kendte foredragsholdere, Nyheder og gossip om kendte og kongelige

Læs alt om de kendte og få den seneste sladder. Nyheder om kendte danskere og kongelige. Følg med i hvem der dater hvem, hvor meget de tjener og se private billeder.

kendte foredragsholdere, Annonce: Tag på livsstilscruise med kendte …

Fire kendte foredragsholdere går om bord på Oslobåden i slutningen af april for at tale om livsstil, lykke, nærvær og handlekraft – kun for kvinder. Af Annonce. 27. mar. 2014 Livsstil ALT for damerne. facebook. twitter. mail. Fra den 25.-27. april slår Oslobåden dørene op for en weekend i kvindernes tegn.

VEJEN: Borgerne i Vejen Kommune inviteres nu til en spændende temaaften om sundhed med to kendte foredragsholdere; den aktuelle tv-læge Charlotte Bøving og sundhedsguru Chris MacDonalds. Arrangementet afvikles onsdag 9. januar klokken 18.30 hos Medius, Højmarksvej 18

Så længe skuden ka’ gå- et viseprogram med kendte, svenske viser Et program med de mest kendte, svenske viser af bl.a. Bellman, Sjöberg, Wennerberg, Taube, Vreeswijk, Afzelius og Lundell. Hør (og nyn med på) fx Visen om de 18 svaner, Har du visor, Så længe skuden ka’ gå, Åbent landskab, Deirdres samba, Juanita og Ping-pong-valsen.

SVENDBORG: Messen for de kreative erhverv »Kreativt Forum 08« i SG Hallen 14. og 15. februar får en sand perlerække af kendte navne som foredragsholdere. Syv gange hver dag på de to messedage går en kendt dansker på scenen for at holde foredrag med udgangspunkt i eget speciale.

En ny bog løfter sløret for hvilke foredragsholdere, der scorer flest penge på at holde foredrag på landets biblioteker. Den kendte forfatter Christian Jungersen topper på listen over de foredragsholdere, der scorer flest penge på at holde foredrag på landets biblioteker. 188.275 kroner for 14 foredrag i

Kunderne skriver om foredrag med Anders Agger: Vi vil bare takke for en fantastisk aften i Skallerup Hallen i går. Anders Agger er en fremragende formidler, og vi har nydt og nyder de forskellige dokumentarer Anders Agger har beriget os med. Mvh Tom og Dorte Pedersen Alt udsolgt med Anders Agger Journalist Anders Agger kan trække folk til. Med 170 tilhørere var alt udsolgt til aftenens

Få danske kendte foredragsholdere til din event. Det er noget du kan læse mere om hos Foredragsholdere.com hvor du også vil kunne finde en liste af nogle af de bedste foredragsholdere i Danmark, som med glæde ville komme til dit arbejde, event eller lignende, for at holde et foredrag.

Her kan du læse om forslag til diverse foredragsholdere. Foredrag af Rasmus Agertoft: [email protected] eller 40 59 90 95. Rasmus Agertoft er cand.mag. i litteraturvidenskab og har en

kendte foredragsholdere, Kendte foredragsholdere på Landsstævne for Voksne …

Kendte foredragsholdere på Landsstævne for Voksne. Af Udfordringen 25. nov. 2004/48 (Læsetid: 1 minutter) Del. KFUM&KFUK har netop offentliggjort programmet for organisationens Landsstævne for Voksne, der finder sted på Hotel Nyborg Strand den 21.-23. januar næste år.Der plejer at være rift om pladserne på Landsstævnet for Voksne, og

Top-foredrag med kendte foredragsholdere. Begge dage kan du opleve spændende top foredrag med kendte foredragsholdere. Etik i erhvervslivet (Asger Aamund) Skabe værdi og resultater som kvindelig leder i global verden (Bolette Christensen) I bad med Picasso – sådan bliver du kreativ (Christian Stadil)

Det kan være foredrag af kendte og mindre kendte foredragsholdere med forskellige relevante og interessante temaer, modeopvisning samt sang og musikunderholdning. Eftermiddagsarrangementerne foregår som udgangspunkt på onsdage kl. 13.30 – 15.30 og entréen er 25 kr. Arrangementerne bliver altid annonceret i vores månedsblad “Nyt fra Skovgården”.

Foredragsholdere (kendte og dygtige) hvad får de typisk i honorar? Side 1 ud af 1 (6 indlæg) 1; Fra Nørresundby . Tilmeldt 4. Jan 13. Indlæg ialt: 408. JK Johannsen Fra ADVICE . Skrevet 07-01-2014 kl. 15:22. Hvor mange stjerner giver du? : Svar. Del via E-mail. Tweet. Måske for bredt et spørgsmål – men kom frisk ? Svar.

Kendte har guld i mund At være et kendt TV-ansigt spiller tydeligvis en meget betydelig rolle. På listen over efterårets mest efterspurgte foredragsholdere finder man eksempelvis Trine Gregorius og tidligere TV-journalister som Lone Kühlmann, Jytte Dreyer og Peter Olesen.

Nis Boesdal og andre kendte foredragsholdere deltager i højskoledag. Østervang i Klovborg skal igen lægge lokaler til den årlige højskoledag. 28 feb. 2017 kl. 14:55. Peter Hald , [email protected]

Tag på Cruise med veninderne og bliv klogere på livet Fire kendte foredragsholdere går om bord på Oslobåden i slutningen af april for at tale om livsstil, lykke, nærvær og handlekraft – kun for kvinder.

Inspiration fra 4 kendte foredragsholdere; Udvidet din protreptiske indsigt; Videndeling med andre protreptikere; En guidet studietur af en filosof; Tilmeld dig protreptisk netværk. OM PROTREPTIK. Begrebet kommer fra det oldgræske protreptikos, der er dannet af pro- og trepein, som betyder at ”vende sig om mod” eller at ”dreje sig mod”.