min side ip nordic, Anmeldelser af ipnordic A/S

Super nemt at skifte til IP Nordic.Har nu været kunder hos dem i over 2 år og vi har aldrig fortrudt. Hurtige og hjælpsomme ved telefonerne. Kan altid svare på alt mellem himmel og jord, og tingene effektueres omgående. Har flere gange anbefalet dem til samarbejdspartnere.

min side ip nordic, IT i almen praksis

Det er en erfaring i vores og andre brancher, at det kan være dyrt at spare på IT. De penge, du måske sparer på billige (og dårlige) løsninger, bruges måske igen i tid og bøvl og øgede udgifter til personale.

Opdagede pludselig en post på min faktura fra IPVision med 640 kr for en simpel support opgave. Vi må ikke selv rette i vores firewall indstillinger, det skal IP Vision gøre og når man beder dem om at rette en lille ting charger de 640 kr. uden moms. Grimt, grimt. Når min binding udløber skal jeg intet have at gøre med det firma mere. Mvh

Min erfaring med NSH Nordic er supergod, idet efter ca 1 1/2 år viste fugtsensoren forkert og efter opringning til firmaet talte jeg med en venlig medarbejder der sendte en ny straks. Nu her efter 2 1/2 år mistede regnmåleren kontakt med hovedstationen og en opringning fik jeg igen fat i en venlig medarbejder der gav råd om hvordan man kunne prøve at resette systemet.

Vores historie. Vi startede, i 1984, som ’first movers’ med en mission om at integrere it i undervisningen ude på skolerne. Det var dengang, man arbejdede med edb, piccoline og dos. Siden da har vi specialiseret os og har i dag en førende position inden for læse- og skriveteknologi i Skandinavien. Vores læse- og skrivestøtteprogrammer CD-ORD og IntoWords er eksempelvis opskriften på

Våre TV-pakker gir god underholdning og mulighet for tilleggspakker med film, serier og sport. Finn TV-pakken som passer deg best her.

Dinside.no er Norges nyttigste forbrukernettsted. Vi gir deg grundige tester, nyhetene som påvirker deg i hverdagen og nyttige tips og råd.

Se filmer på nettet og se livesport som Champions og håndball. Viaplay har TV-serier og barnefilmer på nettet.

Hos YouSee får du bredbånd, TV og mobil samlet ét sted. Klik og se vores tilbud på telefoner og bredbånd. Du kan også blande din helt egen tv-pakke.

min side ip nordic, Sett sammen din egen TV

Med T-We kan du skreddersy din egen TV-pakke med kanaler og strømmetjenester. Du kan strømme underholdningen akkurat når det passer deg – på TV, mobil eller nettbrett.

Hos YouSee får du bredbånd, TV og mobil samlet ét sted. Klik og se vores tilbud på telefoner og bredbånd. Du kan også blande din helt egen tv-pakke.

På Min Side kan du også kontakte os direkte, hvis du har yderligere spørgsmål, ønsker at få forkerte oplysninger rettet, suppleret eller slettet, eller hvis du ønsker indsigt i, hvilke personoplysninger om dig vi gemmer. Sådan bruger vi cookies på vores websider

Har du brug for hjælp til Stofa Tv som fx SmartTv, tv-pakker, Ultra HD-kaneler mv.? Så tjek de mest stillede spørgsmål. Se vores TV FAQ online, eller ring til os.

Indtast din adresse, og få alle priser og dækning over udbydere af fibernet på din adresse Nævnt på DR.dk, Altomdata.dk m.fl. Brugt af +200.000 danskere Alle selskaber samlet ét sted Se alle priser og sammenlign udbydere – START HER.

Du vil blive logget af automatisk om 2 min. Jeg er her stadig. Log ud. Lønmodtagernes Dyrtidsmidler; Min LD-konto Gå til ld.dk Lønmodtagernes Dyrtidsmidler. Medlemssektion; Hjælp til log på; Cookies; Log

Nyd friheden i fri data på Nordens bedste netværk hos Telia. Tilkøb billigt populære tjenester som Spotify Premium, HBO Nordic mm. i dit abonnement. Fri data. Fri fragt. Afdrag rentefrit i 36 mdr.

Min profil Mine ordrer Mine favoritter Mine gemte kort Nordic gulvvarme Nordic Fussbodenheizung Nordic Floorheating. 0