kurser i økonomi, Kurser og uddannelse

Kommunerettede kurser om forretningsmodellering Kursus om Intelligent automatisering med RPA Herunder, og via menuen til venstre, kan du læse mere om hver enkelt aktivitet og gå til tilmelding.

kurser i økonomi, Kurser og uddannelse

Ja tak, jeg accepterer løbende at modtage information og tilbud fra DGI, DGI’s landsdelsorganisationer, DGI’s lokalforeninger og DGI’s samarbejdspartnere via mail, SMS og brev. Se tilmeldingsbetingelserne. Se privatlivspolikken.

IT, computerspil og økonomi kurser Øvrige IT kurser Læs mere. Cookie- og privatlivspolitik. Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, når du besøger www.fof.dk samt for at gøre præsentationen af vores tilbud på de digitale medier mere relevant for dig. Når du benytter fof.dk accepterer

Københavns Universitet – Kurser Permalink Bacheloruddannelsen i økonomi – Obligatorisk fag på 1. semester. Tilvalgsuddannelsen i Erhvervsøkonomi – Obligatorisk fag på 1. semester. Kursusindhold. I Matematik A introduceres grundlæggende matematisk analyse med henblik på senere anvendelse inden for økonomi og beslægtede fagområder.

Investering og finansiering Et obligatorisk fag på diplomuddannelsen i økonomi og regnskab. Når du har fulgt forløbet, er du i stand til at afdække og vurdere en investorprofil med henblik på rådgivning af investering i finansielle aktiver.

Økonomi er uundgåeligt i alt hvad vi foretager os, hvorfor det er så vigtigt. Undgå mange af økonomiske konsekvenser med nye færdigheder, metodikker og evner. Sort på hvidt, tal efter tal hjælper vi dig med at nå i mål med dine økonomi drømme, så vælg det kursus- og

AMU-kurser og øvrig efteruddannelse. AMU-forløb og virksomhedstilpassede kurser inden for industrien, bygge- og anlægsbranchen, transport, fødevarer, handel, IT, økonomi, administration og personlig udvikling.

Økonomistyrelsen udbyder kurser, der primært henvender sig til medarbejdere i statslige og selvejende institutioner, men kurserne er også åbne for medarbejdere fra private virksomheder. Økonomistyrelsen udbyder løbende kurser med det formål at understøtte den statslige it-systemanvendelse vedrørende økonomi, regnskab, løn, rapportering m.m.

Økonomi for ledere Hvad er dit økonomiske ansvar i forhold til bestyrelsen og hvordan sikrer du den bedste rapportering til bestyrelsen? Brug en dag i selskab med ligesindede og få fod på varmeforsyningslovens prisbestemmelser, hvordan du udarbejder et budget og beregner korrekte tariffer.

kurser i økonomi, Tietgen KompetenceCenter

Tietgen KompetenceCenter. Uanset om du er leder eller ledig, faglært eller ufaglært, har vi kurset, der dækker dine behov. Få de kompetencer, du mangler – og

Kurser Er I ved at arrangere et seminar, et gå-hjem-møde eller en uddannelsesdag for fagfolk, hvor det er relevant at høre om byggeaffald? Så har I mulighed for at bestille en indlægsholder fra Videncenter for Cirkulær Økonomi i Byggeriet. Vi har også åbne kurser.

Kurser og priser. Her finder du en prisliste og en liste med kurser og renter på de obligationer, som ligger bag Totalkredits lån. I vores prisblad finder du også oplysninger om vores bidragssatser. Hvad der er det rigtige lån for dig, handler om din bolig og din økonomi.

IT og økonomi kurser og efteruddannelser hos Mercantec i Viborg. Kurser hos åbent læringscenter. Vi tilbyder et 20 dages forløb bestående af kurser. Du kan sammensætte fag ( 6 ugers forløb). Så det passer ind i din planlægning.

Tag kurser og fag online og få mulighed for større fleksibilitet, varieret undervisning og fordybelse, når det passer dig. EUD for Studenter. Open Learning Center • Jobrettet uddannelse • Økonomi og regnskab Kontering af køb, salg og drift af biler og ejendom.

Økonomistyrelsen udbyder kurser, der primært henvender sig til medarbejdere i statslige og selvejende institutioner, men kurserne er også åbne for medarbejdere fra private virksomheder. Økonomistyrelsen udbyder løbende kurser med det formål at understøtte den statslige it-systemanvendelse vedrørende økonomi, regnskab, løn, rapportering m.m.

Virkeligheden i den kommunale økonomistyring har i de seneste år budt på strammere økonomiske rammer, budgetlov, projekter om god og bedre styring, konkurrenceudsættelse, reformer på de store velfærdsområder m.m. Det stiller krav til økonomistyringen. Udviklingen medfører et stærkere fokus på den analytiske og strategiske styring og på de konsulentkompetencer, der skal til for at

Økonomi (KU eller AU) Matematik-økonomi (KU eller AU) Økonomi – samfundsøkonomisk linje (SDU) Du skal desuden have engelskkundskaber svarende til minimum engelsk B. Vær opmærksom på, at der fra 2020 kan være minimumskrav til karaktergennemsnittet i engelsk. Andre bacheloruddannelser kan evt. give adgang til uddannelsen.