klinker og fliser, Belægning

Indendørs klinker bliver som oftest brugt i køkkenet og badeværelset, men kan også indgå som en fin detalje i mange andre rum. For eksempel kan man vælge at lave en ”klippevæg”. Vi har meget at vælge imellem, når det kommer til indendørs klinker. Vi har skifer- og marmorfliser, ligesom vi har mange keramiske fliser.

klinker og fliser, Klinker

De hårdeste brændte gulvklinker og fliser er karakteriseret ved at have en hård skærv og ved at være klangfulde når man slår dem sammen. De har en større rumvægt og styrke og mindre porevolume end de øvrige klinker og fliser. Ler som f.eks. anvendes til

Kom forbi vores 500m2 store udstilling i Silkeborg, og lad dig inspirere af vores fliser! Fliserne vist her på siden og i butikken er blot et udpluk af alle de fliser vi kan skaffe. Vi har kaffe på kanden og står klar til at hjælpe og rådgive, så vi sammen kan få sporet os ind på de helt rigtige fliser til projektet.

Fliser og klinker på udvendige trapper og terrasser. Drømmer du om en terrasse med sydlandsk stemning? Klimaet i Danmark er desværre en del mere barsk end sydpå. Derfor er der en række regler og retningslinjer mht. materialer og konstruktionsprincipper, som du skal følge for at få et godt resultat.

Bliv inspireret af vores spændende udvalg af fliser og klinker her. Vi kommer også gerne med et gennemarbejdet tilbud på fliser til dit byggeprojekt.

Fliser og klinker har i århundrede været anvendt til gulvbeklædning når kravene har været et smukt udsende, nem vedligeholdelse, meget slidstærk belægning, hygiejnisk og lang levetid. Keramik blev anvendt som dekorativ vægbeklædning ca. 1200 f.kr. i de ægyptiske pyramider.

Klik for at se i Bing12:38

Se denne gør det selv-film om lægning af klinker og fliser på gulv samt fugning. Så er du godt forberedt til selv at lægge klinker og fliser i dit eget hjem.

Forfatter: jem & fix

Vi sælger fliser, klinker, granit, marmor, travertin, skifer og teglfliser til både professionelle håndværkere og til private. Vi forhandler metalfliser, glasfliser og stenpaneler samt meget andet i natursten til inden- og udendørs brug. Vi følger moden indenfor fliser tæt og ved hvad der rør sig indenfor boligindretning og

Mosaikhjørnet har over 50 års erfaring inden for fliser, klinker og mosaik. Vi lagerfører over 1000 fliser til badeværelse og køkken – og alt andet.

klinker og fliser, Fliser og klinker

Fliser og klinker i mange forskellige former og farver finder du her hos Flisedesign.dk. Find inspiration til dine nye fliser og bestil dem her. Se vores store udvalg af fliser til badeværelse

Find fliser og klinker til køkken, badeværelse eller bryggers. Start dit gør-det-selv-projekt i dag. Du finder både klinker til væg og gulv. Se mere her!

Rengøring af fliser og klinker – Køkkenet / Udendørs. Når du så har rengjort fliser og klinker på badeværelset, er det naturligvis også vigtigt at det foretages i køkkenet og/eller på terrassen, og her er det i store træk de samme processer der skal foretages.

Fliser & Klinker hos PriceRunner SPAR penge ved at sammenligne priser på 600+ populære modeller Gør den bedste handel nu!

Afsyring af fliser og klinker. Til fjernelse af kalk og cementslør efter fugning af f.eks. keramiske fliser, klinker, tegl, granit mm. anvendes Alfix Syrá. Ideel til indendørs brug på f.eks. tegl, som alternativ til saltsyre, da den ikke afgiver ætsende dampe. Syrá opløses i vand i forhold 1:6 – 1:20, afhængig af hvor snavset overfladen er.

Rengøring af fliser og klinker i brusekabinen, fliser og klinker over badekarret samt fliser og klinker på resten af badeværelset kan nemt være tiltrængt, da fliser og klinker nemt bliver kalket til og bliver gule i farven pga. den naturlige høje luftfugtighed på badeværeset, hvor der bades.

Flisekompagniet har et stort sortiment af både fliser og klinker, så hvis du har brug for gulv klinker til dit hus, har du muligheden for at lægge vejen forbi udstillingen. Den kan besøges på Børstenbindervej i Odense. På udstillingen vil du kunne se et enormt udvalg af gulvklinker,

Gulv og Fliseeksperten – Gulv, Fliser og Badeværelse. Vi er en af nordens største varehus og netbutik inden for gulve, fliser og gør-det-selv vvs-artikler. I Danmark har vi en webshop med et kæmpe udvalg af kvalitets produkter til lave priser til både private og erhverv.