kvarteret, Lyngbyvejskvarteret

Mandag den 27/4 kl. 20.21 afholdt vi virtuel præsentation af vores nye helhedsplan for kvarteret – med tæt på 100 deltagere. Her præsenterede artiktekterne fra STED deres analyser og forslag til fremtidig udvikling. Der er fagligheder omkring landskab og byrum,

kvarteret, AKB København

Park Kvarteret er et nyopført byggeri beliggende i Arenakvarteret i Ørestad. Afdelingen Park Kvarteret indeholder 56 boliger opført efter Almen-Bolig+ konceptet. Boligerne er i størrelsen 86 m 2-130 m 2 og fordelt i otte kubiske boligblokke på 3 eller 4 etager.

Navngivning af kvarteret 160 års bryggerhistorie venter om hvert gadehjørne i det nye bykvarter. Historien sætter også sit spor i navngivningen af veje, pladser og parker, og i kvarteret finder du bl.a. Humletorvet, Tapperitorvet, Thorvald Bindesbølls Plads, Købkes Plads, Gærtorvet.

I Svanemølle kvarteret er radioen oftest tunet ind på P3, P4 eller P1. Når TV’et er tændt, ser de lokale enten DR 1, DR 2 eller TV2 News. Når de lokale streamer online, bruger de Netflix, DR TV og Spotify. Her bor man i gennemsnit på 54m² pr. person og det gælder både for børn og voksne.

Eureka Kvarteret vil etablere en demokratisk, moderne arkitektur for alle borgere i Skøyen og Oslo. Med brug af langtidsholdbare materialer repræsenterer Eureka Kvarteret et langsigtet engagement i byen.

Det østlige Amager er et yderst attraktivt område, der kombinerer natur og hav med by og liv. Lejlighederne er unikt placeret få minutters gang fra Amager Strandpark, som byder på sportslige aktiviteter, strandhygge eller en rolig gåtur langs vandet.

Kvarteret er et sammenhængende kvarter primært bestående af gamle og meget attraktive huse bygget i perioden mellem 1850 og 1900. Kvarteret er som et lille samfund midt i Randers by. Der er et fælles beboerhus og der er løbende aktiviteter for kvarterets borgere. .

With Vanna Rosenberg, Johan Glans, Rachel Mohlin, David Batra. Meet the odd characters who populate the district of Skatan.

Bydelsplanen for Sydhavnskvarteret – Nord for Jægergårdsgade er en helt ny måde at tænke byudvikling på. Planen er blevet til i tæt samarbejde med de kommende bygherrer i området, som sammen med kommunen – i et ikke tidligere set omfang – har løftet vigtige erhvervs-, social- og ikke mindst kulturpolitiske dagsordner.

kvarteret, Til salg: Ærøvænget 64, Ø

Villa til salg på adressen Ærøvænget 64, Ø-kvarteret, 5500 Middelfart. Tag et kig på boligens prishistorik og gns. afslag i området. Se mere her!

Dette praktiske kort i lommeformat hjælper dig med at finde vej i EU-kvarteret i Bruxelles. Det viser, hvor du finder EU-institutionerne, bl.a. Rådet, Kommissionen og Parlamentet, og EU-landenes faste repræsentationer.

Kvarteret grundades av oss tre – Blanche, Isabelle och Lina. Alla har vi många års framgångsrik erfarenhet i branschen och enades i en dröm om att skapa ett eget lokalt mäkleri med kreativa och spännande samarbeten. Läs mer

Nu skal Svanedams-kvarteret bevares: Byrådsflertal stemte for forbud mod ombygning. Et flertal i byrådet vil bevare Svanedamskvarterets gamle stil. Nu skal der laves en bevarende lokalplan. Foto: Mads Dalegaard . En husejer på Søgade i Juelsminde får nej til en planlagt ombygning af

Et nyt multihus på 24.000 m² er på vej i August Schade Kvarteret i Ørestad Nord. Huset skal rumme både hotel, restaurant, café, serviceret kontorfællesskab og dagligvarebutik, og udviklerne bag projektet har ambitiøse målsætninger til bæredygtighed både i forhold til miljø og arbejdsmiljø.

Vejlands Kvarteret – masterplan København S, Danmark Fase Forberedelse Størrelse 219.000 kvm Start Primo 2021 Kategorier Byrum, Børnehave, Ejerbolig, Folkeskole, Klimatilpasning (LAR),

H.C. Andersen Information Odense er Danmarks første og største online univers om H.C. Andersens liv, færden, eventyr og forfatterskab

Intet er udeladt på denne 2,5-timers tur i St. Pauli-kvarteret. Oplev selv dette unikke kvarter i Hamborg på denne guidede tur. Se FC St. Pauli, den legendariske Reeperbahn, Davidwache-politistationen og