jule cd er, CDer Online

Ny CD fra Rasmus Seebach. I 2019 er det 10 år siden, at en af Danmarks mest elskede artister Rasmus Seebach brød igennem med sit debutalbum.

jule cd er, Nye cd’er

Den anden er en jule-cd med en række af de kendte og enkelte nye julehits i a cappella-arrangementer af bl. a. Klaus Lyngbye og Michael Bojesen eller med klaver- eller orgelakkompagnement. Det er det danske og engelske repertoire der dyrkes, bl. a. Nancy Hill Gobb og John Rutter, ”Mr. Christmas”.

Vi har kun én jule-cd ellers, en Absolute Christmas, som er et par år gammel. Den er fin, der er både lidt for børn og forældre. Der er Søren Banjomus i hvert fald på i Otto Brandenburg-version (den rigtige i mine ører). Diskofil’s “Julebal i nisseland” på samme cd er ok, men selvfølgelig spiffet noget op.

En komplet jule CD fra Helene Fischer er der ikke desværre ikke endnu, men en genudgivelse af hendes album “Von hier bis unendlich” i en juleversion med to bonus numre som passer til juletiden, må man nøjes med endnu.

Ville der så ikke være arrangeret nogle julekoncerter allerede nu med Larsen men på den anden side hvis ikke Kjukken tager ud på en Jule-turné, hvornår skal de så spille sangene fra jule-cd’en, for det ville da virke lidt tåbeligt – undskyld – at spille dem til forårs-/sommerkoncerterne Om mange år eller hvad det nu bli’r, det er ikke lige til at sige

Det grønlandske Aavaat-kor, som er hjemmehørende i København, har netop udgivet en 10-års jubilæums CD med julesange. Med som solist er Julie Berthelsen og den tidligere kongelige kapelmester Verner Nicolet. Carsten Siegstad fra Aavaat-koret fortæller at koret i mange år har drømt om at lave en jule-CD, men først nu har det kunne lade sig gøre.

Jule-cd’en ‘Nuannareqaara’ indeholder 15 numre julesalmer, hvor to numre er indspillet to gange i både orgel og flygel. – For vores pianist Søren Johannsen lagde vægt på, at de to numre ‘Juullimi qiimasuttut’ og ‘Qaammarpoq nuna’ skulle udgives i to forskellige versioner, hvor den ene er indspillet med orgel og den anden i flygel, fortæller Ida Heinrich.

Her er det så _____ Hellere en god trekant frem for en ond cirkel. Okt 06, 2004 Kl. 07:27 AM

Nu er julen begyndt 1990 1. Jeg tror der findes nisser 2. Byens butikker 3. Nu tændes tusind stjerner 4. Julesne 5. Mon det når frem inden jul 6. Stygge børn bli´r artige 7. Nu er julen begyndt 8. Mit julehjerte 9. Nu ´ det jul 10. Nu tændes tusind julelys (Emmy köhler /Troels Sørensen) 11. Nissetoget Indspillet i Studieværkstedet,

jule cd er, Mette Elsborg er for længst kommet i julestemning …

“Jul igen” er titlen på ElsborgMaribos aktuelle jule-cd, der som en ægte, musikalsk julekalender indeholder 24 sangperler. Læs om Mettes jul her. Og se Mette og makkeren Erik Maribo spille og synge “Rudolf med kanen” sammen med Familie Journals journalist.

Det grønlandske Aavaat-kor, som er hjemmehørende i København, har netop udgivet en 10-års jubilæums CD med julesange. Med som solist er Julie Berthelsen og den tidligere kongelige kapelmester Verner Nicolet. Carsten Siegstad fra Aavaat-koret fortæller at koret i mange år har drømt om at lave en jule-CD, men først nu har det kunne lade sig gøre.

Musikken til den kommende jule-CD er færdigindspillet og er nu ved at få den sidste efterbehandling i Hyldahl Studio. Her er smagsprøver med vores gæster Henrik Nybo (Blue Christmas), Camilla Mortensen (Tænd et lys), Benjamin Lundberg (Koppången), Hannah/Alexander (Søren Banjomus) og Stenstrups lillekor (Happy Christmas).

sidder vores egen jule-cd i pladespilleren. På en eller anden måde ligger det nok meget lige for, at et band gerne vil lave et julenummer, og så udviklede det sig derfra. Det er en af Sweethearts aller bedste cd’er, synes jeg. Det største hit på den er Feliz Navidad eller Fik Lis Nok i

Ja, der er nok af nye julesange på markedet, og om de så bliver ligeså populære som de gode gamle klassikere, det må tiden vise. Men ikke desto mindre har vi samlet 10 af dem her, så du er sikret lidt moderne juletoner i løbet december.

Her er det så _____ Hellere en god trekant frem for en ond cirkel. Okt 06, 2004 Kl. 07:27 AM

Glæd en ven med Udfordringen, og vind selv jule-cd er med Carola eller billetter til koncerten i KøbenhavnSkynd dig at sende en sms, maile eller ringe til Udfordringen senest fredag kl. 12. Så er du med i lodtrækningen om 2 x 2 billetter til Jule-koncerten med Carola i

Jule-cd fra Langeskovsanger. Langeskov: Sangeren Kent H. fra Langeskov er pladeaktuel og har netop udsendt sin jule-single med to numre: “Du får mit julehjerte” og “Stjernen på himlen”,