legeland i køge, Stort legeland hvor du kan have det sjovt med hele …

Happie´s Legeland byder på mange sjove timers underholdning. Alt lige fra trampoliner, hoppeborg, rutchebaner, boldbassin, cykelbane, boldbane og klatretårn er med til at gøre legen rigtig sjov for børn. Kæmpe legeland med mere end 1000 kvm spændende aktiviteter. Medbragt mad og drikke må ikke medtages. OBS! Weekendpriser i skoleferier

legeland i køge, Xjump

Xjump trampolinpark har aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. Book din tid nu og få en fantastisk oplevelse, spækket med timevis af sjov og leg.

Happie’s Legeland i Bowl’n’Fun Kolding er et rent paradis for børnene og med mere end 1000 m² at boltre sig på, er der garanti for et højt aktivitetsniveau og mange fornøjelige timer. Så køb helt op til 10 værdibeviser og tag ungerne med til den bedste dag for både de mindre og større børn.

Absolut spild af penge at tage i legejunglen i Køge og da vi kommer får vi besked på at de lukker kl 17 selvom der på deres side står kl 18, synes absolut ikke det er okay når man har lovet ungerne en tur i legeland, man kan jo ligesom ikke køre derfra igen. Vi burde ikke have betalt 125 kr når vi ikke engang kan være der til lukketid.

Køge Svømmeland. 14 anmeldelser. Nr. 13 af 21 Vand- og forlystelsesparker i Sjælland. Få flere oplysninger. Dinos Legeland Ishøj. 26 anmeldelser. Nr. 14 af 21 Vand- og forlystelsesparker i Sjælland. Få flere oplysninger. Gerlev Legepark. 9 anmeldelser. Nr. 15 af 21 Vand- og forlystelsesparker i Sjælland.

LegeJunglen Køge, Køge, Denmark. 1.8K likes. LegeJunglen er et indendørs legeland på 1.500 kvm., hvor du har det sjovt – uanset vejret. Legestativer,

Men i Næstved Legeland er det børnene, der er i centrum. Det er let at falde i snak med de andre børn, når man sammen kæmper sig igennem labyrinter eller leger i kuglerummet. Og når energien er ved at ebbe ud, kan børnene sætte sig ned og bygge med store legoklodser eller prøve nogle af de andre roligere aktiviteter.

Restaurant i Køge. Velkommen til Bone’s restaurant i Køge! Her får du en ægte amerikansk atmosfære for hele familien – uanset om du er på udkig efter et sted at invitere på en familiemiddag for både voksne og børn, take away for to personer eller en ganske almindelig aften med forkælelse, så er Bone’s det spisested i Køge, hvor du får det hele – og selvfølgelig den samme

4600 Køge. Send mail > T: 56 67 67 00. CVR: 29 18 93 74. EAN: 5798007765859. Arrangementer og information herom leveres af Køgenu.dk >

legeland i køge, Priser – Camp Adventure

Op til 4 personer med mulighed for tilkøb af én ekstra opredning á 500 kr. Priser starter fra 2500 kr. per overnatning.

Men i Næstved Legeland er det børnene, der er i centrum. Det er let at falde i snak med de andre børn, når man sammen kæmper sig igennem labyrinter eller leger i kuglerummet. Og når energien er ved at ebbe ud, kan børnene sætte sig ned og bygge med store legoklodser eller prøve nogle af de andre roligere aktiviteter.

Jeres legeland er perfekt for børnene. Jeres legeland er perfekt for børnene, og de elsker det. Jeg tænker at når entréen er så dyr, burde man kunne tage sin egen mad med. Ligesom i mange andre legelande.. når man har 4 børn, så er det ikke så tit man kan komme afsted.

Kontaktinformation på Legejunglen Køge, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Reserver, find anmeldelser, übningstider, billeder og videoer fra Thors Legeland – Forlystelsesparker Og Fritidscentre i Frederikssund. TLF: 70222 Søg efter andre virksomheder fra kategorien Forlystelsesparker Og Fritidscentre i Frederikssund på Infobel.

Lege Junglen I Køge. admin December 9, 2018 August 26, 2018. Der er lagt op til mange timers sjov i vores spil, tegne-og Kge og Nykbing Falster 26. 559 Synes godt om 16 taler om dette. Legejunglen er et indendrs legeland, med placering Legejunglen kge. Bussemand Henrik DSC_6932 DSC_6933 DSC_6940 DSC_6943 DSC_6951 DSC_6952 DSC_6955 DSC_6960

Find anmeldelser, übningstider, billeder og videoer fra Byens Sycenter – Salg, Reparation Af Symaskiner, Strygemaskiner Og Strikkemaskiner i Køge. TLF: 56653 Søg efter andre virksomheder fra kategorien Salg, Reparation Af Symaskiner, Strygemaskiner Og Strikkemaskiner i Køge på Infobel.

LegeJunglen Køge, Køge, Denmark. 1.8K likes. LegeJunglen er et indendørs legeland på 1.500 kvm., hvor du har det sjovt – uanset vejret. Legestativer, rutchebaner