myntesirup, Lykkes Lækkerier: Myntesirup

Myntesirup – 1/2 liter: 2 dl vand 300 g sukker En ordentlig håndfuld frisk mynte. Hak mynten groft. Gerne med stilkene, for der er smag i hele planten. Put sukker, vand og mynte i en gryde. Lad vandet koge op, så sukkeret opløses, og sluk derefter for varmen.

myntesirup, Handmade by Henriette: Myntesirup

Myntesirup 30 pebermynteblade ½ l vand 250 g rørsukker evt. en spsk glukosesirup Kog myntebladene sammen med vandet i 15 min. Tag bladene op og tilsæt sukker. Lad vandet koge til siruppen tykner. Køl lidt sirup af på en ske/tallerken og tjek siruppens konsistens.

Myntesirup: Myntesirup fremstilles ved at tage lige dele vand og sukker (fx 1 dl af hver – det er let at have med at gøre) og koge dem op i en gryde. Tilsæt mynten, når det koger, sluk for blusset, og lad siruppen trække i et glas et par dage, så myntesmagen trænger godt ud.

Til vores havearrangement i Rosen-lunds gårdbutik har vi købt forskellige mynter hjem bl.a. jordbærmynte, chokolademynte, ananasmynte, æblemynte, ananas salvie mm. Rigtigt lækker og de kan bruges til rigtigt meget. Vi har fx lavet myntesirup, icetea med mynte og glasur med myntesirup til en lækker chokoladekage. Enkelte og nemme opskrifter men som smager fantastisk og giver et twist af

Når jeg laver fx myntesirup med alm. sukker, krystalliserer den inden for kort tid. Vil jeg undgå dette, hvis jeg erstatter sukkeret helt eller delvist med glukosesirup ? hvis ja, skal jeg udelukkende bruge glukosesirup, eller kan jeg nøjes med at erstatte fx halvdelen af mængden ?

Hos Cytex A/S er vi her for at hjælpe og sammen med dig finde den løsning, der passer din virksomhed bedst. Add: Priorparken 675-685, 2605 Brøndby Tel: +45

Da Tante Sød tidligere fortalte om, hvor glad hun er for at lave myntesirup, så tænkte jeg, at det skulle min chokolademynte da prøve! Jeg tog en god håndfuld friske chokolademynteblade, hakkede dem groft og puttede dem i en gryde sammen med 150 g rørsukker og ½ dl vand.

Serveret med vaniljeis, myntesirup, hvid chokolade og sprød karamel Kokkenes Hjemmelavede Pandekager 98,- Serveret med jordbærmarmelade, sukker og cremet vaniljeis

Frugtsalat er en ret af rå frugt med en råcreme af æggesnaps, vanilje og flødeskum. Den sælges også færdiglavet af dåsefrugt i sødet eller usødet juice og med hakket chokolade.

myntesirup, Cafe og Restaurant Kokkenes Skagen

Serveret med vaniljeis, myntesirup, hvid chokolade og sprød karamel Kokkenes Hjemmelavede Pandekager 98,- Serveret med jordbærmarmelade, sukker og cremet vaniljeis

Man kan ikke få for meget champagne. Vi byder gæsterne velkommen og skyder aftenen i gang med en forførende champagne mojito.

Myntesirup vendes sammen med frugterne, som er skåret i små stykker. Fløde og flormelis piskes til let skum og serveres sammen med frugtsalaten. Ingredienser

Her er et bud på en lækker sous vide dessert – ananas sous vide med mynte, som serveres med vaniljeis og myntesirup. Det smager lige så godt som det lyder!

Champagnemojito til 6 personer: Kom ½ tsk sukker i hvert champagneglas sammen med 1 cl spiritus og lidt friskpresset limesaft. Tilsæt myntebladene og rør godt rundt med en lang ske, mas myntebladene lidt.

Marcipan, marcipan, marcipan og marcipan. Hjemmelavet marcipan er lækkert og OVERHOVEDET ikke svært at lave selv. Her får du 4 opskrifter på hjemmelavet marcipan, og tips til hvordan du kan variere den næsten uendeligt.

Gæstemiddag del II – kolde citronpandekager med citronconfit, myntesirup og baby kiwi, og mango-cocktails Desserten til lørdagens gæstemiddag, som er en Mette Blomsterberg opskrift, havde jeg fundet på www.grillguru.dk, hvor de skrev meget begejstret om den.

Pandekager med myntesirup. Lækre pandekager med en sirup blandet med mynteblade. Smugkig på ingredienser keyboard_arrow_down Tzatziki med mynte. Nem opskrift på tzatziki med et frisk pift af mynte – uden at myntesmagen bliver for gennemtrængende. Smugkig på ingredienser