lars bukdahl, Blogdahl: 2018

Lars Bukdahl Blogdahl er digter og WA-kritiker og Hvedekornsredaktør Lars Bukdahls blog – et føljeton-fortløbende, kunstnerisk og kritisk, polyfont collage-værk, der praktiserer og præsenterer, karakteriserer og bedømmer, diskuterer og debatterer, satiriserer og celebrerer primært litteratur (men også film, tv, teater, billedkunst, musik) gennem LB’s personlige sygekassebriller og

lars bukdahl, BOGANMELDELSE: Korshøjen af Lars Bukdahl

Navnet Lars Bukdahl forbinder de fleste sikkert med Weekendavisens mangeårige litteraturanmelder. De af os, der holder af Jan Sonnergaards forfatterskab husker måske også Lars Bukdahl for, at have et permanent horn i siden på Jan Sonnegaard og de fleste af dennes bøger.

Lars Bukdahl (født 14. august 1968 i Risskov) er en dansk litteraturkritiker og digter. Han er søn af Lise Togeby og Jørgen K. Bukdahl og blev student fra Aarhus Katedralskole i 1987. Han blev cand.phil. i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet i 1994 og fik samme år et arbejdslegat fra

Kontaktinformation for Lars Bukdahl, telefonnummer, adresse og kontaktinformation. Din søgning på lars bukdahl gav 1 personer og du har nået enden af listen.

Lars Bukdahl Er født 1968. Anmelder på Weekendavisen, underholdende foredragsholder og meget meget andet. Har udgivet cirka otte digtsamlinger, et par romaner, et par børnebøger og nogle kritiske værker, heriblandt den overvældende og engagerede Generationsmaskinen [Borgen 2004], der handler om den yngste danske litteratur – og bogen Læberne sproges [Borgen 2005] om F.P. Jac.

Lars Bukdahls prosadigte om sin far, teologen Jørgen K. Bukdahl, er til tider en intens og ærlig erfaring af at savne en far, men Lars Bukdahl er også fanget i en damp-ironisk syntaks. [Kort uddrag]

Tag-arkiv: Lars Bukdahl. Bog Forum, dansk lyrik, Danske forlag, Einar Már Gudmondsson, Lone Hørslev, Olga Ravn, Poesi, Science Fiction, Signe Gjessing, Stine Pilgaard. Salme fra Bog-dages-løbet. 15. november 2015 Peter Nør – med ti total trotyliserende titler med garanteret trylleeffekt!

Lars Bukdahl tager på sin blog til genmæle overfor Jan Sonnergaards angreb. Bukdahl skriver: “Taler man grimt på social medier, er der altid nogen der taler grimmere i kommentarfeltet – og taler man grimt om mig, taler Jan Sonnergaard altid grimmere og anklager mig for at være korrupt og inhabi.

Lars Bukdahl begyndte sin kritikerkarriere på Kristeligt Dagblad i 1988 bare 20 år gammel, men det var i de første år på Weekendavisen, han slog sit navn fast Lars Bukdahl (født i 1968) er den kritiker i generationen efter Erik Skyum-Nielsen, der tydeligst har markeret en selvstændig stemme og holdning.

lars bukdahl, Lars Bukdahl

Tag-arkiv: Lars Bukdahl. Bog Forum, dansk lyrik, Danske forlag, Einar Már Gudmondsson, Lone Hørslev, Olga Ravn, Poesi, Science Fiction, Signe Gjessing, Stine Pilgaard. Salme fra Bog-dages-løbet. 15. november 2015 Peter Nør – med ti total trotyliserende titler med garanteret trylleeffekt!

Lars Bukdahl har efterhånden anmeldt, kritiseret og fejret litteratur i 21 år. I et års tid har desuden hærget med sin blog Blogdahl på Weekendavisens hjemmeside. Bukdahl er ny i blogge-verdenen, men finder denne nymodens form ganske interessant: »Der er ingen genrekrav, det er meget kviksølvsagtigt, det er en legeplads, og en megafon,« siger han.

Cecilie Lind, 23, forfatter, og Lars Bukdahl, 46, forfatter og kritiker: Hvilken roman har du sidst læst? Cecilie: “Speed Boat af Renata Adler – yderst vild og svimlet og dejlig bog”! Lars: “J.G. Ballards ‘Grusomhedsudstillingen’, som Ballard selv kaldte en samling ‘kondenserede romaner’ – Warhol-billeder af filmstjerner og bilulykker omhyggeligt savet i stykker og sat sammen igen, sådan cirka”!

Bukdahl, sukdahl – Lars Bukdahl GO-GO! READYMADE 2-3. Bukdahls nye digte råber op og ter sig som de urolige drenge i klassen og skygger således for den mere tænksomme og stille Lars, der faktisk har rørende og enkel poesi at byde på. Digt.

Lars Bukdahl. Født 1968. Digter og kritiker. Cand.phil. i litteraturvidenskab på et speciale om Dickens. Litteraturanmelder siden 1996 på Weekendavisen. Redaktør af Hvedekorn siden 2008. Debuterede i 1987 med digtsamlingen Readymade!

Citat: Lars Bukdahl i interview med Dorte Hygum Sørensen i anledning af Generationsmaskinen [Politiken 27. november 2004] Som anmelder kan jeg ikke tillade mig at lade være med at anmelde alt det dårlige, men her behøver jeg for helvede kun at skrive om det gode, og den gode pointe i bogen – og årsagen til, at den er så åndssvagt tyk – det er, at der er ret meget godt på alle

Lars Bukdahl, f. 1968, dansk lyriker og litteraturkritiker, fra 1996 ved Weekendavisen.I 2000 blev han tilknyttet Syddansk Universitet i Kolding som den første husforfatter ved et dansk universitet. Som ordrig litteraturanmelder ved Weekendavisen gennemfører han en konsekvent æstetisk kritik med forkærlighed for form- og sprogeksperimenter.

Blogdahl er digter og WA-kritiker og Hvedekornsredaktør Lars Bukdahls blog – et føljeton-fortløbende, kunstnerisk og kritisk, polyfont collage-værk, der praktiserer og præsenterer, karakteriserer og bedømmer, diskuterer og debatterer, satiriserer og celebrerer primært litteratur (men også film, tv, teater, billedkunst, musik) gennem LB’s personlige sygekassebriller og pianistfingre.

Branche: Non-Profit