Mastercard Platinum Billeje

Mastercard Business Platinum | Nykredit

Fordele ved Mastercard Business Platinum. Rabat på billeje; Bagageforsinkelse; Rejseulykke; Afbestilling; Sygeledsagelse; Retshjælp; Privatansvar; Priority Pass; Dækning af selvrisiko ved billeje; Se en sammenligning af Nykredits Mastercard Business-kort.

Sydbank Mastercard Private Platinum med rejseforsikring

MasterCard Platinum

Et MasterCard Platinum kan suppleres med et MasterCard familiekort til ægtefælle/ samlever og hjemmeboende børn over 18 år. Familiekortet udstedes til den samme konto som hovedkortet. Der er ingen selvstændige forsikringer eller tillægsydelser på familiekortet.

Seb kort mastercard platinum bietenpulp maken

MasterCard Platin – Lån & Spar Bank – lsb.dk

MasterCard Platin. Med et MasterCard kan du handle over 30 mio. steder over hele verden. Alene i Danmark kan du udnytte den rentefri kredit i tusindvis af supermarkeder, restauranter, butikker og selvfølgelig på nettet. Et MasterCard Platin kreditkort giver dig op til 42 dages rentefri kredit. Du får en månedlig forbrugsmulighed på 100.000.

Hvad er bedst: MasterCard eller Dankort? - Avisen.dk

Mastercard – Få et gratis Mastercard hos Arbejdernes

Rabat på billeje. Med et AL-Mastercard har du mulighed for at få rabat på leje af bil hos Sixt og Hertz. Læs mere om tilbuddet fra Sixt. Læs mere om tilbuddet fra Hertz: – AL-Mastercard – AL-Mastercard Gold – AL-Mastercard Platinum; Nem parkering. Med Easy Park i Danmark kan du nemt og enkelt betale parkeringsbilletter på alle udendørs p

Mastercard Business - Spar Nord

Platinum, Gold eller almindelig kreditkort – hvad skal jeg

Sydbank MasterCard Private Platinum Du får nemlig en helårsrejseforsikring, som gælder i hele verden. Derudover får du et fordelsprogram, som blandt andet giver dig rabatter på billeje, green fees og hotelophold samt gratis adgang til diverse VIP-lounges i lufthavnen.

MasterCard

LP Mastercard Platinum – hertzdk.dk

Rabat hos Hertz med dit LP Mastercard Platinum. Med dit LP Mastercard Platinum får du 15 % rabat på lejebilen, når du kører på eventyr med Hertz. Vi har et bredt udbud af kvalitetsbiler og har 100-års erfaring i at levere god service. Du får 15 % rabat på selve …

Mastercard Corporate Classic

Eurocard Corporate Gold