Mobilepay Privat

MobilePay – Klim Sparekasse

MobilePay MobilePay afløser Swipp. Mobilbetalingsløsningen Swipp er lukket pr. 28. februar 2017. I stedet kan vi nu tilbyde MobilePay til dig som privatkunde og/eller erhvervskunde.. Vi er klar til at hjælpe dig videre med den nye løsning – ikke mindst hvis du har haft en Swipp-erhvervsaftale med os.

Brug MobilePay når du skal betale

MobilePay – totalbanken.dk

Vi anbefaler, at forretninger og virksomheder, som overvejer at anvende MobilePay, tager kontakt til en rådgiver i Totalbanken. Find rådgiveren her Privat. Privatpersoner kan hente MobilePay i enten App Store, Google Play eller Windows Store. Vælg ”Opret ny bruger” og følg anvisningerne

Mobilepay | Med MobilePay har vi betalingsløsningen til din forretning

Mobilepay privat til erhverv – Amino.dk

Hej Amino. Jeg kører en pmv virksomhed, og har gjort det siden august. Jeg har siden da, indtil nu haft indbetalinger på ca. 9000 kr via mobilepay på min private. …

Fynske Bank - MobilePay

MobilePay – sparnord.dk

MobilePay er en betalingsløsning til din smartphone, som kan bruges uanset, hvor du har bank. MobilePay er en app, som gør det nemt for dig at betale med din smartphone. På et øjeblik kan du overføre penge fra dit betalingskort til en anden privat bruger, en butik eller en webshop.

Hobbylageret

MobilePay til private – Jyske Bank

MobilePay er en betalingsløsning til din smartphone, som du kan bruge til at betale med i forretninger – både fysiske og online – og i apps.

MobilePay

Nordea joins MobilePay – Danske Bank

Oct 13, 2016 · A new partnership model for MobilePay will give private users and businesses an even more innovative, efficient and user-friendly mobile payment platform. Danske Bank is opening the platform for all interested Nordic banks, and the largest Nordic bank, Nordea, has decided to join in Denmark and Norway.

MobilePay - mobilbetalinger - hurtigt og nemt | Nordea.dk

MobilePay – Posts | Facebook

MobilePay sparer samfundet for millioner af kroner