leasing af fiat 500, Fiat 500

Fiat 500 findes i utrolig mange udgaver, og du kan sammensætte din helt egen Fiat 500 på mere end 500.000 forskellige måder. Modellen findes som en lukket udgave Fiat 500, og en åben version Fiat 500C cabriolet. Begge modeller leveres i forskellige udstyrsniveauer, og med et væld af ekstraudstyrsmuligheder.

leasing af fiat 500, Releasing

Med releasing har mulighed for at lease en bil, der før har været leaset ud. Du får derved en brugt leasingbil i god stand til en fordelagtig pris.

Fiat er en af Europas ældste bilproducenter. Moderselskabet Fiat Chrysler Automobiles inkluderer nogle af de bedst kendte bilmærker, herunder: Ferrari, Maserati, Jeep og Alfa Romeo. Primært fokuseret på det lille og kompakte marked, producerer Fiat biler der er funktionelle, lette at køre og økonomiske, samtidig med at de kan prale af italiensk flair og stil.

Den har været pop og cool i et helt liv, og i dag genfødes 500 i virkeligheden med en tand mere dristig og forførende karakter, og møder verden med et nyt look: et elskværdigt og imødekommende ansigt, der er klar til at forbløffe og erobre alle.g erobre alle. Du kan beregne din leasing af en FIAT 500 AUTOMATIC på fcaprivatleasing.dk

Køb og salg af Fiat 500 i Biler på DBA . Fiat 500, 1,2 Pop, Benzin, 2014, km 105300, lysblå, klimaanlæg, ABS, airbag, 3-dørs, centrallås, service ok, Efter 3 gode år med min søde bil, har mit behov ændret sig. Derfor sælger jeg.

I øjeblikket kan du få fingre i en Fiat 500 Lounge, men vi skifter løbende ud i vores bilsortiment. Så hold øje med siden her, eller kom forbi et af vores showrooms for at høre mere om mulighederne for at skaffe præcis den bil, du ønsker at lease eller købe.

Med design og detaljer, som du kender det fra Fiat 500 – Er Fiat 500L det helt rigtige valg, hvis du vil kombinere stil og design med plads og praktik. Bilen findes i to grundmodeller: Fiat 500L og Fiat 500L Wagon. Forskellen på de to biler er længden. En Fiat 500L Wagon kan kategoriseres som en stationcar-udgave af Fiat 500L.

Fiat 500 for 1.795 kr. / md. En anden eftertragtet model i Fiats leasingprogram, som mange danskere uden tvivl også vil tage imod med kyshånd, er Fiat 500. Den moderne udgave af den populære bil fra 50’erne har taget verden med storm og har efterhånden opnået kultstatus i det meste af verden.

All-electric Fiat 500 makes public debut in Rome. On the eve of the Fiat 500’s 63rd birthday, the all-new city car marked its public debut in a presentation to the President of

leasing af fiat 500, Privatleasing af små biler

Fiat 500 for 1.795 kr. / md. En anden eftertragtet model i Fiats leasingprogram, som mange danskere uden tvivl også vil tage imod med kyshånd, er Fiat 500. Den moderne udgave af den populære bil fra 50’erne har taget verden med storm og har efterhånden opnået kultstatus i det meste af verden.

Sammenlign priser på leasing af biler. Fiat 500 1.2 69 hk Pop fra 1695 pr. måned incl. moms.

Sammenlign priser på leasing af biler. Fiat 500 0.9 TwinAir 65hk Earth fra 1795 pr. måned incl. moms.

Fiat 500 Hybrid anvender ny teknologi for at respektere naturen. Den nye mild-hybridmotor reducerer CO 2-udledningen med op til 20% i forhold benzin-motoren på 1.2 liter med 69 hk. Og nu kan du få Fiat 500 Hybrid den unikke modelserie Launch Edition med innovative Seaqual™ sæder, der er produceret med genbrugsplast opsamlet i Middelhavet.

På grund af Covid-19-situationen er leveringstid på nye biler usikker. Kontakt os venligst på 3673 8300 eller send en besked, hvis du har brug for en bil hurtigt, en bil i en kort periode, eller hvis din leasingkontrakt er ved at udløbe.Vi vil sammen se på, hvad der vil være den bedste løsning for dig, fx forlængelse af din nuværende kontrakt.

Annoncer med Fiat 500 Cabriolet på DBA. Stort udvalg af Fiat 500 Cabriolet til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg

Duften af ny bil kan vi alle drømme med på. Men det er ingen hemmelighed, at et bilkøb kræver mange overvejelser. Privatleasing kan være svaret – og attraktive tilbud finder du hos Peugeot. Ikke alene bliver det nemt for dig at erhverve en ny bil.

Hos Privatleasing.dk finder du et bredt udvalg af biler online. Lease din bil i dag og få den hurtigt Bedste vilkår på markedet Fleksible løsninger