kunstgræsbane, Kunstgræsbaner efterlader tonsvis af mikroplast i naturen …

Når man kommer hjem fra en kunstgræsbane, er bryggersgulvet fyldt med granulat, fortæller Palle Mikkelsen, der er inspektør og baneansvarlig i Odense-klubben OKS. Manglende forskning. Der findes i øjeblikket ikke meget forskning, der kan fortælle, hvor farligt granulatet er for miljøet og vores natur.

kunstgræsbane, Kunstgræsbaner til fodbold? Vi leverer fodboldbaner i …

NKI er din professionelle samarbejdspartner, når din klub eller skole vil kunne spille fodbold hele året på en kunstgræsbane i den bedste kvalitet. Kontakt os i dag, og lad os sammen finde ud af, hvilken løsning der er den bedste til dine behov. Ring til os på 66 18 50 46, send os en mail på This email address is being protected from

Tilladelse til etablering af kunstgræsbane Varde Kommune har meddelt tilladelse til at etablering og drift af en kunstgræsbane jf. miljøbeskyttelseslovens § 19 på matrikel 1a Frøstrup Hgd., Lunde, beliggende Frøstrupvej 140, 6830 Nørre Nebel. Eventuel klage over afgørelsen til Miljø- og Fødevareklagenævnet indgives via klageportalen.

SAKSKØBING Det blev ved de gode intentioner om at skabe en ny kunstgræsbane i Sakskøbing. Men længere nåede projektet, der har været undervejs i flere år, heller ikke. Det står klart oven på mødet forleden i kultur, fritid og bosætningsudvalget, hvor anlægssagen om en ny kunstgræsbane

En kunstgræsbane i Vindinge er anlagt til årsskiftet med eller uden gummigranulat som fyld. Kultur- og Fritidsudvalget beslutter sig på møde i august.

På Ågård Efterskole har vi Danmarks nok flottest beliggende fodboldstadion med kunstgræsbane, mountainbiketrail og flere fede udendørsaktiviteter. Kunstgræsbanen udgør en fantastisk ramme for sport og udeliv på Ågård Efterskole, hvor vi sammen kan udfolde fællesskabet.

Book en kunstgræsbane i Aarhus. Søger du en kunstgræsbane i Aarhus? Se vores liste nedenfor, og klik på linket, for at komme til booking- eller kontaktside for en af kunstgræsbanerne i Aarhus. Aarhus C. AGF, Fredensvang. ASA, F. Vestergaards Gade 3. Aarhus N. Aarhus Fremad, Riisvangen. Brabrand.

Kunstgræsbane Den blev anlagt i 2007, og er helt nyrenoveret med nyt græstæppe i 2018. Når de almindelige græsfodboldbaner lukker over vinteren, rykker fodboldspillerne på kunstgræsbanen, der er langt mere hårdføre end almindelige græsbaner.

En ny, stor kunstgræsbane ved siden af Kolding er ved at blive etableret af Kolding Kommune, mens Kolding IF skal stå for driften af banen. Banen betyder, at klubbens hold ikke længere behøver at låne kunstbaner i andre klubber.

kunstgræsbane, Lej en kunstgræsbane

Lej en kunstgræsbane. Du kan som forening, klub eller institution leje en af vores 3 kunstgræsbaner. Der er to i Esbjerg og en i Ribe. Du skal starte med at reservere en bane. Spørgsmål?? Kontakt os. Kontakt os. Luk Fritid. Torvegade 74 6700 Esbjerg. 76 16 16 16

Kunstgræsbane til sport Sondra Duckert 2020-06-19T10:14:35+02:00. Der stilles strenge krav til kunstgræsset egenskaber. Det er en selvfølge når det gælder stadions. Men der kan og bør også stilles høje krav til træningsanlæg og bredde baner, udover spilleegenskaberne,

Kunstgræsbane Historie Venner Klubblad Gug by Sponsorer Kontakt Kunstgræsbane i Gug Boldklub. Fakta: Kunstgræsbanen på Gug Stadion er en fullsize bane og er 3. generation af k unstgræsbaner. Banen er indhegnet

KUNSTGRÆSBANE. I Kulturcentret råder vi over 2 nye kunstgræsbaner. Den nye kunstgræsbane samt multikunstgræsbanen er begge anvendelige og kan lejes på timebasis. PRISER FOR LEJE AF KUNSTGRÆSBANE · Stor kunstgræsbane uden lys pr. time 600 kr. · Stor kunstgræsbane med lys pr. time 700 kr. · Multikunstgræsbane pr. time 250 kr.

Book en bane Hvis man ønsker at booke en tid på kunstgræsbanen i Tølløse – så kontakt venligst [email protected] I forbindelse med træning og kampe på Tølløses kunstgræsbane, må omklædningsrummene i Tølløsehallen ikke bruges.

Der er umiddelbart ikke grund til bekymring, når ungerne kommer fra fodbold og er sorte af støvet fra kunstgræsbanen.. Alligevel skal vi huske at vaske hænder, når vi forlader banen, og inden vi spiser. Eventuelle hudafskrabninger skal renses med det samme, og vi skal undgå at bringe de bittesmå stykker gummigranulat med hjem i fodboldstøvler, tøj og udstyr.

Glæden er stor hos fodboldklubben Åbyhøj IF, der har arbejdet i mange år på at få det altid grønne græs til bydelen. “Det er efterhånden 10 år siden, vi første gang havde snak om en kunstgræsbane, så det er da fantastisk dejligt, at det nu bliver til virkelighed,” siger Preben Andersen, der

Kunstgræsbane Nørre Nebel. Posted at 12:06h in Boldhegn og boldbure, Stålmåttehegn, Udførte opgaver. Vi har til denne opgave leveret og monteret ca. 150m varmgalvaniseret stålmåtte hegn med en højde på 2000mm, 1 stk adgangslåge og 1 stk dobbelt service port og 150m varmgalvaniseret stålmåtte hegn med en højde på 4000mm.