kvindelandsholdet, Håndbolddamerne

Fra fredag den 4. december 2020 i Jyske Bank Boxen. Køb billetter Bliv en del af holdet

kvindelandsholdet, Atea er partner for Kvindelandsholdet

Atea bliver den fjerde officielle partner for Kvindelandsholdet, der også har officielle partnerskaber med Oddset, Arbejdernes Landsbank og hummel. Kvindelandsholdets første kamp med Atea som officiel partner er tirsdagens EM-kvalifikationskamp i Tel Aviv mod Israel med kick-off klokken 18.00 (dansk tid).

For at hjælpe kvindelandsholdet med at styrke setuppet har herrelandsholdet givet en million fra bonusaftale. Det danske herrelandshold i fodbold har valgt at sende en millioner kroner i retningen af kvindelandsholdet. Pengene stammer fra herrernes Nations League-bonus og skal gå til at styrke det

Atea har indgået en fire-årig aftale som partner for Kvindelandsholdet. ”Det danske kvindelandshold i fodbold er på en meget spændende rejse mod toppen af europæisk fodbold, ligesom Atea har en ambition om at befinde sig i toppen inden for informationsteknologi.

Danmark skal ikke spille VM 2019. Kvindelandsholdet må derfor vente næsten et år med at spille en betydende landskamp.

Kvindelandsholdet er altså et godt match for brands, der ønsker at udvikle deres brand-DNA på positive personlighedstræk såsom ”innovativ”, ”unik” og ”udfordrende”. Frem til VM i 2019 er det Oddset, som er en del af Danske Spil, der som hovedsponsor kan glæde sig over partnerskabet med kvindelandsholdet.

Kvindelandsholdet erkender: Skylder Herning-jonglør landsholdstrøje efter 6.000 jongleringer En kvindelig landsholdsspiller erkender nu, at hun skylder 11-årige Ida fra Herning en landsholdstrøje, efter hun lavede over 6.000 jongleringer.

WAOO ER STOLT HOVEDSPONSOR FOR KVINDELANDSHOLDET I HÅNDBOLD. Hos Waoo er vi stolte af at samarbejde med og støtte op om de danske håndbolddamer, og vi glæder os til at følge landsholdet tæt i fremtidige kampe og slutrunder.

Kvindelandsholdet modtager hæder for ligestillingskamp Spillerne på Danmarks kvindelandshold har fået tildelt Suzanne Gieses Mindelegat for deres ligestillingskamp.

kvindelandsholdet, Håndbolddamerne

Dansk Håndbold Forbund Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13 2605 Brøndby 4326 2400 [email protected]

* De to landshold – kvindelandsholdet og U21-landsholdet – har siden efteråret 2016 forhandlet med DBU om en ny og forbedret aftale, der i højere grad kompenserer spillerne økonomisk for at trække i den rødhvide trøje. Det er endnu ikke lykkedes parterne at nå til enighed.

KVINDELANDSHOLDET. U19-landsholdspillere får chancen på A-landsholdet. Steen Trolle-19. december 2018. 0. KVINDELANDSHOLDET. Nicoline Sørensen: Vi tror på sejren over Holland. Andrea Trolle-8. oktober 2018. 0. KVINDELANDSHOLDET. Line Johansen ny målvogter for Danmark. Andrea Trolle-6. oktober 2018. 0.

Kvindelandsholdet har indgået en midlertidig aftale med DBU. Nye mæglere træder ind i fortsatte forhandlinger

Kvindelandsholdet røg for tredje gang i træk ud efter de indledende kampe ved en slutrunde. En fiasko, mener eksperter.

Kvindelandsholdet er dette års modtagere af Suzanne Gieses Mindelegat på 25.000 kroner. Uffe Elbæk (65) MF (Løsgænger), fhv. politisk leder, Alternativet Khaterah Parwani (37) Talskvinde, juridisk rådgiver, ExitCirklen Suzanne Gieses Mindelegat på 25.000 kroner er blevet uddelt til Kvindelandsholdet, der modtager prisen for deres ligestillingskamp for kvindefodbold.

Håndbold, indendørs boldspil mellem to hold a syv spillere inkl. målvogter. Hvert hold må desuden højst have fem udskiftningsspillere. Der eksisterer også to udendørs former for håndbold, dels et spil med 11 spillere på hvert hold, dels et spil på en mindre bane, hvor der er syv spillere på hvert hold. Formålet er at score flest mål, og angriberne afleverer eller dribler med

Som altid, når kvindelandsholdet spiller i Viborg, er borgmester Ulrik Wilbek med på lægterne, og han opfordrer alle interesserede til at tage del i fodboldfesten: – Jeg ved, at DBU og landsholdsspillerne sætter rigtig stor pris på den store opbakning, de får her i Viborg.