mobil frisør, Mobil Salon Søborg 2860, Frisør

Mobil Salon Adresse: Buddingevej 240, 2. th. Postnummer: 2860 By/landsby: Søborg (Gribskov) Mobiltelefon: 51 37 31 21 Kategori: Frisør Andre virksomheder i kategorien: Frisør

mobil frisør, Frisør Flink

Jeg er udlært frisør, med den 4 årige frisøruddannelse. Jeg brænder for mit fag, og er meget professionel i udførelsen af mit arbejde, og det er vigtigt for mig at skabe et godt resultat. Jeg har alt udstyr, vask og produkter, til at udføre alle frisør behandlinger professionelt.

MobilFrisør Sandra Kling – Udekørende Frisør, 6000 Kolding, Denmark – Bedømt 4.9 baseret på 39 anmeldelser “Første besøg af Sandra idag og er meget

Mobil frisør i Kolding. Jeg startede som mobil frisør Kolding d. 1. Maj 2014, og konceptet med at komme hjem til kunder i Kolding og omegn, at blive klippet i trygge og vante omgivelser, ikke skulle stresse for at komme ud af døren og at være hos frisøren til tiden, er blevet rigtig godt taget imod.

Jeg hedder Nanna og er faglært uddannet frisør fra TESEs 4-årige frisørskole. Jeg har arbejdet professionelt som frisør siden 2006. I december 2013 startede jeg som selvstændig udkørende frisør. Konceptet med den mobile salon er at møde kunderne hos dem selv eller på deres arbejdsplads, på de tidspunkter der passer dem.

Mobile hair er et mobilt frisørkoncept, der tilbyder den samme professionelle behandling som du får i en frisørsalon, forskellen er bare at jeg kommer til dig.

Jeg hedder Dorthe.. Jeg har den 4-årige frisør uddannelse, og har arbejdet i faget i 27 år.. Jeg tilbyder alt indenfor frisørbehandlinger. Klip af Damer, Herre, og Børn. Permanent, farvning, bryn og vipper, føn og vandondulation. Opsætninger, fest hår, makeup. Fleksibel arbejdstider, så ring gerne om tid. Bruger skånsomme og gode produkter.

Andet Ved udeblivelse/aflysning når jeg er ankommet til adressen, opkræves hele beløbet for den bestilte behandling. Afbud på selve dagen, skal det ske minimum 2 timer før det aftalte tidspunkt , da der ellers opkræves 50% af prisen på den aftale behandling.

KlipmoBil er din mobilfrisør. Klipmobil har eksisteret siden 2006. Hvorfor tage til frisør når mobilfrisøren kan komme til dig. Klipmobil har alt, hvad en frisør salon kan tilbyde.

mobil frisør, Mobilfrisør

KlipmoBil er din mobilfrisør. Klipmobil har eksisteret siden 2006. Hvorfor tage til frisør når mobilfrisøren kan komme til dig. Klipmobil har alt, hvad en frisør salon kan tilbyde.

Jeg startede som mobil frisør d. 1. Maj 2014, men har arbejdet som frisør i mere end 10 år, og konceptet med at komme hjem til kunder i Kolding og omegn, at blive klippet i trygge og vante omgivelser, ikke skulle stresse for at komme ud af døren til tiden, er blevet rigtig godt taget imod.

Jeg er mobil frisør med den 4 årige frisøruddannelse og mange års erfaring, og jeg er desuden uddannet pædagog. Jeg klipper kun. Jeg laver ikke længere kemiske behandlinger eller vandondulationer.

nKlip – Din frisør ved arbejdspladsen i Ballerup. Spar tid i hverdagen og bliv klippet ved arbejdet. Spar tid i hverdagen og bliv klippet i frokostpausen! Arbejder du i eller ved WTC Borupvang i Ballerup ( ved Lautrupparken ) kan det ikke være lettere! Bestil din tid på www.nklip.dk eller ring 42680129

Frisør åbner rullende forretning Når hun kommer ud til kunderne, medbringer hun alt, hvad der er nødvendigt, bl.a. en mobil vaskestol, så kunderne kan få vasket hår.

Jeg kører ud i hele HT-området og betjener unge, ældre og børnefamilier og ligeledes ved homeparties, hvor det er ekstra hyggeligt at venner mødes til en omgang selvforkælelse. Jeg kommer ud til dig og har alle remedier med, så det eneste, du skal gøre, er, at ringe for at reservere en tid. Jeg har ikke online kalender, da det er vigtigt, at der bliver sat god tid af til netop dig og

Ingen faste åbningstider . Jeg har ingen faste åbningstider, men finder tiden der passer dig. Jeg kører ud formiddag, eftermiddag og aften. Jeg kører på hele fyn men mest i Nyborg kommune og Gl.

dyrebar – mobil hundesalon. Din mobile hundefrisør i Midtjylland. dyrebar er en mobil hundesalon, som ejes og drives af hundeklipper og dyreelsker, Julie Anne Sørensen. dyrebar kører i Midtjylland, Østjylland og Nordjylland og klipper og plejer din hund hjemme på din adresse.