kinesisk hillerød, Hjem

VELKOMMEN TIL RESTAURANT MING ZHU ÅBNINGSTIDER MANDAG – FREDAG 12:00 – 22:00 LØRDAG 12:00 – 22:00 SØNDAG 12:00 – 22:00

kinesisk hillerød, Kinesiske Restauranter Hillerød

Din søgning på kinesiske restauranter hillerød gav 9 firmaer og du har nået enden af listen. Populære søgninger Konfirmationer A la carte Kinesiske restauranter Barnedåb Aftensmad Bryllupsarrangementer Selskabslokaler Kylling i karry Alkohol Kinesiske retter Mad ud af huset Bryllupper Spisesteder Mad Kinesisk mad Desserter Forårsruller Firmafester Sushi Buffet

China Restaurant I S – Københavnsvej – www.chinarestaura – +45482455 – Hillerød, Danmark anmeldelser og oplevelse af de lokale. Find de bedste lokale restauranter, barer, cafeer, saloner m.m.

Den blev indviet torsdag med taler, musik og smagsprøver på kinesisk mad, og sidste chance for at se udstillingen er søndag eftermiddag, hvor dørene til hallen lukkes kl. 17. Kinesiske billeder på Milnersvej – sn.dk – Forsiden – Nordsjælland – Hillerød

Kinesisk Menu : Buffet : Nytårsmenu : Kontakt os : Tilbud : Diner Transporable Buffet Se menu her : Buffet – Vælg mellem både kinesiske og japanske retter: Spis så meget du kan fra 17.00 – 22.00. Japanske retter: Tangsalat, kimchee, wasabi ærter, peanuts nødder. Nigiri:

Euro Kitch leverer Buffeter ud af Huset og Catering til Alle Slags arrangementer – Læs Buffet Menuerne her

KINESISK BUFFET & RUNNING SUSHI ALLE DAGE KL. 17.00 – 21.30. kære gæster, Kings Buffet Har åbent igen! KINGS BUFFET & RUNNING SUSHI. Prøv det bedste inden for det japanske og kinesiske køkken hos os. Vi er en af de største kinesiske restauranter i Danmark med 300 siddepladser.

Båndet er indrettet, så de Kinesisk varme retter holdes varmt på det øverste bånd, mens det nederste bånd holdes køligt til sushi og frugter. Det giver dem en enestående mulighed for at vælge præcis den eller de retter, der falder i deres smag. Det bedste fra de to store asiatiske køkkener i Kina og Japan.

Asien Supermarked : Velkommen til Asien Supermarked. Du er altid tilkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål på telefon 39 _ 18 42 90, eller du kan skrive til os her Vi glæder os til at se dig i butikken !

kinesisk hillerød, KINGS BUFFET & RUNNING SUSHI i Søborg

KINESISK BUFFET & RUNNING SUSHI ALLE DAGE KL. 17.00 – 21.30. kære gæster, Kings Buffet Har åbent igen! KINGS BUFFET & RUNNING SUSHI. Prøv det bedste inden for det japanske og kinesiske køkken hos os. Vi er en af de største kinesiske restauranter i Danmark med 300 siddepladser.

Kinesisk krukke, 1 stk. gl. kinesisk urnekrukke (fejlfri) højde 32 cm. sælges for kun 350 kr 40374863 Hillerød | Køb, salg og leje af nyt og brugt.

Akupunktur har været kendt i Kina i mere end 3-4000 år. Det er en behandlingsform, der har sine rødder i traditionel kinesisk medicin, og til stadighed viser teknikken resultater som er overraskende og svære at forklare. Ved indstik af nåle i særligt lokaliseret akupunkturpunkter kan forebygges og

Petit ligger i Hillerød og tilbyder gratis WiFi overalt på ejendommen. Samtlige værelser har tekøkken og eget badeværelse.

9,3/10(99)

Montalbano Helsingørsgade 19 3400 Hillerød Lækkert og hyggeligt spisested i hjertet af Hillerød, Du kan ringe og bestille på: 31 77 46 60

“På Hotel Hillerød og Restaurant krydderiet kommer vi dig i møde”. “Glæden for mad og vores faglige engagement gør et besøg hos os til en oplevelse for alle sanser” Restaurant krydderiet har åbent for a la carte til frokost kl. 12.30 – kl. 16.00 og for aften kl. 18.00 – kl. 22.30.

Guldsmeden i Hillerød tilbyder årligt fire nye smykkekollektioner. I disse finder du både armbånd, øreringe, ringe, halskæder og vedhæng. Dertil er guldsmeden særligt kendt for sin Fine Jewelry, der blandt andet inkluderer de eksklusive Lumina smykker samt de

Sikke et tilbud – og endnu et tilbud Endnu en mail om muligt samarbejde med Kinesisk Laboratorie røg i indbakken. De er meget kreative det kinesiske folk med mail med direkte oversættelse til dansk fra google translate til invitationer til en brors bryllup på