kraks blå bog 2017, Kraks Blå Bog 2016

Bag om Kraks Blå Bog 2016-2017. Kraks Blå Bog-Danmarks mest citerede og anvendte håndbog. Dette års udgave af Kraks Blå Bog indeholder 8.515 optagne, heraf 253 nyoptagne, biografier over de mest betydningsfulde nulevende danske, færøske og grønlandske kvinder og mænd-personer der alle er med til at sætte dagsordenen indenfor erhvervslivet, kulturlivet og det offentlige Danmark.

kraks blå bog 2017, Prins Nikolai optaget i Kraks Blå Bog

Med i den nye udgave af Kraks Blå Bog er også TV-journalisterne Abdel Aziz Mahmoud og Cecilie Frøkjær, ældreminister Thyra Frank og skuespilleren Claes Bang, der spiller hovedrollen i filmen ”The Square”, som i maj 2017 vandt guldpalmen i Cannes.

Forlaget skriver Kraks Blå Bog-Danmarks mest citerede og anvendte håndbog. Dette års udgave af Kraks Blå Bog indeholder 8.501 optagne, heraf 178 nyoptagne, biografier over de mest betydningsfulde nulevende danske, færøske og grønlandske kvinder og mænd-personer der alle er med til at sætte dagsordenen indenfor erhvervslivet, kulturlivet og det offentlige Danmark.

INDLAND: Engang var Kraks Blå Bog befolket af mænd med titel af professor, direktør eller formand. Dem er der fortsat flest af i 2017-udgaven, som udkommer torsdag. Men redaktionen bag det 2,2

Siden 1910 har markante danske personligheder fået deres navn trykt i den årlige udgave af Kraks Blå Bog, og nu er udgaven for 2020/2021 udkommet med en række nye navne. En af de personer, der er blevet skrevet ind i den nyeste biografi-samling er Erhvervsminister Simon Kollerup fra Lild Strand.

Aller Media A/S’ adm. direktør Lars Sander Matjeka, 46, er optaget i den seneste udgave af Kraks Blå Bog, der blev udgivet i dag.

* Kraks Blå Bog 2017-2018 indeholder i alt 8501 biografier. 178 er nye navne, heraf 108 mænd og 70 kvinder. * Blandt de nyoptagede er: Skuespiller Thomas Bo Larsen, forbrugerekspert Anne Glad, tv-vært Signe Molde-Amelung, chefredaktør på Billedbladet Annemette Krakau, tv-vært Hans Pilgaard Nielsen.

Kære Kraks Blå bog. Tillykke med den nye 2014 udgave af Blå Bog. Jeg blev opmærksom på udgivelsen, da jeg så at Johan Bülow opdaterede sin Facebook, at han var optaget. Det kan jeg godt forstå at han er, han er fantastisk, så sent som i går sad jeg og skamroste ham til et møde. Tillykke J

Prins, greve af Monpezat, Nikolai William Alexander Frederik, som fyldte 18 år i august 2017, er blandt de nyoptagne i årets udgave af Kraks Blå Bog. H.H. Nikolai William Alexander Frederik (20) Prins til Danmark, greve af Monpezat Rikke Hougaard Zeberg (49) Direktør, Digitaliseringsstyrelsen En

kraks blå bog 2017, Kære Kraks Blå bog

Kære Kraks Blå bog. Tillykke med den nye 2014 udgave af Blå Bog. Jeg blev opmærksom på udgivelsen, da jeg så at Johan Bülow opdaterede sin Facebook, at han var optaget. Det kan jeg godt forstå at han er, han er fantastisk, så sent som i går sad jeg og skamroste ham til et møde. Tillykke J

Prins Nikolai var lørdag til gallataffel på Christiansborg Slot i anledning af kronprinsens 50-års fødselsdag. Prinsen, der fyldte 18 år i august 2017, er blandt 173 nye navne i Kraks Blå Bog.

Det skriver Kraks Blå Bog i en pressemeddelelse. Anders Kühnau har siden 2006 været medlem af regionsrådet i Midtjylland og blev ovenpå regionsvalget i 2017 valgt som ny regionsrådsformand i Region Midtjylland efter Bent Hansen (S). Heino Knudsen har i fire år siddet i byrådet i Lolland Kommune og blev ligesom Anders Kühnau valg som ny

Engang var Kraks Blå Bog befolket af mænd med titel af professor, direktør eller formand. Dem er der fortsat flest af i 2017-udgaven, som udkommer torsdag.

Annika Langvad vandt i 2017 verdensmesterskabet i mountainbike på maratondistancen. Nu er hun optaget i Kraks Blå Bog sammen med 172 andre nye navne. (Foto: Foto: Jens Nørgaard Larsen/arkiv/Scanpix) 8486 danskere er nu biograferet i den seneste udgave af Kraks Blå Bog.

Blå Bog finder plads til tv-værter og en myndig prins. Den 18-årige prins Nikolai er at finde blandt 173 nye navne i den nye udgave af opslagsværket Kraks Blå Bog. 31. maj 2018, 04.00. Prinsen, der fyldte 18 år i august 2017, er blandt 173 nye navne i Kraks Blå Bog.

Randers: For første gang i flere år er en randersborger optaget i Kraks Blå Bog. Det er Andreas Dirksen, direktør i online-boghandlen Plusbog.dk, der er indlemmet i det fine selskab.Andreas Dirksen begyndte oprindeligt at sælge magasiner online gennem bladkiosken.dk fra sin kælder i Assentoft. Iværk..

Denne kategori rummer artikler relateret til Kraks Blå Bog.. Underkategorier. Denne kategori har kun den nedenstående underkategori. P Personer i Kraks Blå Bog‎ (1 K, 2.423 S)