nem gulerodskage, Gulerodskage

Gulerodskage kan laves på mange måder. Prøv en af vores varianter for eksempel med flødeost eller vores opskrift på gulerodskage uden æg.

nem gulerodskage, Gulerodskage med nødder og citronglasur

Gulerodskage med nødder og citronglasur. Til 8 personer. Det skal du bruge: Gulerodskage. 2 stk. æg; 1/3 tsk. salt; 1 1/2 tsk. ingefær, stødt; 1 1/2 tsk. kanel

Gulerodskage med flødeostglasur. I Den Store Bagedyst 2014 var temaet i program 2 tag-med-kager, klassenstimekager og værtindegaver. Kathja bagte denne gulerodskage, der er nem at tage med og har masser af smag og en dejlig flødeostglasur.

Gulerodskage er en af mine favoritkager, og den er meget nem at bage selv. Her får du opskriften på den populære kage med masser af sunde gulerødder.

27 nåle

Det samme gælder ostecremen, som er på denne gulerodskage – altså ikke at den skal i ovnen, men den er nem at lave. Det er en skøn cremet én af slagsen. Det er en rigtig god ostecreme, men der skal også en god topping til en god bund, og gulerodskagen er

Udover creme på gulerodskage kan man også bruge ostecremen til muffins. Det er en virkelig en nem gulerodskage at bage, og børn kan godt hjælpe til med at bage den. De tørre dele skal i den ene skål og de øvrige i en anden. Derefter skal det røres sammen,

Fedtfattig gulerodskage. Nem og lækker opskrift på en skøn, svampet gulerodskage helt uden smør eller olie. Få opskriften her

Sund gulerodskage Sund gulerodskage, – én hvor melet er af havregryn og mandler. Sødmen kommer fra honning og så er der masser af smag fra kanel og kardemomme her i. Gulerodskage er jo bare så godt og faktisk virkelig nemt. Hvis du følger med på min Instagram, så du måske et billede af denne

Nem, sukkerfri drømmekage uden mel posted on juni 21, 2020; Slanke gulerodskage, der smager syndigt (gluten, sukker – og laktosefri) – Sydhavnsmor.dk posted on marts 18, 2017; Nem glutenfri jordbærtærte uden sukker posted on maj 10, 2020; Chiagrød med jordbær posted on maj 31, 2020

nem gulerodskage, Gulerodskage: Opskrift af Mette Blomsterberg

Vi kender alle Mette Blomsterberg som landets ukronede kagedronning, og når du smager hendes gulerodskage, ved du, hvorfor alle elsker hendes opskrifter. Den er svampet, smuk og toppet med den lækreste flødeostcreme. Opskriften på gulerodskage er bare en af de 170 opskrifter, som hun har samlet i sin bog “Blomsterbergs Bedste”.

Gulerodskage med ostecreme er efterhånden blevet en klassiker, når man mangler en nem kage til kaffen eller gæsterne. De saftige gulerødder er med til at gøre kagen svampet, hvilket gør den svær at modstå. Det syrlige twist fra citronerne i frostingen, spiller super godt sammen med de søde og krydrede smage som en gulerodskage har.

det er bare den lækreste gulerodskage jeg har smagt.:) den er også let at lave;) iben d. 14-01-2008 super kage, den kan også laves helt uden sukker – og så med dadler i stedet og vildt nem + hurtig Marie d. 17-01-2008 Den er super god, og så virker den næsten sund.. lækker med glasur af flormelis og smørost og appelsinsaft..

Kagen kan fint tilberedes dagen i forvejen og så er den tilmed både nem at lave og nem at pynte med enkel fin pynt. Min påskekage er bagt som en lækker gulerodslagkage med citronfromage og det giver en herligt let og luftig lagkage, som smager helt vidunderligt og sagtens kan serveres enten alene eller som en del af et større kagebord.

Denne fantastsike gulerodskage kan det hele. Den er virkelig nem at lave, den er imponerende flot og så smager den drønhamrende godt.

Gulerodskage med små stykker abrikos – lækker og saftig og med en lækker ostecreme på toppen. Nem opskrift på gulerodskage, som helt sikkert vil imponere.

Gulerodskage ved 180 grader varmluft i over en time er ALT for lang tid. Min kage var sortbrændt hele vejen rundt efter kun 45 minutter, og kagen var helt færdigbagt, også indeni på midten. Det, der ikke var brændt, smagte rigtig godt; så en lækker kage, da det brændte var skåret fra.

Køb Gulerodskage fra Lagkagehuset og flere tusind andre dagligvarer hos nemlig.com. Levering direkte til døren, nemt og ligetil.