kulturhavn gilleleje, Kulturhavn Gilleleje

Kulturhavn Gilleleje, Gilleleje. 3.8K likes. Kulturhavn Gilleleje bidrager til udviklingen af en levende og attraktiv bymidte der sikrer, at Gilleleje fortsat er driftig og bæredygtig inden for

kulturhavn gilleleje, Ny IT

Ny IT-Cafe i Kulturhavn Gilleleje – få hjælp til dit IT-udstyr. Gilleleje Bibliotek. Seneste NYT. Af ladmin. 07.02.20 . Her kan du få hjælp til at komme videre med dit IT-udstyr. Hver anden mandag (i lige uger) kl. 13-15 er vi 3 frivillige, der står klar til at hjælpe dig videre med at bruge dit IT-udstyr.

Proff.dk giver dig firmainformation om Kulturhavn Gilleleje A/S, 32765831. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

Kulturhavn Gilleleje Skovhus Arkitekter har i samarbejde med Kulturhavn Gilleleje gennem det seneste år, været igennem en spændende proces, med stor brugerinddragelse Alle kulturarbejdende foreninger, museet, Biblioteket, biografen, museet, Kulturhavn Gilleleje, har sammen med Skovhus Architects udviklet et spændende Kulturhus, der igennem den tålmodige proces, er vel forankret i det

PDF-fil

Kulturhavn Gilleleje, der er et datterselskab af Gilleleje Brugsforening, har iværksat et omfattende byggeri omkring Kanalens udmunding i Gilleleje (fig. 1). Projektet er opdelt i tre etaper: Etape 1, der blev påbegyndt i 2013, omfatter dagligvarebutikker, sundhedshus og ejerboliger (fig. 2).

Kulturhavn Gilleleje Til Kulturhavn Gilleleje har Cordura og bibliotheca leveret selvbetjeningsløsninger, gates og en samlet digital formidlingsløsning til markedsføring og formidling af Kulturhavnens tilbud, arrangementer og historie. Lørdag d. 3. december blev Kulturhavn Gilleleje indviet.

Bolværket, Kulturhavn Gilleleje Bolværket er Kulturhavn Gillelejes uhøjtidelige spisehus inspireret af det danske og italienske køkken. Vi tilbyder veltillavet mad fremstillet af friske råvarer i en kombination af moderne madoplevelser og velkendte retter.

Kulturhavn Gilleleje danner rammen om Gilleleje Bibliotek, Gilleleje Bio, Restaurant Bolværket, Mezzaninen, Kulturbroen og Galleriet, der fyldes af kulturelle og arrangementer. Området og byggeriet tager afsæt i en masterplan udviklet af Gribskov kommune i 2009. Planen er opdelt i tre etaper.

Restaurants near Kulturhavn Gilleleje: (0.02 mi) Bolvaerket Kulturhavn Gilleleje (0.03 mi) BY C Jewellery og kaffebar (0.13 mi) Cafe Vaabengaard Gilleleje (0.08 mi) Bistro No 3 (0.10 mi) Restaurant Gilleleje Havn; View all restaurants near Kulturhavn Gilleleje on Tripadvisor $

kulturhavn gilleleje, Fonden Kulturhavn Gilleleje, Gilleleje

Kontaktinformation på Fonden Kulturhavn Gilleleje Gilleleje, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

PDF-fil

Kulturhavn Gilleleje A/S Ledelsespåtegning har dags dato aflagt årsrapporten for regnskabsåret 01.01.18 – 31.12.18 for Kulturhavn Gilleleje A/S. Årsrapporten aflægges i overensstemmelse med årsregnskabsloven. Det er vores opfattelse, at årsregnskabet giver et

Kulturhavn Gilleleje, Gilleleje: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Kulturhavn Gilleleje i Gilleleje, Danmark på Tripadvisor.

”Kulturhavn Gilleleje er en central del af Gribskov Kommunes samlede vision for Gilleleje Bymidte”, understregede byrådsmedlem Morten Jørgensen, der glædede sig over, at de mange kulturelle aktiviteter, Kulturhavnen rummer, allerede sætter sit præg på byens liv.

Kulturhavn Gilleleje afholder en række på tre offentlige foredrag i naturvidenskab live-streamet fra Århus Universitet. Der lægges ud med foredraget: “Det er bare en Virus” ved overlæge Anders Formsgaard, som i lyset af Coronavirus Covid 19 udbruddet i Kina har fået en uhyggelig aktualitet.

Kulturhavn Gilleleje Et nyt og attraktivt center i hjertet af Gilleleje. Central placering ved gågaden og den smukke havn. Centeret er en del af en blandet ejendom, som inkluderer bolig, detail og kulturelle formål. GLA: 3.284 m²

KULTURHAVN GILLELEJE ER NORDKYSTENS NYE SAMLINGSSTED Kulturhavn Gilleleje er Nordkystens nye samlingssted med bibliotek, biograf, café og bar, udstillinger, musik- og debatevents og meget mere. Kulturhavnen sørger for rammerne, når mere

Kulturhavn Gilleleje er nok det logiske – men også helt rigtige – navn for det nye biblioteks- og kulturhus i Gilleleje. Med meget mere: Gilleleje Bio, spisestedet Bolværket, udstillinger, musik- og debatevents. Dertil kommer næste fase, som omfatter lejligheder, butikker samt en udvidelse af et plejehjemmet. Biblioteket rummer det hele!