Kursliste Aktier

Aktieanbefalinger på danske og udenlandske aktier

Her finder du en oversigt over vores investores aktieanbefalinger. Anbefalingerne er ikke en opfordring til at købe eller sælge aktier, men alene et udtryk for den enkelte investors vurdering på et givent tidspunkt.

Køb og sælg aktier og obligationer

Kursliste – Nyheder, analyser, guides og kurser om aktier

En kursliste er en liste over de aktuelle kurser online eller i en avis. Her finder man den aktuelle kurs på typisk aktier, obligationer og investeringsbeviser.

Køb og sælg aktier og obligationer

Aktienkurse Norwegen | Kurse Aktien Norwegen – boerse.de

Kursliste aller Aktien aus Norwegen, aktuelle Kurse, Veränderungen zum Vortag, Börsenplätze sowie Hoch- und Tiefpunkte.

Sydbank og JydskeVestkystens aktiespil - Aktiespil

Dagens obligationskurser – Udbetaling

Dagens obligationskurser – Udbetaling (Privat) Du finder her en oversigt over Nykredits udbetalingskurser. Oversigten viser, hvilken kurs og hvilken kuponrente, der aktuelt er …

Spots!

Kursliste | Core Property Management

For unoterede aktier i pensionsordninger, skal den skattepligtige til brug for lagerbeskatningen (PAL‐beskatning) ved indkomstårets udløb, anvende det største beløb af: ‐ anskaffelsessummen eller ‐ selskabets indre værdi pr. aktie eller anpart ifølge senest aflagte årsregnskab pr. 15. november i …

Spots!

Jyske Bank – tjek kurs og graf på Jyske Bank-aktien

You run a risk when you invest in financial instruments. Information and recommendations on these pages are general information and not personal advice.

Lægernes Pensionsinvestering

Kursliste | DLR Kredit

Kursliste

Spots!

Børsen Finans

Børsen Finans holder dig opdateret om finansverdenen. Klik dig ind her på siden og hold dig opdateret med finansnyheder fra ind- og udlandet.

Obligationer – analyser og anbefalinger fra Sydbank - Sydbank Investering

Aktiekurser – Følg de store aktieindex og det danske

Tjek vindere og tabere ud. Se aktiekurser og grafer for aktier og aktieindex i bl.a. Danmark, Sverige, Tyskland og USA. / Følg aktieanbefalingerne og få adgang til dybdegående analyser på markeder, selskaber og aktivklasser.

Obligationer – analyser og anbefalinger fra Sydbank - Sydbank Investering

Obligationer Danmark – Nasdaq

Ny referencekurs for danske realkreditobligationer. Nasdaq Copenhagen Konsolideret Referencekurs er den nye kurs på danske realkreditobligationer. Ny EU-lovgivning har siden 3. januar 2018 ændret handelsmønsteret for danske realkreditobligationer med en fragmentering af kursbilledet til følge.

eToro - anmeldelse af handelsplatformen - Daytrader.dk

Aksjekurser Oslo Stock Exchange, Norge, kurslister – Nordnet

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.

Børsen Penge

Penge er Børsens nye 2. sektion, der udkommer sammen med Børsen mandag til onsdag. Klik her, og læs mere om Penge, og hvordan du får dem til at løbe stærkere.

Markedsaktivitet – Oslo Børs

Oslo Børs tilbyr handel i egenkapitalinstrumenter, derivater og renteprodukter

Realkredit – Se kurser, priser og renter her

Hvad der er det rigtige lån for dig, handler om din bolig og din økonomi. Hos din rådgiver kan du få en beregning på et eventuelt nyt lån og få individuel rådgivning om dine muligheder – også hvis du blot ønsker at få trykprøvet, om dit nuværende lån stadig er det rigtige for dig.