaurationskoncepter, barer og personale? Og vil du udfordre dine evner til at skabe forretningsmæssig succes gennem glade gæster og medarbejdere? Så har du mulighed for at blive F&B-manager i Fjord Line ombord på et af vores skibet.

Kunne du tænke dig at arbejde for Fjord Line, eller kender du nogen, der kan?? Vi søger i øjeblikket flere nye medarbejdere – se indenfor hvilke

Fjord Line, Hirtshals, Denmark. 151K likes. Følg Fjord Line og bliv inspireret af vores smukke naboland mod nord og alt hvad det har at tilbyde

Er du klar til nye horisonter? Hos BORNHOLMSLINJEN er vi i konstant udvikling og søger derfor løbende nye og dygtige kolleger. Kombardo! Vi glæder os til at høre fra dig.

Byggeriet startede i foråret 2018, og ’Fjord FSTR’ befinder sig nu i slutfasen, inden det skal leveres til Fjord Line. – Vi glæder os rigtig meget til at tage imod skibet og er selvfølgelig utrolig spændte på, hvad vores gæster vil synes om katamaranen, siger Rickard Ternblom, koncernchef i Fjord Line.

Om Fjord Line; Job hos Fjord Line; Presse og medier; Finansiel information; Aktuelt fra Fjord Line; Betingelser og privatliv. Betingelser for rejse og køb; Privatlivspolitik; Din rejse. Brug af privat browsing kan medføre, at nogle funktioner ikke virker. Inspiration til din ferie i Norge

job fjordline, Ledige jobs indenfor momsrefusion og administration hos FDE

Ledige jobs indenfor momsrefusion og administration hos FDE .

Sådan siger arbejdsmarkedschef på Jobcenter Hjørring, Michael Duus Nielsen i dag om de 300 job, som om kort tid er en realitet hos det norske rederi Fjord Line. I går kunne vi på TV2/Nord fortælle, at selskabet åbner to nye ruter mellem Danmark og Norge, hvilket betyder, at Fjord Line søger 300 nye medarbejdere i Nordjylland.

Fjord Line har valgt at aflyse alle sejladser mellem Hirtshals og Stavanger-Bergen, samt mellem Hirtshals og Langesund. Sejladsen mellem Sandefjord – Strømstad opretholdes med afgang fra Sandefjord kl. 08.30 og fra Strømstad kl. 12.00.

Alle detaljerne om Assistant Business Manager Taxfree i Jylland, Nordjylland, Hjørring samlet på en side.

Det norske færgerederi Fjord Line søger 200 nye medarbejdere.

Fjord Line Danmark A/S Hirtshals Vi har desværre ingen beskrivelse af firmaet Fjord Line Danmark A/S. Er du ansvarlig for firmaet og ønsker du at denne side skal

Tag mod nord Fjordline På turen møder du gæster og personale, der fortæller om livet og turen på færgen. Vi besøger kampagnen, styrmanden på broen og er på besøg i maskinen på det miljøvenlige skib, der drives af naturgas.

Fjord Lines milliard-investering skaber 300 nye nordjyske job. Der er udsigt til hundredvis af nye stillinger i Nordjylland efter Fjord Lines beslutning om at investere omkring to milliarder kroner i nye færger og havnelæg, bl.a. til ruten mellem Hirtshals, Stavanger og Bergen.