mørkeblå cardigan, Cardigan til mænd

Elegant mørkeblå cardigan med knapper. Esprit / 699 / Find cardigan her. Som der indledningsvist blev nævnt, kunne man scrolle længere ned, hvis man var på udkig efter en varm cardigan med knapper, der ikke skiller sig ud. Det mener jeg, at denne cardigan lever op til.

mørkeblå cardigan, Sense Mørkeblå Cardigan – &BlackClassics

Flot cardigan i den bedste strikblanding så den holder formen, men samtidig er dejlig blød. Den fungerer også som en alternativ blazer til hverdag og fest. Her er Sense i en flot mørkeblå farve. Materiale: 50% Merino uld og 50% Akryl. Vask: 30 grader i vaskemaskinen.

En cardigan, eller flere, er et must have i enhver garderobe.En cardigan den helt rigtige kompagnon både når det handler om at holde varmen. Men også til at sætte en flot lang smal ramme om kroppen og skjule lidt af vores kurver. Også selvom vi elsker kurve. Hos curvii finder du menge forskellige cardigans til store kvinder og store piger: cardigans med striber, cardigans i strik

Lækker ribstrikket mørkeblå cardigan med striber på ryg og ærmer. Cardiganen har rund hals og knapper foran, lange ærmer med glimmerstribe og lyseblå stribe forneden. Ryggen er stribet mørkeblå, lyseblå og en glimmerstribe. Modellen er kort i faconen.

Smuk mørkeblå cardigan fra du Milde etc. i struktur strik designet af Eva Ingemars. Den har lange ærmer og rund hals. Cardiganen har 2 påsatte lommer og 2 knapper i halsen, så den kan holdes lukket, selv på en blæsende dag.

Fintstrikket cardigan med dråbeformet hulmønster. Findes også i petroleum, bordeaux, creme, sort, rød (med hjertemønster) og karrygul. Lange ærmer 60% viscose, 40% bomuld Maskinvaskes ved 30 grader Størrelsesguide Kvinden på billedet bærer en str. S og hun har målene: Bryst: 86 cm Talje: 68 cm Højde: 170 cm Cardiganen er normal i størrelsen.

Blød cardigan med lange ærmer med en lækker farvekobination af mørkeblå, beige og klar blå. 38 % polyacryl – 31 % bomuld – 21 % polyester – 10 % elastand 550 DKK

Køb det online på Heaven4kids.dk – E-mærket Shop – Mørkeblå cardigan fra Costbart med røde og grå detaljer. Smart og lækkert modetøj til unge fra Cost:bart

Rosemunde silketop med blonde mørkeblå 299,00 DKK 149,00 DKK Rosemunde bukser mørkeblå 699,00 DKK 349,00 DKK Rosemunde grå strik cardigan 1.199,00 DKK 359,00 DKK

mørkeblå cardigan, Butik Klud

Lækker ribstrikket mørkeblå cardigan med striber på ryg og ærmer. Cardiganen har rund hals og knapper foran, lange ærmer med glimmerstribe og lyseblå stribe forneden. Ryggen er stribet mørkeblå, lyseblå og en glimmerstribe. Modellen er kort i faconen.

Dejlig mørkeblå cardigan i strik og 100% Merinould fra Joha. Trøjen er Svanemærket. Cardiganen er lavet i en blød og behagelig kvalitet. Se flere nyheder fra Joha.

Kvalitet: 50% bomuld og 50 acryl Smart mørkeblå Elkjær cardigan med lynlås. Lynlåsen kan lynes helt op i halsen. Der er ribkant på ærmerne og forneden på strikken.

Fin mørkeblå glimmer cardigan. Cardiganen som er kort og lidt tætsiddende har lodrette brede glimmerstriber for og bag samt vandrette glimmerstriber på ærmerne. Den har rund hals med fin rib og lukkes foran med flotte firkante knapper. Lange ærmer ned ribafslutning.

Mørkeblå cardigan fra Cost:bart med detaljer i røde og grå farver.Cardiganen har rød og grå stribe i rib langs åbningen samt rød kant ved lommerne. På fronten er der rødt Cost:bart logo. Cardiganen er med V-hals og har moderne detalje med røde lapper på albuerne. Har lukning med mørkeblå knapper.

Lavet i recycled cotton kommer her Cozy’s forårs-cardigan, der luner dig på sprøde dage og lange sommernætter. Blød, varmende og luftig på samme tid. Og i hyggeligste luksus look! Farve: Mørkeblå Fåes også i: Hvid

Stort udvalg af modetøj fra det populære mærke Signal. Shop direkte fra de bedste lokale tøjbutikker online hos Miinto. Gå på opdagelse her »

Mørkeblå cardigan dame – fra Claire – Udsalg. 225,00 DKK 900,00 DKK . Læg i kurven. Loungewear i merinould fra Joha. Med introduktion af 2020 kollektionerne, har Joha også lancerert en rigtig lækker loungewear serie der egentlig også udvider JOHAs egen produkt mæssige horisont. Loungewear