lav din egen kahoot, Kahoot

Kahoot Lag din egen sosiale quiz Den norske quiz-plattformen Kahoot har blitt en internasjonal suksess. Slik lager du en morsom quiz til fest eller jobb. KJØR: Du er nå klar for å publisere din første Kahoot. Foto: Skjermbilde. Knut Arild Vold. Sist oppdatert 02/05 2017.

lav din egen kahoot, SkoleTube

Du har fået en anonym profil på Ahaslides. Du kan ikke ændre profilnavnet, men det er knyttet sammen med din profil på skoletube/studietube og er din helt egen PROkonto.

Lav din helt egen, personlige lille fotobog med dine egne billeder. Der er flere begivenheder, små og store, som fortjener at blive foreviget i en fotobog. Vores bog i formatet Lille er et perfekt format til en beskrivelse af en tur i zoologisk have med familien eller morfars 70-års fødselsdag i haven en skøn sommereftermiddag.

Lav din egen quiz. Lad eleverne udvikle en ny quiz, enten selvstndigt eller i mindre grupper. Del quizzen med andre Tryk derefter p Eksporter under Fil og gem det p din computer med et navn, Set indrmmet at Hendrixs version er bedre end hans egen og mange steder.

Lav din quiz med papir og blyant eller med et online gratis quizværktøj til mobilen som fx Kahoot. Læs mere om Europa World Plus her og få inspiration til finde

Lav din egen hjemmeside eller blog med Simplesite Vil du vise din hobby, rejse eller familie frem? Det gør du let og gratis med en hjemmeside hos tjenesten Simplesite. Som abonnent på Komputer for alle får du desuden en særlig rabat på PRO-features.

Lav en gratis musikquiz. Nu har vi givet dig nogle forskellige idéer til, hvordan du kan lave din quiz. Der er lidt forskellige fremgangsmåder, så der er noget til enhver anledning. Det gode ved en musikquiz er, at du oftest kan lave den helt gratis. Der kan måske være

Med online afstemninger kan du når som helst tage temperaturen blandt din målgruppe eller dine kunder. Få en fornemmelse af, hvad folk tænker eller føler. Der er mange websites med afstemninger at vælge imellem. Hvis du ikke allerede har en SurveyMonkey-konto, kan du tilmelde dig gratis og oprette og offentliggøre din online afstemning på få minutter.

Kahoot-quiz til undervisning og dialog. Med afsæt i de otte forflytningsfilm er der udviklet en Kahoot-quiz som I kan hente. Quizzen kan sammen med filmene bruges i undervisning og vejledning om forflytning. Din egen viden og erfaring om at lave stillingsskift,

lav din egen kahoot, Kod din egen app

Kod din egen app af Birgitte Schmidt | 2019-02-22 Dette indlæg er en del af # fortælle-fredag , hvor vi hver uge opfordrer en frivillig til at dele en historie, en tanke, en fed oplevelse – eller hvad, man har lyst til – med resten af Coding Pirates.

PDF-fil

• Lav din egen quiz i f.eks. Kahoot, hvor du stiller de gode spørgsmål til dine klassekammerater • Lav 10 spørgsmål til dit emne, og en tekst hvor man kan trække den viden ud, som skal bruges for at løse quizzen. • Lav din egen ”Jeg ved” video, hvor du selv vælger et emne.

Kahoot! er et online quiz-program, der i alt sin enkelthed lader dig afspille en quiz på computeren, hooket op til TV’et, og lader deltagerne svare med deres mobiltelefon eller tablet. På siden getkahoot.com laver du eller finder du selve den quiz, som skal spilles, og på siden Kahoot.it trykker deltagerne sig ind på ders mobil, taster spillets game-pin og deres navn, også er I klar til

Tip en 13er til konfirmationen? Til konfirmationensfesten er det altid vigtigt, at man sørger for, at der er masser af sjove indslag og god underholdning gennem hele festen, så der altid er gang i den, og festen altid kører med fulde drøn, så ingen kommer til at kede sig!

Musikquiz til din fest?. Popquiz.dk har 172 færdige musikquizzer med alt hvad du skal bruge: Spørgsmål, svar, skemaer – og 20 sange til hver musik quiz.

Det er ikke nogen ny ide, men derfor kan den jo være god nok alligevel : Man kan lave sin egen jeopardy-quiz i klassen ud fra denne Powerpointskabelon.. Det første dias er forsiden, hvor quizzen afvikles fra.

Lav nemt og hurtigt en gratis online afstemning. En god afstemning kan være praktisk, at bruge i mange tilfælde, og med Doodle kan du gratis og hurtigt lave en online afstemning .Det er utrolig nemt både, at oprette og invitere folk til, at deltage i din afstemning på nettet.

Det tog nu ikke særlig lang tid. Dog kræver det at de er blevet “advaret” om at de skal have deres mobiler med. Jeg havde så printet en A3 side ud med teksten de skulle smse + nummeret de skulle smse til.