kronprinsesse mette marit, Kronprinsesse Mette

Hendes Kongelige Højhed kronprinsesse Mette-Marit (født Mette-Marit Tjessem Høiby den 19. august 1973 i Kristiansand) er Norges kronprinsesse.Hun er datter af tidligere journalist Sven Olaf Bjarte Høiby og bankfunktionær Marit Tjessem. Hun blev gift med kronprins Haakon af Norge den 25. august 2001 i

kronprinsesse mette marit, Kongehuset: Kronprinsesse Mette

Mette-Marit ramt af kronisk sygdom. Den norske kronprinsesse Mette-Marit har gennemgået flere omfattende undersøgelser i et stykke tid. I dag meddeler det norske kongehus i en pressemeddelelse, at kronprinsessen er diagnosticeret med den kroniske sygdom lungefibrose.

Mette-Marit skulle i den kommende weekend have deltaget i en bogmesse i Leipzig. Den 44-årige Mette-Marit blev kronprinsesse i Norge, da hun i august 2001 blev gift med kronprins Haakon.

Kronprinsesse Mette-Marit er gravid. Den norske kronprinsesse Mette-Marit er gravid, meddelte det norske hof i dag. Kronprins Haakon og kronprinssese Mette-Marit offentliggjorde den lykkelige begivenhed via en pressemeddelse. Foto: Scanpix Fold sammen. Læs mere. Fredag d.

Den norske kronprinsesse Mette-Marit er gravid, oplyser det norske hof.

Kronprinsesse Mette-Marit har imidlertid til nå kun anvendt det praktfulle hovedsmykket som diadem. Slik bar også prinsesse Märtha Louise det store smykket , da hun fikk låne det til kronprinsesse Victorias store bryllupsfest i Stockholm i juni 2010.

På et pressemøde onsdag for omkring 900 udenlandske journalister lagde den kommende norske kronprinsesse, Mette-Marit Tjessem Høiby, synligt bevæget offentligt afstand til sin løsslupne fortid.

Mette-Marit, opr. Mette-Marit Tjessem Høiby, f. 19.8.1973, norsk kronprinsesse. I 2001 blev hun gift med kronprins Haakon. Fra et tidligere forhold har hun sønnen Marius (f. 1997), og bl.a. hendes status som enlig mor gav før brylluppet anledning til debat i Norge. Med kronprins Haakon har hun børnene Ingrid Alexandra (f. 2004) og Sverre Magnus (f. 2005).

Den norske kronprinsesse, Mette-Marit, har fået konstateret en kronisk lungesygdom. Her er hun fotograferet i juli sammen med sin mand, kronprins Haakon, og datter, prinsesse Ingrid Alexandra, samt sønnen, prins Sverre Magnus.

kronprinsesse mette marit, Kronprinsesse Mette

Den norske kronprinsesse beskylder medierne for at optræde nærgående og uhøfligt over for sønnen Marius

Kronprinsesse Mette-Marit, der mødte den dømte sexforbryder Jeffrey Epstein flere gange i USA og en gang i Oslo, har mandag udsendt en beklagelse af forløbet. – Jeg burde have undersøgt Jeffrey Epsteins fortid nærmere, og jeg beklager, at jeg ikke gjorde det.

Norges kronprinsesse Mette-Marit beklager, Læs nyheder fra Finans om Mette-Marit. Leveret af . Dig og dine data . Her bruger vi cookies. Det er en lille tekstfil, der husker dine indstillinger, så du får en bedre brugeroplevelse og præsenteres for relevant indhold og annoncer.

Den norske kronprinsesse Mette-Marit er for øjeblikket genstand for en intens kjole-diskussion, hvor hun kritiseres for at bruge for mange penge på dyrt design, og nu er debatten blevet så ophedet, at kronprinsessen selv har kastet sig ind i diskussionen.

Kronprinsesse Mette-Marit møtte Jeffrey Epstein flere ganger, og beklager at hun ikke undersøkte fortiden hans nærmere.

Kronprinsesse Mette-Marit møtte Jeffrey Epstein både hjemme hos ham og i Oslo, flere år etter at han tilsto seksuelle overgrep. Hun beklager at hun ikke undersøkte fortiden hans.

Cd en indeholder 11 salmer og til slut en tekstlæsning. Såvel salmer som tekst er udvalgt af H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit, og i det medfølgende teksthæfte skriver hun om, hvorfor hun har valgt netop dem. Disse begrundelser vidner om et positivt forhold til kirken.

Mette-Marit (fødd Mette-Marit Tjessem Høiby, 19. august 1973) er kronprinsesse av Noreg, gift med kronprins Haakon Magnus av Noreg.. Kronprinsesse Mette-Marit vart fødd Mette-Marit Tjessem Høiby som dotter av journalist Sven Olaf Bjarte Høiby og bankfunksjonær Marit Tjessem. Ho vart gift med kronprins Haakon i 2001.I samband med vigsla vart ho også tildelt Storkrossen av St. Olavs Orden.