Købsaftale Lejlighed

Skøde – Købsaftale – Refusionsopgørelse – dokumenter i Word

 ·

Dokumenterne guider dig igennem forskellige situationer, bl.a. hvis du ønsker at afgive et købstilbud på en ejendom, udfærdige en købsaftale eller har brug for en refusionsopgørelse. Du kan også finde overdragelseserklæringer, som kan bruges ved omskødning af ejendom i forbindelse med separation/skilsmisse.

base1 | Ejendomsmægler i København | Køb / Sælg lejlighed her

Betinget Købsaftale – Når du vil købe og sælge på samme tid

Købsaftale betinget af eget salg – Sådan sikrer du dig, når du har fundet drømmeboligen, men først kan gennemføre købet når din nuværende bolig bliver solgt. Betinget Købsaftale – Når …

base1 | Ejendomsmægler i København | Køb / Sælg lejlighed her

Overvejer du selvsalg af bolig eller lejlighed – Læs med

Salgsopstillingen Når du ønsker at sælge din bolig ved selvsalg er det dig selv, der skal stå for at få udarbejdet en salgsopstilling. Salgsopstillingen skal både indeholde oplysninger om boligens økonomiske forhold og en beskrivelse af boligen. Når du vælger at sælge din bolig uden en ejendomsmægler, er der ikke et krav om, at der […]

base1 | Ejendomsmægler i København | Køb / Sælg lejlighed her

Sælg din bolig selv – og spar det dyre ejendomsmæglersalær

 ·

Vis selv boligen frem, og når køberen er fundet skal et betinget skøde udarbejdes (en købsaftale er ikke nødvendig), hvilket kan ske via et af de skødekontorer, som findes rundt om i landet. Skødet og refusionsopgørelsen udarbejdes for ca. Kr. 4.000,- Det er sælger, der afholder udgiften til skødeskrivning, og køber der betaler omkostningerne ved tinglysning.

base1 | Ejendomsmægler i København | Køb / Sælg lejlighed her

Slutseddel – Udfærdigelse af købsaftale med eksempel fra

Udfærdigelse af købsaftale: (eks.)Ejendommen overdrages med samme rettigheder, byrder og forpligtelser hvormed den har tilhørt sælger og tidligere ejere.

Forside - rregn.dk

FAKTA: Refusionsopgørelse – Overtagelse af ejendom

Hvem gør hvad? På overtagelsesdagen foretages der en aflæsning af diverse forbrugsmålere, og det er disse aflæsninger, der bruges ved udarbejdelsen af refusionsopgørelsen for at kunne fastslå sælgers faktiske forbrug sammenholdt med sælgers tidligere aconto betalinger.

base1 | Ejendomsmægler i København | Køb / Sælg lejlighed her

Købsaftale til hus – Alt du bør vide om købsaftalen

Købsaftale. Købsaftalen, eller slutsedlen som den hed tidligere, er den juridiske kontrakt mellem sælger og køber. Den er udarbejdet af sælgers ejendomsmægler og indeholder fx oplysninger om kontantpris, udbetaling, finansiering, overtagelsesdato og tidsfrister.

Nørre Allé 13B, 3. th., 2200 København N - KØBSAFTALE UNDER UDARBEJDELSE.

Standardformularer – hvorfor og hvordan

Standardformularer – hvorfor og hvordan ? Man kan godt udforme en købsaftale fra bar bund, dvs. helt individuelt. I praksis er det imidlertid mest almindeligt at benytte en standardformular, hvori de individuelle oplysninger og aftalevilkår indsættes.

base1 | Ejendomsmægler i København | Køb / Sælg lejlighed her

Advokatforbehold og købers fortrydelsesret. Sådan gør du

En køber vil ikke sjældent være i den situation, at han har besluttet sig til at købe et hus og – for at sikre sig, at han får huset – gerne vil skrive under på en købsaftale, men ikke føler, at alle forhold er undersøgt tilstrækkelig grundigt eller at han helt kan overskue alle konsekvenser af dispositionen.

base1 | Ejendomsmægler i København | Køb / Sælg lejlighed her

Huskøb: Gode råd, før du køber din første bolig

Selvom den købsaftale, du indgår med sælger, først gælder fra en bestemt dato, kan du godt få lov til at disponere over boligen fra en tidligere dato. Hvis du vil have tidlig adgang til boligen, skal du og sælger aftale, at I er enige om, at du får adgang til boligen fra den og den dato.

Henriksholm - Boligerne

Priser og boligplaner – tuborgstrandeng.dk

Se hvilket kysthus, der passer dig, ved at klikke på boligplaner og priser i enten Kysthus 1 eller Kysthus 2 .Du kan også under den enkelte boligplan læse mere om de fleksible indretningsmuligheder.

Bag Elefanterne 17 st 4 - Carlsberg Byen

Køb af ejerbolig | Vind Boligadvokater

Når du underskriver en købsaftale, skal du altid sørge for at få indsat et advokatforbehold. Kun med et advokatforbehold kan du komme ud af handlen uden omkostninger, hvis der måtte vise sig at være problemer eller hvis du skulle fortryde købet. Som din boligadvokat tager vi os af handlen fra start til slut.

Gyldne kommuner: Få størst fortjeneste på lejligheden

Køb af lejlighed i Paris – Boligadvokat-Frankrig.dk

Som i ethvert andet boligkøb skal man naturligvis se sig for, inden man sætter sin underskrift på en købsaftale. Nedenfor kan du læse mere om de særlige forhold, der gør sig gældende ved køb af storbylejlighed i Frankrig. Selve handlen Det er sædvanligt, at en lejlighed er sat til salg hos flere forskellige ejendomsmæglere på samme tid.

december | 2014 | Helles Blog

Køb bolig, beregn lån og se lånemuligheder. Totalkredit

Hvad der er det rigtige lån for dig, handler om din bolig og din økonomi. Hos din rådgiver kan du få en beregning på et eventuelt nyt lån og få individuel rådgivning om dine muligheder – også hvis du blot ønsker at få trykprøvet, om dit nuværende lån stadig er det rigtige for dig.

base1 | Ejendomsmægler i København | Køb / Sælg lejlighed her

default?size=

default?size=

Søndre Ringgade 61, 8000 Aarhus C | Ejendomme | 4803-E | Nybolig Ejendomsmægler

detydre.dk - En blog om interiør og indretning...

På en bakketop

Solgte boliger - Kaas & Marksø

Køb af bolig

Få styr på det! | Downtown København - Billige Sushi deals

Køb af lejlighed i Paris - Boligadvokat-Frankrig.dk

Købsaftale - Legal Docs

Projektkøb af ejerlejligheder

Lili og Erik Elgaard, Port Frejus. - Ejendomsmægler Jens Pedersen Ejendomsmægler Jens Pedersen

Licitation allonge til købsaftale - PDF

Advokat Boligkøb - rådgivning ved huskøb / lejlighed - fast pris