lej en cykel i københavn, Cykeludlejning i København

Cykel 90 kr/dag (Fra 10:00 til 10:00 næste dag) 450 kr for en uge – Depositum 500 kr i kontanter. Elcykel 250 kr/dag (Fra 10:00 til 10:00 næste dag) 1000 kr for en uge – Depositum 2000 kr i kontant. Lad Elcykel 400 kr/dag (Fra 10:00 til 10:00 næste dag) 1600 kr for en uge – Depositum 2000 kr i kontant.

lej en cykel i københavn, Noa cykler

2100 København Ø Mobil: 50 69 76 75 Lej en cykel. MEYER Van De Falk. Noa Cykler. Nordre Frihavnsgade 56, st. 2100 København

Lej direkte fra hotel receptionen; Brug den til en dagsudflugt i hjertet af København; Få forslag til de allerbedste steder at besøge i København; DKK 150,00 kr. pr. dag pr. cykel; Ascot Hotel er et klassisk 4 stjernet hotel med 144 værelser beliggende i hjertet af København tæt på Tivoli og Rådhuspladsen.

Lej en cykel og se de bedste seværdigheder og seværdigheder i København i dit eget tempo. Pickup din cykel i det trendy, multikulturelle Nørrebro kvarter, kun 10 minutters kørsel fra byens centrum. Start med en gratis kop kaffe eller en drink efter eget valg på den hyggelige cafe, der ligger i nærheden af cykeludlejningshallen.

Lej en cykel hos os, hvis du skal en tur i skoven. Vi udlejer kun nye cykler (2020-modeller) En fagmand tjekker alle cykler før udlejning; Du kan leje én eller flere cykler; Bemærk. Cyklerne skal hentes og afleveres samme dag i butikkens åbningstid: mandag-fredag kl. 13-18, lørdag kl. 11-14; Vores udlejningscykler er ikke egnet til børn

Kom forbi vores cykelhandler i København og få personlig rådgivning med hver en prøvetur! Stort udvalg af cykler! Hellorider, din lokale cykelbutik i København.

(Danish page) Cykeludlejning, trekkingcykel, turcykel, børnecykel, Specialcykler, ladcykler, tandem udlejning, Danish Bike Rental

MTB-tours er Nordeuropas største trailcenter. Vi udlejer mountainbike i Hareskoven og Dyrehaven. Vi tilbyder guidere ture til private og til virksomheder og skaber rammerne for en naturoplevelse der give glæde og friske kinder. Udover dette har vi en cykel-webshop, der sælger kvalitetscykler til gode priser.

I Indonesien hedder det en Becak, i USA en Pedicab og i Indien en Rickshaw. Der er også den polske Quickshaw, hvor passagererne sidder foran chaufføren. Det gælder også for den danske ombyggede Christiania Bike Cykeltaxa, med plads til 2 foran chaufføren.

lej en cykel i københavn, København: Cykeludlejning og kaffe

Lej en cykel og se de bedste seværdigheder og seværdigheder i København i dit eget tempo. Pickup din cykel i det trendy, multikulturelle Nørrebro kvarter, kun 10 minutters kørsel fra byens centrum. Start med en gratis kop kaffe eller en drink efter eget valg på den hyggelige cafe, der ligger i nærheden af cykeludlejningshallen.

København er en cykelby, så lej en cykel på CPH Hotel og oplev byen på to hjul som københavnerne. Vores cykler kan lejes for 150 kr. om dagen. Vi har både voksen- og børnecykler, og det er også muligt at leje en voksencykel med barnesæde.

Billede fra Lej en cykel, København: photo0.jpg – Se Tripadvisor-medlemmernes 51.841 personlige billeder og videoer af Lej en cykel

Lån en ladcykel Skal du flytte, købe stort ind eller på skovtur med ungerne? Så lån en ladcykel gratis af Miljøpunkt Østerbro. Du kan låne en cykel en uge ad gangen fra mandag til søndag, med afhentning mandage mellem kl. 9.00-16.00. Se om der er en cykel ledig Når du åbner dette link, kan

Lej en cykel for 175 kroner om måneden: Det er lige så sjovt, som det er økonomisk uansvarligt. siden firmaet sidste år lancerede konceptet i Danmark, og har set, hvordan cyklerne har vundet indpas i København, Aarhus og Odense. Det er især de unge, der har

I København bliver livet levet i sadlen på en cykel, så gør som de lokale og cykel igennem byen på vores splinter nye Instagram venlige JOPO cykler eller vores splinter nye Christiania cykel. Vi har både cykler i voksen og børnestørrelse i forskellige farver!

Nyt smart tiltag: Nu kan du leje en cykel i byen 14. jul 2018, kl. 13:07 Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen Donkey Republic har stor succes i flere europæiske byer med deres delecykelkoncept, som blandt andet findes i store byer som Amsterdam, Barcelona, London og København.

Lej en cykel Go! Vis alle byer. Update on Coronavirus / COVID-19. Update on COVID-19. Sådan fungerer det. LEJ EN CYKEL MED FÅ KLIK. Hent appen for at leje cykler fra mange forskellige lokationer i alle Donkey byer. LÅS DEN OP MED DIN MOBIL. Find din cykel ved afhentningsstedet og lås den elektroniske lås op med appen.