maldiverne, Rejser til Maldiverne

Rejser til Maldiverne er indbegrebet af luksus. Den unikke østat i Det Indiske Ocean består af 1.192 bittesmå øer af det hvideste sand og klareste vand, du kan forestille dig. På nogle af dem ligger store, eksklusive resorts, som er dem, du bor på, når du rejser til Maldiverne.

maldiverne, Rejser Maldiverne: Alt om din ferie i Maldiverne …

Maldiverne er også hjemsted for verdens mest berømte dykkerområde, Mushimasmingali Thila, der lokker dykkere til fra hele verden med stejle undervandsskråninger og utallige revler og huler, som fisk, koraller og søanemoner elsker. Nærmest alle hoteller på Maldiverne ligger i

Vejret på Maldiverne: Tropisk klima med moderat høje temperaturer og luftfugtighed året rundt. Temperaturen når sjældent over 32 grader, men nætterne kan være varme og fugtige. Den nordlige øer har regntid fra maj til november. Øerne nær og syd for ækvator har nedbør alle måneder, men mest fra november til marts.

Know what’s coming with AccuWeather’s extended daily forecasts for Malé, Male, Maldiverne. Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation chances.

Maldiverne, øgruppe og selvstændig republik i Det Indiske Ocean SV for Indien og Sri Lanka; 1887-1965 var øerne et britisk protektorat. Øriget består af ca. 1200 koraløer, hvoraf ca. 200 er permanent beboede. Indbyggerne er muslimer, og landet administreres under islamisk lov, sharia. Landet modtager mange charterturister; langt de fleste samles på ferieøer uden lokal befolkning.

Seværdigheder i Maldiverne, Asien: Se Tripadvisor-rejsendes anmeldelser og billeder af seværdigheder og ting du kan lave i Maldiverne, Asien.

Info om Maldiverne Maldiverne er en gruppe af smukke atoller i Det Indiske Ocean. Her er over 1000 små, flade koraløer hvor langt de fleste er ubeboede. En rejse til Maldiverne vil være en udpræget badeferie i paradisiske omgivelser med kridhvide sandstrande og turkisblåt vand. Maldiverne er også oplagt til vandaktiviteter såsom dykning.

Maldiverne er verdens fladeste land med højeste punkt på mellem to og tre meter, hvilket har skabt bekymring med tanke på klimaforandringer og stigende verdenshave. Ofte har det været fremme, at der ikke går mange år før Maldiverne er forsvundet, og at landets regering nu sparer op, så de kan købe en bid af Sri Lanka, hvor de kan

For information, hjælp og gode råd til danskere på Maldiverne henvises til Den Danske Ambassade i Indien’s hjemmeside

maldiverne, Maldiverne

Maldiverne er et gigantisk akvarium Det lille ørige ligger sydvest for Sri Lanka, og består af 26 atoller med i alt 1190 øer. Kun 200 af øerne er beboede. De fleste øer er ikke større, end at man kan gå rundt om dem på en halv time. Øerne ligger typisk i beskyttede laguner, omgivet af []

Kombinér Maldiverne med Sri Lanka eller Dubai. Måske holder du af at kombinere din badeferie med andre typer oplevelser. Vi har to gode bud på, hvad du kan kombinere din rejse til Maldiverne med: Sri Lanka. Det oplagte valg, hvis du ønsker at kombinere din

Maldiverne: planlægning og booking! Det er nemt at planlægge sin egen rejse til Maldiverne. Derudover er befolkningen på Maldiverne så gæstfri og serviceminded, at de med et stort overskud nok skal bidrage til, at hele jeres rejse flasker sig lige præcis, som I havde forestillet jer det.

Maldiverne er sammen med de øvrige lande i Sydasien medlem af SAARC (en forkortelse for South Asian Association for Regional Cooperation). SAARC blev stiftet i december 1985 med det formål at fremme det regionale samarbejde inden for regionen, samt øge samhandel mellem landene og styrke Sydasiens økonomisk udvikling.

Maldiverne gemmer nemlig på fascinerende, kulturelle traditioner og en lang historie med konger og dronninger. Besøg fx den livlige hovedby, Male, hvor du finder spændende, travle gader og det lokale folk i deres hverdag. Her får du mange interessante indtryk, som virkelig kan mærkes – et klart besøg værd!

Maldiverne består af ca. 1200 koraløer, hvilket betyder, at transportmulighederne er ret begrænsede – det er i hvert fald ikke med bil, bus og tog man kommer bedst rundt 😉 Har I planer om at rejse fra sted til sted, mens I er på Maldiverne, kan I benytte jer af enten færge, private speedbåde eller vandfly.

Maldiverne er et af de få steder i verden, hvor begrebet ”barfodsferie” faktisk skal tages helt bogstaveligt, da det slet ikke er usædvanligt at smide skoene ved ankomst og først tage dem på igen ved afrejse. Få et tilbud på din rejse til Maldiverne her.

Maldiverne består af omkring 1.200 småøer i Det Indiske Ocean sydvest for Sri Lanka og Indien, og mange af dem er så små, at dit hotel på Maldiverne i virkeligheden kunne være et resort, der fylder en hel ø. Vejret på Maldiverne byder på omtrent 30 grader året rundt,