kasper og sofie tv, Kasper og Sofie på Ramasjang

De forældre som har børn i “Ramasjang-alderen”, kender sikkert “Kasper og Sofie” – en ekstrem politisk korrekt, norsk (dansk talesynkroniseret) sødsuppeserie. Man kan sige meget om Kasper og Sofie, men det har jeg ind til videre holdt mig for god til. Og jeg må jo også bare acceptere at min ældste datter på fire er Læs mere Kasper og Sofie på Ramasjang

kasper og sofie tv, Det så du ikke på tv: Derfor er Sofie og Jesper ikke …

Det så du ikke på tv: Derfor er Sofie og Jesper ikke kærester Det virkede næsten for godt til at være sandt, men det var det måske også. Alt var fryd og gammen, da Jesper tjekkede ind i ‘Ex on the Beach’-villaen og erklærede sin kærlighed til Sofie i mandagens afsnit.

Kasper og Sofie tæller utålmodigt ned til juleaften. Sofie er ekstra spændt, fordi der er hvalpe på vej. Da morfar fortæller, at han skal fejre juleaften med kæresten Esther, må Kasper og Sofie lægge en plan for, hvordan de kan få ham til at ændre mening.

Kasper og Sofie godnatsang Godnatsangen fra Kasper og Sofie er en sød sang der synges i slutningen af hvert afsnit i den populære norske serie, der på norsk hedder Karsten og Petra. Serien vises. Kasper var endnu engang i studiet og fik indspillet Brændt For Livet, og det er en meget følelsesladet sang, der handler om da han blev forbrændt.

Her finder du nyheder fra DR og alle vores TV- og radiokanaler live og on demand — når du har lyst.

Ingemann og Jerntæppets fald I Berlin sidder to damer og klistrer 16.000 Danmarks største tv-vært snublede som barn, fordi benene voksede for Hjem til gården Præst vandt halv million i ’Hjem til gården’ – sådan vil han bruge pengene . Stormester Sofie Linde vandt en helt særlig præmie i ’Stormester’ – det

Sofie spiller fodbold Bogen bag den populære tv-serie om Kasper og Sofie og deres bamser udkommer nu på dansk. Hovedpersonerne er kendt af mange danske børn, og i hjemlandet Norge har bøgerne status som klassikere. Sofie elsker fodbold! Hun følger damelandsholdet i fjernsynet, og hun elsker at spille i haven med morfar og Esther.

DR Bonanza og DR’s allerbedste TV. Eftersom DR Bonanza dækker hele DR’s arkiv er det muligt at nyde de allerbedste serier, der nogensinde er blevet sendt. Nyd Matador, Drengene fra Angora, Rejseholdet, Mit kæledyr, DR2 Dagen, Alien surfer girls, Kasper og Sofie,

Se tv, film og serier. Når og hvor du vil. Oplev det bedste tv. Tusindvis af film og serier fra C More og HBO Nordic. Stribevis af klassikere fra Dansk Filmskat. Og timevis af un

kasper og sofie tv, Kom med bag kulissen: Kasper Hvidt og de mange detaljer …

Kasper Hvidt æder nærmest et stykke med harpiks, når han redder bolden i håndboldmålet, men historien om KIF Kolding København-spilleren er meget andet end vildskab og temperament. Det er også fortællingen om et ekstremt fokus på de mindste detaljer.

Kasper Lange var sammen med Dean Strange producer da DR1 sendte “Forfesten” som optakt til finalen i det internationale Melodi Grand Prix fra B&W Hallerne lørdag den 10. maj. Programmet der havde Louise Wolff og Mark Stockholm som værter blev sendt fra et studie midt i publikumsområdet på Refshaleøen, eller Eurovision Island som området var omdøbt i dagens anledning.

Har i perioden 1991-1996 arbejdet i snart sagt alle funktioner på kort-, spille- og reklamefilm. Har i perioden 1998-2008 været instruktør på en lang række både danske og internationale reklamefilm. Spillefilmdebut i 2004 med “Min søsters børn i Ægypten”. Har instrueret en række tv-serier, blandt andet “Gidseltagningen” (2017).

TV 2/Bornholm sender nyheder, reportager og debat fra og om Bornholm hele året til de bornholmske TV-seere. På tv2bornholm.dk leverer TV 2/Bornholm nyheder, billeder, TV-udsendelser, kalender og baggrund til brugere på Bornholm, i det øvrige Danmark og resten af verden.

Borgen er en tv-serie, der fortæller om livet på Christiansborg (‘Borgen’) i et fiktivt Danmark. Sæson 1 på ti afsnit blev vist i efteråret 2010 på DR1.Hovedpersonen er Birgitte Nyborg (Sidse Babett Knudsen).Borgen er skabt og skrevet af hovedforfatter Adam Price og hans to medforfattere Jeppe Gjervig Gram og Tobias Lindholm.Den konceptuerende instruktør, som har lagt den visuelle stil

169 Likes, 9 Comments – DR Ramasjang (@dr_ramasjang) on Instagram: “Juhu, de to gode venner Kasper og Sofie er tilbage på Ramasjang. Dit barn kan se serien hver dag”

Kasper og Sofie II (20) Der begynder en ny pige i børnehaven, og Kasper og Sofie finder ud af, at hun er lidt anderledes end de fleste andre. Randi fortæller dem, at hun har Downs syndrom. Kasper og Sofie finder ud af, at de har mere tilfælles med pigen, end hvad der gør dem forskellige.

DR Bonanza og DR’s allerbedste TV. Eftersom DR Bonanza dækker hele DR’s arkiv er det muligt at nyde de allerbedste serier, der nogensinde er blevet sendt. Nyd Matador, Drengene fra Angora, Rejseholdet, Mit kæledyr, DR2 Dagen, Alien surfer girls, Kasper og Sofie,