kesi 22 år, Fed Fredag: Kesi

Siden har Kesi udgivet to studiealbum, et mixtape, samlet millioner af streams på singler som ’Søvnløs’, ’Dumme Penge’ og senest sange som ’God Dag’, ’Consigliere’ ’Mamacita’, ’Designer’ og ’Op’. Der har endda været en DR-serie i fire afsnit om ham (’Kesi 22 år’).

kesi 22 år, Kesi om multikulturen på Nørrebro: Den gør, at man …

Du er født, opvokset og har boet – indtil for nyligt – på Nørrebro. Hvordan har det været med til at forme dig? – Jeg flyttede fra Nørrebro, da jeg var 22 år, og jeg er 27 år nu. Jeg tror, at det, der har formet mig mest, er multikulturen. Den gør, at man lærer en masse forskelligt. Din far er fra Tanzania.

Kesi udgiver sin nye plade, laver interviews og spiller landeplagen Søvnløs foran tusindvis af fans på Roskilde Festival. DR3 har haft fri adgang til Oliver Kesi. Rapstjerne, festabe, model og næsten almindelig dreng på 22 år fra Nørrebro, der ikke kan lave mad, får vasket tøj hos mor og aldrig h

Kesi fortæller selv: “Jeg vil gerne skabe en eller anden følelse for folk, og det er den følelse, som jeg gerne vil blive ved med at kunne give. Et minde eller en følelse, som de husker tilbage på om ti år.” Læs mere om Kesi her. Foto: Thomas Rasmussen

Kesi blev i 2017 indstillet til hovedprisen til P3 Guld, og har i 2018 udgivet to af årets sommer hits (Kom Over og Su Casa). Nu er turen så kommet til Grøn, hvor Kesi i år vil indtage det danske sommerland med lige dele gang-i-den og fællesskab. Om sit makkerskab med Grøn siger Kesi:

Man skal turde at sige højt, hvad man drømmer om. Det er mantraet for Kesi, der med store armbevægelser er klar til at droppe janteloven. Han er en del af den unge, højtråbende generation af Nørrebro-rappere, der stormede frem i 2011, og 22-årige Kesi, med det borgerlige navn Oliver Kesi Chambuso, mener da også selv, at de står for noget helt særligt.

Man skal turde at sige højt, hvad man drømmer om. Det er mantraet for Kesi, der med store armbevægelser er klar til at droppe janteloven.

Entréen koster 70 kr. fra klokken 22.00 – 00.00, men det inkluderer så også fri bar fra klokken 22.00.23.00. Fra midnat er prisen 100 kr. for entré. Aldersgrænsen er 18 år, og The Gap minder om, at man skal huske gyldigt ID (Pas, kørekort, sygesikring+studiekort) Hvad: Kesi Hvor: The Gap, Jomfru Ane Gade. Hvornår: 1. juledag (25

Kesi. Denne kunstner/dette band er blevet spillet 4.792 gange på P3 siden vi startede med at indeksere. Grafen viser antal afspilninger pr. dag i de sidste 6 måneder.

kesi 22 år, Kesi 22 år

Kesi udgiver sin nye plade, laver interviews og spiller landeplagen Søvnløs foran tusindvis af fans på Roskilde Festival. DR3 har haft fri adgang til Oliver Kesi. Rapstjerne, festabe, model og næsten almindelig dreng på 22 år fra Nørrebro, der ikke kan lave mad, får vasket tøj hos mor og aldrig h

Kesi Carpark North Anne, Sanne, Lis Scarlet Pleasure Dizzy Mizz Lizzy. Så der var noget for enhver smag og alder, som man også tydeligt kunne se på de mange publikummer GRØN var endnu engang repræsenteret af Jubilaren Jakob Haugaard, som i år havde 30 års jubilæum på GRØN, samt Muskelsvinds Fondens nye formand.

Kesi. 46,071 likes · 24 talking about this. Mgmt: [email protected] Festival, spillesteder og firma: [email protected] Skole og klub: [email protected] Udland: [email protected]

Helt sikkert én, man burde unde sig selv at opleve live i år.” Kesi kan samtidig se frem til en sommer spækket med festival-shows. I 2015 spillede han også sin debut med fuldt band, og det er med denne opstilling, at Kesi nu drager på efterårsturné.

Og alle får en tur i Gulddrengs maskineri: TopGunn, Emil Stabil, Gilli, Kidd, og Bendtner, men da turen kommer til Kesi er det åbenbart blevet for meget. »Kesi siger, han ikke har sovet i et år. Men det passer ikke, snakkede med hans mor i går. Hun sagde, at han er doven, sagde han sover længe.

På ti år er Kesi gået fra grime-komet til kongen af de danske streamingtjenester, og under showet i Store Vega var der ikke mange spor af fortidens hårdføre attitude.. Det var i stedet en koncert, der var præget af varme, livsglæde og kærlighed. Som Kesi selv sagde det, er der tre regler til hans koncerter: »Det handler om venner, det handler om minder, og det handler om god energi«.

KESI – 22 ÅR CLUB TOUR @ East End. Public · Organisé par East End Holstebro. clock. Lundi 28 décembre 2015 à 22:00 UTC+01. Il y a plus d’un an. pin. East End Holstebro. Østergade 18, 7500 Holstebro. Afficher la carte.

Född 25 juli, 1997 – Fnot är ogift och skriven i bostadsrätt på Kotkagatan 19 lgh 1302. Fnot har inga bolagsengagemang. På Ratsit hittar du senast uppdaterade Telefonnummer Adresser Personnummer Inkomster och mycket mer för alla personer i Sverige.